Efter at have haft problemer med booking af rejse til Kreta på deres side ,kontaktede jeg dem på deres hotline og fik en super god Service , Jeg kan kun varmt anbefale rejserfratyskland.dk
Vi har flere gange bestilt rejse via RejserFraTyskland.dk. Birgitte har hver gang ydet sit ypperste for at hjÊlpe os igennem hele bestillingsprocessen. Uanset hvornÃ¥r vi har kontaktet Birgitte, har v... ãã£ãšèŠã
Helt sublimt rejsehjÊlp. Kim og Birgitte er simpelthen utrolig dygtige til deres arbejde. Vi har gentagne gange benyttet deres hjÊlp til kÞb af rejser i tyskland og altid har vi fÃ¥et super service og... ãã£ãšèŠã
Vi bestilte en afbudsrejse. Alt levede op til forventningerne. Den sidste stjerne fÃ¥r i dog ikke. Dagen fÞr hjemrejsedagen oplyser en venlig dame fra rejsebureauet, at vi ville blive hentet af luftha... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Rejserfratyskland.dk har vi meget erfarne supportere i vores danske supportafdeling, som alle sÊtter en stor Êre i, at I får den bedste service og vejledning, så jeres ferie opfylder jeres forventninger.
ãã³ããŒã¯
- info@rejserfratyskland.dk
- www.rejserfratyskland.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service og lave priser
Vi er lige kommet hjem fra 11 skÞnne dage på Gran Canaria.
Alt er bare gået som det skulle, supernemt at bestille, god service (blev ringet op personligt med vejledning til betalingen) og selvfÞlgelig yderst fordelagtige priser.
Kan kun anbefales til andre.
Det er ikke sidste gang, vi bestiller vores rejse her!

Kan bestemt anbefales !
Er netop hjemvendt fra 2 skÞnne ugers ferie på Fuerteventura. Vi sparede ca. 20-30 procent ved at kÞbe rejsen gennem rejserfratyskland.dk, i forhold til hvad vi skulle have givet hos en af de danske rejsebureauer. Bestillingen var let og enkel og servicen som vi fik fra rejserfratyskland.dk var bare helt i top.

RejserFraTyskland.dk ããã®åç
Vi har rejst fra Hamborg og bestiltâŠ
Vi har rejst fra Hamborg og bestilt gennem rejserfratyskland.dk en del gange og det har altid fungeret perfekt. Nu skal vi til Mauritius i nÊste uge og havde lidt problemer med regningen fra TUI, men vi har simpelthen fået den bedste hjÊlp og service fra rejserfratyskland.dk - kan kun anbefale dem nÊste gang du skal ud at rejse:)

1 det er billigt
1 det er billigt
2 servicen er i top
3 de svare på ingen tid .
Der er ingen finger at sÊtte på rejser fra Tyskland dk !!!

RejserFraTyskland.dk ããã®åç
Fantastisk service og hÞj viden om Dubai
Vi er en familie på 10 voksne der rejste til Dubai fra Hamborg - Hamborg er en dejlig lufthavn at flyve fra - MEGET nem at overskue og utrolig hÞjt informationsniveau der.
Vi har haft stor glÊde af jeres inspiration og viden om området og alt levede op til vores forventninger
Vi fÞlte os 100% godt klÊdt på til den store rejse og alt klappede lige fra toget i Flensborg vis Hamborg og retur igen
Vi kan varmt anbefale jer som rejseselskab og vi takker for udsÞgt service
De venligst hilsner
JÞrgen Nielsen
God Kundeservice
Bestilte sommerferien 2017 hos RejserFraTyskland og det har vi bestemt ikke fortrudt. Sendte dem et par mail da vi var lidt i tvivl om noget der stod på tysk.
De var hurtige til at svare tilbage.
Vi har allerede booket ferie gennem til nÊste sommer :-)
Vi rejste til Side Tyrkiet fra Hamburg
Vi rejste til Side Tyrkiet fra Hamburg, vi kÞbte rejsen gennem rejser fra Tyskland. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter dette, vi oplevede en utrolig god service, og indlevelse i at gÞre vores ferie til det vi forventede.
Smukke Amalfi kysten til små penge og stor kvalitet!
Hej,
Vi er netop vendt hjem fra 2 fantastiske uger på Amalfi kysten. ( uge 28 &29 ) Et vidunderligt sted som er rimeligt svÊrt og dyrt at komme til med charter fra Danmark.
Denne tur igennem rejserfratyskland.dk har vÊret total uden problemer og med en glimrende service fra start til slut!
Og så lige en detalje, til en pris der ikke på nogen måde kan kÞbes hjemme fra. Kr. 8000.- pr. Person for:
Hotel ved Hamborg lufthavn, aflevere bilnÞgler ved terminalen til P service, direkte flyver til Napoli, afhentning i taxa i lufthavne med 100 min transfer til hotel, hotel midt i Amalfi 14 nÊtter med morgenmad ( samme retur )
Der har vÊret en super oplevelse som mange dansker kunne have stor glÊde af!
Med venlig hilsen
Lars Buhl, Gistrup
Super service og stÊrke priser
Vi har nu to gang benyttet os af Rejserfratyskland.dk og jeg kan kun sige at vi også har fået en helt fantastisk service.
Vi har i begge tilfÊlde har brug for telefonisk service da tysk ikke lige er vores stÊrke side samt at reglerne er noget anderledes i Tyskland end i Danmark.
Kim (fra Rejserfratyskland.dk) er super at tale med, tager sig god tid, forklarer så man forstår det og hjÊlper gerne en ekstra gang ved tvivlspÞrgsmål - uden nogen form for irritation over dumme spÞrgsmål.
Kan kun anbefale rejserfratyskland.dk - både for superservice men også for de mange dejlige penge man sparer i forhold til danske rejsebureauer.
Jeg kan intet dÃ¥rligt sige om denne âŠ
Jeg kan intet dårligt sige om denne side.
For det fÞrste kan man spare virkelig virkelig mange penge på sine rejser. Det er helt utroligt enkelt både at finde en rejse og booke den.
Og skulle man vÊre så uheldig, at Tysk ikke er ens stÊrkeste side, så er de simpelthen så sÞde til at hjÊlpe.
Vi har udelukkende haft positive oplevelser med rejserfratyskland.dk, og vi har vÊret pÃ¥ nogle SKÃNNE ferie.
Framragende service
Fantastisk service er vist det rigtige udtryk. Vi havde desvÊrre nogle mindre og senere stÞrre uforudsete problemer med rejseselskabet (ikke RejserFraTysklandk men rejse udbyderen). Lige fra starten stod RejserFraTyskland i ryggen på os og hjalp med alt fra små spÞrgsmål, til hotel ombytning. De var virkelig en kÊmpe hjÊlp helt indtil vi sad i flyveren på vej til Abu Dhabi. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi kÞber rejse igennem RejserFraTyskland. Servicen var virkelig framragende og man kunne virkelig mÊrke de havde en lyst til at hjÊlpe os, hvilket virkelig betÞd meget for at gÞre vores rejse perfekt. Endnu en gang mange tak for hjÊlpen RejserFraTyskland, vi ses.
Kompensation
Har for nylig vÊret på Gran Canaria, rejst med Tropo, booket gennem Rejser fra Tyskland.
Tropo benytter Ryanair, hvilket gav os en del problemer undervejs i forhold til check in, som vi ikke var opmÊrksom på skulle gÞres hjemmefra og derfor fik en stor udgift i lufthavnen. Vi skulle så selv checke in fra vores mobiltelefon til hjemrejsen. Vi kunne ikke få app til at virke, Tropo ville ikke hjÊlpe os dernede, så vi måtte have min mand til at bruge en del tid på det hjemme fra Danmark. En masse bÞvl, hvor vi fÞrst blev placeret tre forskellige steder i flyet, selv om vi var to voksne og et barn på 7 år. FÞrst, da Ryanair blev gjort opmÊrksom på, at det er ulovligt at lade et barn sidde alene i et fly, var de villige til at Êndre.
Alt dette gav en masse bekymringer, Êrgrelser - som har sat sit prÊg på vores ferie.
Efter hjemkomsten har jeg korresponderet med Rejser fra Tyskland, som har beklaget, at vi har haft en dårlig oplevelse - og erkendt, at de nok skulle have gjort mere ud af informationen omkring brug af Ryanair. Derudover har de givet en kompensation, som vi er tilfredse med - og vi vil gerne benytte os af deres hjÊlp og service en anden gang.
Sommerferien
Det kan stÊrkt anbefales hvis man står som familie og skal have fundet en rejse til syden. De taler dansk, det er nemt og de er utrolig venlige at tale med. Rigtige gode priser i forhold til mange andre selskaber. Vi har rejst med dem fÞr. Vh Tom Buhl
Fantask ferie & super service!
Vi bestilte tilbage i november en grupperejser for 23 personer, til Belek i Tyrkiet, i gennem rejserfratyskland.dk. Selvom der var lidt tovtrÊkkeri frem og tilbage mellem rejsebureauet (TUI Deutschland), var både Birgitte & Kim hele tiden rigtig hjÊlpsomme med at få det hele til at fungere. Vi havde en rigtig dejlig ferie på hotel Papillon Ayscha, hvor der var masser af underholdning for både bÞrn & voksne. Jeg vil klart anbefale rejserfratyskland.dk hvis man Þnsker at spare penge ved at rejse fra tyskland!
Fantastisk service!
Ikke nok med at vi har sparet over 15.000 kr. for en rejse, så har vi også oplevet en fantastisk service, som gjorde os trygge igennem hele processen. Det er absolut ikke sidste gang at vi bestiller rejser fra dette selskab. Kan varmt anbefales.
Sparede ca. 10.000 kr
En virkelig god service, som resulterede i, at vi sparede ca. 10.000 kr. for en rejse for fire personer til Lanzarote.
Det var fÞrste gang, at vi prÞvede rejserfratyskland.dk, men alt fungerede perfekt - og rejsen bliver også bestilt dér nÊste gang.
Fantastisk god service
Min familie og jeg er netop kommet hjem fra vores fÞrste - men helt sikkert ikke sidste - ferie med afrejse fra Hamburg. Vi har haft en virkelig god opevelse med Kim og Co. fra Rejserfratyskland. De har vÊret meget behjÊlpelige i forhold til hele forlÞbet. Selve ferien er forlÞbet helt problemfrit, og vi har som en familie på 2 voksne og 2 bÞrn sparet en hel del penge på at tage 11 dage med tysk rejsebureau fremfor 7 dage med dansk bureau til nÞjagtigt samme hotel!!. Alle danskere fra Jylland og Fyn burde kigge nÊrmere på rejserfratyskland.dk
Super service
Helt igennem super service og stor tÃ¥lmodig hos Rejser fra Tyskland nÃ¥r man som jeg ringer og skriver mange gange ,det nu 5.gang vi bestiller igennem dem ,kan klart anbefale dem og deres super service,du kan altid fÃ¥ svar pÃ¥ lige netop det hotel du kigger pÃ¥ er rejsen vÊrd ð
Fantastisk service - IGEN
Det er nu 3. (hmm eller er det 4.) gang vi rejser via Hamborg og har hver gang haft Kim og Birgitte fra Rejserfratyskland til at hjÊlpe os (da vi er en stor familie = gruppebillet) Hver ENESTE gang har vi fået en fantastisk service og alt den hjÊlp vi har haft brug for. Senest igår hvor vi havde brug for at få tilfÞjet endnu en rejsende til billetten. Kim greb straks telefonen og fik det ordnet så der her til morgen 07:30 lå en endelig bekrÊftelse på bookingen. FANTASTISK service.
Når vi har vÊret afsted har alt klappet og det har vÊret nogle fantastiske steder vi har vÊret.
Kan klart anbefale at booke her igennem.
NÊsten perfekt
Vi bestilte en afbudsrejse. Alt levede op til forventningerne. Den sidste stjerne får i dog ikke. Dagen fÞr hjemrejsedagen oplyser en venlig dame fra rejsebureauet, at vi ville blive hentet af lufthavnsbussen kl. 2.45, vi stod 2 familier klar kl. 2.30, men der kom ingen bus. Vi kontaktede bureauets nÞdtelefon. vi fik nu oplyst at bussen var ved os kl. 2.15. Ikke sjovt at stå midt om natten med små bÞrn og ingen bus. Vi blev hentet af en senere bus og nåede heldigvis vores fly, det blev dog lidt forsinket.
Jeg rejser gerne igen og vil bestemt anbefale det til andre