God service â ruden blev bestilt, og de kontaktede os for at bekrÊfte det hele. De leverede endda ruden direkte til os. Super service
Lever totalt op til jeres slogan! Bestiller varer, til gl. Opel og bliver ledt til Êldre reservedele pÃ¥ hjsiden. De var noget billigere end dem jeg fÞrst ville have bestilt og de passende bare 100... ãã£ãšèŠã
Jeg syns jeg fik den gode gammeldags service.. hvor man tydeligt ved at han har styr pÃ¥ det. (Odense afd) deres fjern lager var 2 dage fra bestilling til levering ved mig.. hvor andre bare skriver fje... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Refako Autodele er en familieÂdrevet virksomhed, der sÊlger reservedele og tilbehÞr til personbiler, lastbiler, trailere og busser fra 15 adresser i Danmark.
Ejby MÞllevej 55, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
God service
Super hurtig
Det gik hurtigt og forventeligt. Delen var godt beskyttet/pakket, og passede perfekt.
God oplevelse jeg fik hvad jeg skulleâŠ
God oplevelse jeg fik hvad jeg skulle bruge springler vÊske 10 liters dunk til en god pris og god service hilsen fra Kim ððâïž
Top kvalitet og hurtig levering ð
Bestilte Stang/led, stabilisator til vw id4, via webshoppen. Under 24 timer efter bestillingen fik jeg besked fra gls at min pakke kunne hentes i min lokale pakkeshop. Det er dÊlme hurtigt! Kvaliteten var i top. Til en ganske fornuftig pris ð
Refako autodele har altid
Refako autodele har altid, eller kan skaffe, alle de stumper til bilen som jeg står og mangler.
Nemt-hurtig levering-billigt
Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt
Personlig henvendelse ved forsinkelse
Fornuftige priser
Dejlig nemt og rigtig hurtig Servis ogâŠ
Dejlig nemt og rigtig hurtig Servis og hurtig lev det er rigtig dejlig.
Og en pris der også er okay og ikke dyrt i forhold til hvis man bestiller hjem fra Tyskland så dejligt
Hurtigt.. og god kvalitet.. og ikke mindst passede det hele.
Jeg syns jeg fik den gode gammeldags service.. hvor man tydeligt ved at han har styr på det. (Odense afd) deres fjern lager var 2 dage fra bestilling til levering ved mig.. hvor andre bare skriver fjernlager og så står der på fakturaen leveres om 4-5 uger.. så piss fedt det hele var der hurtigt.. rigtigt og god kvalitet..
Hurtig og god betjening
At varen var der til tiden og en godâŠ
At varen var der til tiden og en god dialog med ekspedienten i butikken
Som altid god kvalitet til en fornuftigâŠ
Som altid god kvalitet til en fornuftig pris
Remlig pris hurtig levering sÃ¥ alt iâŠ
Remlig pris hurtig levering så alt i alt god service
Jan KjÊr Hansen
Super service og gode priser.
Stumper kunne afhentes til tiden,ogâŠ
Stumper kunne afhentes til tiden,og opfyldte behov