2 milieustickers besteld. De ene werd de volgende dag bezorgd en de 2e sticker enkele dagen later. Maar ruim op tijd voor vakantie. Zeer tevreden.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Milieusticker werd snel ontvangen. Dat was fijn. Maar het aanbrengen van de sticker kon niet zo gemakkelijk als in het filmpje werd getoond. De sticker zat anders in elkaar. Dat was minder. Je moest... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle service en een mooi gedrukte sticker. Na bestelling met de eerst mogelijk postbezorging ontvangen. De prijs was concurrerend dus een absolute aanrader.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nadat ik op diverse websites had gekeken wat de prijzen zijn van een Duitse milieusticker kwam Reisklaar als goedkoopste uit de bus. Waar je overal ver boven de 10 euro uitkomt betaal je hier slechts... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij Reisklaar.nl bestel je eenvoudig producten voor een zorgeloze autoreis binnen Europa, met een focus op milieustickers voor Frankrijk en milieustickers voor Duitsland. Daarnaast delen we waardevolle informatie en reistips voor een goed voorbereide reis door Europa, zodat je altijd goed voorbereid op reis kunt gaan.
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede site snel te vinden, snel besteld en de volgende dag binnen. Ook de prijs was netjes voor mijn duitse parkeer sticker.

Reisklaar ããã®åç
Alleen per email een afbeelding ontvangen. De sticker per post nooit mogen ontvangen.
Reisklaar heeft er na mijn melding alsnog voor gezorgd dat het in orde kwam.

Reisklaar ããã®åç
Aanvraag was snel geregeld en binnen een week had ik het vignet al binnen. Top!

Reisklaar ããã®åç
Lekker makkelijk en snel thuis, binnenkort nog een bestelling plaatsen

Reisklaar ããã®åç
Duidelijk snel geleverd en voor een goede prijs

Reisklaar ããã®åç
Makkelijk te bestellen. Duidelijke informatie en snel geleverd.

Reisklaar ããã®åç
Gewoon optijd en vlgs afspraak geregeld

Reisklaar ããã®åç
Alles klopt. Eenvoudige interface, goede informatie en snelle levering en dat voor, volgens mij, de laagste prijs!

Reisklaar ããã®åç
Had een milieusticker nodig voor Duitsland.Reisklaar heeft een nette prijs en makkelijk om te bestellen en af te rekenen.Als we nog eens iets nodig hebben wat zij in het assortiment hebben zal ik zeker daar weer bestellen

Reisklaar ããã®åç
Besteld snel ontvangen gewoon zo als het hoort

Reisklaar ããã®åç
Vlot geleverd en mooie kwaliteit
Prijs is ok daar de sticker ook wordt bezorgd!

Reisklaar ããã®åç
Ik was vergeten een sticker aan te vragen. Snel besteld en 2 dagen later werd het al bezorgd. Ook prima geholpen door de klantenservice.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã