Ekstrem lang leveringstid (vi taler om mÃ¥neder pÃ¥ varer, som stÃ¥r noteret som vÊrende "pÃ¥ lager" pÃ¥ deres hjemmeside). De sendte fÞrst varerne efter flere mails fra min side (men trak dog pengene fra... ãã£ãšèŠã
Record Pusher emmer af sjÊl. Der er virkelig kÊlet for detaljen i dette magelÞse musikalske univers. Man kan sagtens fÃ¥ en times tid til at gÃ¥ i butikken, hvor der er mulighed for at drikke en kop kaf... ãã£ãšèŠã
Nu har jegefterhÃ¥nden bestilt en del plader ved Recordspusher. 9/10 handler gÃ¥r fuldstÊndig problemfrit. Den 10, hvor der bl.a. kan vÊre forsinkelse fra leverandÞr, travlhed i butikken mm bliver det a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verdens bedste vinylbutik. KÊmpe udvalg og meget stor vinylviden, men Bo arbejder jo ogsÃ¥ med det 10 timer dagligt og har gjort det i rigtig mange Ã¥r. Jeg kan kun anbefale at besÞge butikken, og sÃ¥ er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Overgade 18, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- recordpushervinyl@gmail.com
- www.recordpusher.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç

Recordpusher ããã®åç
Butikken Odense ikke kan undvÊre!
Elsker og komme inde hos Boâ€ïž
Selv er vi endnu ikke nået til og kÞbe vinylplader.
Men det kommerð.
Vi kommer hos RecordPusher (som har byens hyggeligste barð»ð¹âïž) hver fredag, det er en skÞn mÃ¥de og slutte ugen pÃ¥ og en fantastisk mÃ¥de og starte weekenden pÃ¥â€ïž.
Tit til fredags musikð¶ð»ð.
EfterhÃ¥nden kender vi en del af alle dem der ogsÃ¥ kommer der fredag efter fredag, og uanset om man kommer i arbejdestÞj eller i jakkesÊt, sÃ¥ er alle lige og man bliver taget lige godt imodð.
Kan så meget anbefale et besÞg inde hos Bo og RecordPusher, her vÊlger man selv hvor meget og hvor lidt at man vil give af sig selv.
Der er altid Ã¥bne arme og tid til en god snakâ€ïž.
Tak for din altid venlighed Boð.
Vi ses pÃ¥ fredagð
jeg er super tilfreds med jeg og etâŠ
jeg er super tilfreds med jeg og et minus er at i send min vare og til postnord og de bestem hvor jeg kan henter min vare og skulle cykel nogle km og henter den mvh per

Mega fedt sted og god til live musik
Mega fedt sted og god til live musik

Recordpusher ããã®åç
Fantastik pladebutik med god service
Fantastik pladebutik med god service, fede events og dejlig stemning. Varme anbefalinger herfra.

Udlev din musikglÊde i Recordpusher
Danmarks bedste rigtige pladeforretning ðððððstjerner for at bevare denne status over mange Ã¥r. Bo afholder de bedste koncerter i butikken som hver gang overstiger forventningerne. Jeg er kÊmpefanðog anbefaler alle vores gÊster i Odense til at se forbiðð

Verdens bedste vinylbutik
Verdens bedste vinylbutik. KÊmpe udvalg og meget stor vinylviden, men Bo arbejder jo også med det 10 timer dagligt og har gjort det i rigtig mange år. Jeg kan kun anbefale at besÞge butikken, og så er der jo også en bar, hvor hustruen kan vente med et glas hvidvin i hånden.

Recordpusher ããã®åç
Supports imperialism and genocide andâŠ
Supports imperialism and genocide and goes against artists. Spend your money somewhere else.
Music and sociopolitics are not separate phenomena. Stop buying your art from colonialist bootlickers.

what gem of a place
what gem of a place, fantastic range and wonderful people

Fin butik i Odense
Fin butik i Odense, god og ordentlig service. Helt klart et sted der er anbefalelsesvÊrdigt.

Recordpusher ããã®åç
Super service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering.

Odenses smukkeste oase
Odenses smukkeste oase! Det bedste udvalg og top service!

SkÞn og unik butik
SkÞn og unik butik. Herlig ejer og sÞd betjening. Kan varmt anbefales!

Worth a Visit
Was in Odense for a few days and stumbled across this place. Lots of new and second hand Vinyl and CD's. Very happy with what I purchased. Bring back memories ð

Recordpusher ããã®åç
Jeg har ALDRIG haft en eneste dÃ¥rligâŠ
Jeg har ALDRIG haft en eneste dårlig oplevelse hos den fantastiske butik i Odense, hverken på nettet eller ved min alt for sjÊldne besÞg. Har sagt det fÞr, hvis den butik lå i Kbh så ville jeg sÞge arbejde der, man mÊrker kÊrligheden til musikken krydret med den hÞje service, jeg er 100% fan

