REDBAG レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Met tassen heb ik niets. Tot ik de Redbag Exclusive op Facebook voorbij zag komen. Ik werd op slag verliefd op deze dokterstas. De besterlling verliep vlot en vandaag had ik 'm thuis. En inderdaad, ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super mooi die redbelt (in red). Een prachtige bestemming om oude materialen opnieuw te gebruiken. De riem ziet er fraai uit en is heel netjes afgewerkt. Als hobby rijd ik een (47 jaar) oude... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De DOCBAG is een super vette stoere en praktische tas met veel vakjes en opbergmogelijkheden. Eennknipoog naar de dokterstas, dus sluit super bij mij als "zuster in de zorg" en wat ik wil dragen. Oo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren super snel mijn bestelling van 2 riemen aan gekregen. Mooi verpakt met persoonlijke boodschap op kaartje. Al meermaals bij redbag besteld en altijd zeer goed geholpen. Een aanrader voor wie e... もっず芋る

䌁業情報

1. バッグ店

圓該䌁業による蚘述

REDBAG. Soms zegt een naam alles. Ja, we maken tassen, rode tassen. Products made from recycled firehoses. Recycled heroism. Handgemaakte tassen en accessoires van hoge kwaliteit. Gemaakt van oude brandweerslangen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Good products but

The doctors bag is great and very good Looking and qualitative product. very practical.
But the smell is for me diffult to hard. It is so intens that I had to ventilate the bag for weeks and put all kind of parfums on it to make it bareble. Now it seems OK or am I used to it

The belt was bigger then expected and making holes in the tissue part of the belt, was difficult and doesn’t look so nice now.

2024幎7月20日

REDBAG からの回答

Bedankt voor uw positieve opmerkingen over de dokterstas. We waarderen uw feedback zeer.

Wat betreft de geur: We hebben we daar niet eerder meldingen hierover ontvangen, wat niet wegneemt dat mensen het als onaangenaam vinden.
Onze tassen worden grondig gereinigd, maar een lichte rubbergeur is, net als bij nieuw leer, niet volledig te vermijden.
Deze geur zou na verloop van tijd moeten afnemen.

Voor het inkorten van de riem: Het spijt ons te horen dat u moeite had met het aanpassen. Normaal gesproken is het maken van slechts één extra gaatje voldoende, wat niet meer zichtbaar zou moeten zijn. Het lijkt erop dat het stappenplan in dit geval niet optimaal gevolgd is.

We stellen uw feedback op prijs en zullen deze gebruiken om onze producten en instructies te verbeteren. Als u verdere assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.​​​​​​​​​​​​​​​​

Great Bag

Great Bag! Just in time delivery! This man is happy , i am waiting for my tag to come

2024幎6月13日

REDBAG からの回答

What a nice compliment, and with your tag it makes it even more beautiful. feel free to send a picture ;-)

prima bedrijf

Goede, duidelijke website, snelle levering en goede afhandeling van retourzending

2024幎6月1日

REDBAG からの回答

Mooie feedback, dank je wel

5぀星のうち4の評䟡

Een leuk ontwerp

Een leuk ontwerp. En hopelijk niet te belastend voor milieu

2024幎5月22日

REDBAG からの回答

Bedankt voor je compliment! We zijn blij dat je het ontwerp leuk vindt. Onze producten zijn juist gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor ze niet op de vuilhoop belanden maar een tweede leven krijgen als prachtige pronkstukken. Zo dragen we bij aan een circulaire economie.

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd met persoonlijke boodschap erbij, erg attent.

2024幎5月8日

REDBAG からの回答

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je de snelle levering en de persoonlijke boodschap waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten een speciale ervaring te bieden.

5぀星のうち5の評䟡

Erg snelle afhandeling van de aankoop

Erg snelle afhandeling van de aankoop! Blij meel

2024幎5月4日

REDBAG からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service! We doen ons best om iedere aankoop zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel weer bij REDBAG! 😊

REDBAG からの回答

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn ontzettend blij dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we hopen je snel weer te zien bij REDBAG! 😊👜

5぀星のうち5の評䟡

A very nice , original and classic bag

A very nice , original and classic bag. Very pleased with it. Service is also great as we had to repair one thing..All friendly and smoothly.

2024幎4月5日

REDBAG からの回答

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je klassieke en originele tas van REDBAG. Wij staan staat altijd klaar om alles soepel te laten verlopen, zelfs als er een kleine reparatie nodig is. We waarderen je vriendelijke woorden over onze service en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。