Zeer nette firma, duidelijk, persoonlijk, service gericht. Een wereld van verschil met grote aanbieders. Mika, Jens, Timo, bedankt voor jullie service!

レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb van Maarten dezelfde dag na akkoord en aankoop bedrijfsauto op zaterdag een telefoontje gekregen. Hij heeft me zonder een imposante pitch te houden gewoon een goeie deal gemaakt. Alles erop en... もっと見る
Meneer Bas Oudshoorn heb mij geholpen met de nieuwe verzekering..alles op maat gedaan en netjes. Snel en professioneel en ook goedkoper dan mijn oude verzekering. 100% tevreden
企業情報
Regeljeverzekering.nl について
当該企業による記述
Daarom helpen we eigenaren van auto’s om de financiële risico’s van schade en aansprakelijkheid goed af te dekken met een passende verzekering.
Als specialist bemiddelen we bij het afsluiten van een verzekering en kunnen we je adviseren over de meest geschikte dekking voor jouw situatie. Zo helpen we je om zo snel mogelijk verzekerd de weg op te gaan in je nieuwe auto.
Wat je van ons kan verwachten:
Ga naar Regeljeverzekering.nl
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer nette firma
Mika, Jens, Timo, bedankt voor jullie service!
Wederom super geholpen door deze…
Wederom super geholpen door deze organisatie!
Fijne contact leggen, duidelijke afspraken
Tot zover super tevreden over Jens & Wouter!
Alles top en duidelijk uitgelegd!
super vlot geregeld goeie uitleg
super vlot geregeld goeie uitleg
Brando daarvoor mijn dank
Meneer Bas Oudshoorn heb mij geholpen…
Geholpen door bas
Geholpen door bas , alles snel en vlot verlopen . Duidelijk en overzichtelijk, reageert heel snel .
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
I highly recommend Brando from Regeljeverzekering. He not only helped me insure my new car but also switched my company van insurance, and I now pay less for both than I did before even with a bigger and better auto. He is knowledgeable, professional, and genuinely helpful throughout the process. What I appreciate most is that he remains my personal point of contact for any insurance questions or claims, instead of having to call a general customer service number and deal with automated systems. Excellent service and a great overall experience!
Zeer tevreden met het gegeven advies…
Zeer tevreden met het gegeven advies van Wouter, en hoe het gesprek zich voor gezet heeft, staat je direct te woord en denkt met je mee.
Ik ben uitstekend geholpen door Thomas…
Ik ben uitstekend geholpen door Thomas bij het afsluiten van mijn bedrijfsautoverzekering. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, dacht mee over de beste oplossing en reageerde snel op mijn vragen. De communicatie verliep prettig en professioneel en alles was snel geregeld. Zeer tevreden over de service en zeker een aanrader!
VO Diensten
Top hele vriendelijke meneer
Top hele vriendelijke meneer, die alles heel snel op nam. Top service!!
Dhr Take
Dhr. Bas Oudshoorn heeft rustig en overzichtelijk alle opties op een rij gezet en meegedacht over de autoverzekeringen. Ik kreeg een mooi schriftelijk overzicht en we hebben alle vragen daarna behandeld. Hij heeft actief meegedacht en de tijd genomen om alle vragen en opties samen door te nemen. Vriendelijk, rustig, kundig en fijne communicatie. Daarbij ook een aanbod voor een scherpe prijs.
Bram heeft me geregeld binnnen 30…
Bram heeft me geregeld binnnen 30 minuten gelijk verzekerd all risk twijfel niet goedkoopste in de markt jongens doen het hier met passie !
2 verzekering afgesloten en zal zeker niet te laaste zijn !
Snel en simpel geregeld
Snel en simpel geregeld, Dankzij Mika de juiste verzekering geregeld binnen 15 minuten👌ook zijn de schadevrije jaren netjes opgenomen. Thnx👍top service
Ik werd een paar keer gebeld door dit…
Ik werd een paar keer gebeld door dit nummer
Toen ik heb ik terug gebeld toen kreeg ik Bas aan de lijn
Bas heeft mij super goed geholpen
Alles netjes uit gelegd
Prettig zoals Bas met mij erna heeft gekeken
Beleefd
Beleefd, overzichtelijk en transparant in zijn communicatie. M’n verzekering is perfect afgestemd op m’n nieuwe bmw!
Top geregeld
Top geregeld, zeer vriendelijk en snel geholpen. met uiterste vakmanschap en de juiste advies geholpen. Voor ieder een aanrader
Snelle en professionele afhandeling van…
Snelle en professionele afhandeling van een nieuwe aan te sluiten auto verzekering. Ik werd vriendelijk geholpen door ene ‘Bas’ gedurende het gehele traject.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。