Recordpusher ããã®åç
Lang leveringstid på varer, der er "på lager"
Ekstrem lang leveringstid (vi taler om måneder på varer, som står noteret som vÊrende "på lager" på deres hjemmeside). De sendte fÞrst varerne efter flere mails fra min side (men trak dog pengene fra min konto lÊnge fÞr). Da pakken kom, manglede der en plade. En håndskrevet note fortalte, at den ville blive eftersendt. Det skete dog ikke. Generelt dårlig stil.
NUL STJERNER HERFRA
Jeg ville Þnske NUL stjerner var mulig for NUL STJERNE fortjener du BO.
Min ex kone har lige haft fornÞjelsen af voksen skÊldud af Bo grundet MIG hendes EX mand ikke har afhentet en bestilt plade.
Lad mig lige starte et helt andet sted.
For det fÞrste har og min familie og JEG lagt MANGE penge i den butik.
Jeg har anbefalet butikken til mange pladevenner igennem tiden men de er som jeg HELT klar over hvilken stÞrrelse og opfÞrsel Bo sÊtter for dagen.
Jeg har bla. opdateret hele min Toto opsamling dengang der kom reissues.
LÞftet ved bestillingen fra Bo var som vanen tro " vi ringer når den kommer" Der blev ikke ringet EN ENESTE GANG!!!
Jeg opdagede ved et tilfÊldigt besÞg i butikken at de Toto plader allerede stod i butikken alt imens jeg godtroende ventede på din opringning.
Record store day står jeg i kÞ som nummer to.
Da Bo åbner fortÊller han der ikke er kommet ret mange RSD udgivelser og den specifikke plade jeg havde udset mig var der ikke.
Jeg skriver ham en pÊn nÊrmest underdanig e-mail fordi jeg ville sikre mig den ikke gik til anden side.
Jeg får det mest beskidte svar lige i hovedet hvorefter jeg lÊgger mig som en hund KUN for at sikre mig den skive.
Det var Van Halen fire dbl live hvis du ORKER at lÊse med Bo.
Hold fast hvor er du bare uforskammet i din tilgang til kunder.
Nu tilbage til min bestilte LP.
Jeg har igennem MÃ
NEDER ventet trofast på en UFO plade.
Samme dumme undskyldninger i måneder når man IGEN håbefuldt ringede var svaret "den var ikke med denne gang"
Ikke EN GANG ringede du og informerede. SAMTLIGE gange tog jeg kontakten hvorefter du kom med en dumsmart undskyldning.
Til sidst gik jeg mod min overbevisning til Imusic der skaffede den på 8 dage.
Jeg tror på at handle lokalt hvorfor jeg altid har stÞttet Moby Disc - Glad samler og ja desvÊrre Record pusher.
Min kone oplevede i Þvrigt den dag hun fik voksenskÊldud BoŽs differentieret tilgang til to kunder.
En kvinde kommer ind og sÞger en plade.
Bo svarer:
"jeg ved ikke om den er med men du kan komme tilbage senere i eftermiddag så har vi fået pakket ud".
En anden dame kommer ind lidt efter og sÞger en plade. For det fÞrste er tonen en HELT anden og gud hjÊlpe mig om ikke Bo omgående går til kasserne med LPér for at finde den LP damen sÞger.
Dette sker indenfor den korte periode min ex kone er i butikken.
Manden har ikke begreb om hvordan man behandler sine kunder respektfuldt hvilket andre anmeldelsers bÊrer prÊg af.
Min ex kone brugte de sidste 220 kr. af et tilgodebevis der startede på 2350 kr. for 2 år siden.
Det kom i stand fordi Bo nÊgtede at give penge tilbage for bla. en Georg Michael boks jeg fik i julegave.
Her oplevede vi begge Bo vÊre nÊrmest usmagelig og uvillig i en grad så jeg vidste de her 2350 kr. skal bruges og så er jeg for altid fortid her.
Jeg kan ikke anbefale Record Pusher på noget niveau.
Fremadrettet vil jeg benytte hver en lejlighed for at fraråde andre at handle med ham.
Bo det her var drÃ¥ben jeg har undladt at skrive SÃ
lÊnge.
Du vÊlger at lade det gå ud over mennesker jeg holder af og som INTET ansvar har i forhold til den LP jeg ikke har afhentet må det vÊre NOK.
Man kunne fristes til at spÞrge sig selv om den UFO LP der er kommet, som du giver min ex kone voksenskÊldud over "hvorfor er der så hverken ringet eller skrevet" HVORFOR
ANSVAR Bo tag ANSVAR for ANSVARET ER DIT.
Det er dig selv der skabe de problemer derfor har du også bekrevet mig overfor min ex kone som en
"MEGET BESVÃRLIG KUNDE"
Jeg er slet ikke besvÊrlig Bo.
Jeg ved altid hvad jeg vil have for jeg lever og ånder for LP plader.
Jeg er forberedt og bestiller det jeg mangler.
Hvis det er besvÊrligt man Þnsker at få pengene tilbage fra en gave ja så er jeg besvÊrlig men så er du også i en branche der slet ikke passer dig.
Du ved hvem jeg er, JA du ved hvem min ex kone er.
Vi er begge HELT enige om vi skal intet have med hinanden at gÞre men hold fast hvor kunne du have håndteret det her langt bedre.
NUL STJERNE
Svarer ikke når det bliver besvÊrligt
4/12-24 - har fået refunderet mine penge.
Oprindelig besked 3/12-24:
HåblÞst ringe til at behandle reklamationer. Svarer ikke på mails. Svarer ikke på Facebook.
Recordpusher, I skylder mig 250,- for en returneret defekt plade.