ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fick inte produkterna först tack vare strul med postnord. Tog dÃ¥ kontakt med Rekoshoppen om detta. Blev dÃ¥ lovad en ny leverans av det jag bestÀllde om dom inte skulle dyka upp om en vecka.Dom dök... ãã£ãšèŠã
Bra utbud av det mesta. Bra produktinformation pÃ¥ hemsidan (som blir lite svÃ¥r att navigera i, om en produkt finns i mÃ¥nga olika varianter) Snabb leverans, om man undviker PostNord och har möjlighet... ãã£ãšèŠã
Jag köpte tandkrÀm frÃ¥n kingfisher. Brett utbud av bra produkter. Snabb leverans och bra service dÃ¥ jag upptÀckte att mitt mobilnummer inte var rÀtt sÃ¥ ringde jag direkt och fick kontakt och numret u... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Handla ekologiskt och hållbart, Hos Rekoshoppen hittar du skÀrbrÀdor, matlådor, schampo, borstar, tvÀttmedel, leksaker, klÀder mm. Rekoshoppa till hemmet, dig sjÀlv, barn eller barnbarn! Besök rekoshoppen.se eller i vår butik på M2 Center Jönköping.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Missnöjd med kundbemötande
Ãr en Ã¥terkommande kund och bestÀllde samma produkt som sÃ¥ mÃ¥nga gÃ¥nger förr. Denna produkt var betydligt annorlunda i konsistensen, vilket innebar att det inte gick att anvÀnda för ÀndamÃ¥let. Fick tips om hur jag kunde gÃ¥ tillvÀga för att fÃ¥ konsistensen âbraâ igen - fungerade inte. Av nÃ¥gon anledning blandade kundtjÀnst in leverantören i detta och skrev att de skulle kontakta mig med en retursedel. Vilket ej gjordes. En webbshop ska vÀl ÀndÃ¥ ta dialogen med leverantören och lösa problemet internt? Jag som kund Àr inte intresserad av HUR ni löser det, utan ATT det blir löst pÃ¥ ett smidigt sÀtt för mig som kund. Detta blev inte löst alls, utan man valde bara att krÃ¥ngla till det och förlorade dÀrför en Ã¥terkommande kund. Detta var sista gÃ¥ngen jag bestÀllde frÃ¥n Rekoshoppen, tyvÀrr.
En av de bÀsta butikerna jag har handlat från
Det var första gången jag bestÀllde hÀr och jag Àr verkligen imponerad. JÀttesnabb leverans, vÀlpaketerat och produkterna var jÀttefina! Dessutom till ett vÀldigt bra pris. Rekommenderas varmt!
GlÀdjerus
BestÀllde igår , kom idag och mitt glÀdjerus att hitta det jag vill ha, till rÀtt pris och inte hittat någon annanstans.
Skönt material
JÀttesköna underklÀder och håller fint i många tvÀttar. Trosorna Àr de bÀsta jag haft.
Fantastiska produkter.
Fantastiska produkter.
BestÀllde två trosor i bambu.
Fantastiskt sköna. Dom bÀsta trosor jag någonsin haft.
Stift till lÀpparna. Havtorn. Mycket effektivt.En Aleppo tvål som fick min hy i ansiktet att kÀnnas mjukt och inte alls torr.
JÀttetrevlig butik medâŠ
JÀttetrevlig butik med hållbarhetsfokus!
Dessutom massor med fina eko-produkter till bra priser, och Àven jÀttetrevlig och hjÀlpsam kundservice!
Till största del belåten med köpet.
De ville ha en recension som inte gick att lÀmna på deras hemsida så det får bli hÀr.
Toppen koncept med miljön i fokus.
Köpte en brödkavel inget att anmÀrka på.
Dock köpte jag tre produkter av Maria Ã
kerström och konstaterar nu i efterhand att de va alla billigare pÃ¥ andra sidor. HÀr var de lika dyra som pÃ¥ Maria Ã
kerströms egen sida så det Àr jag lite missnöjd med. Så var noga googla innan om ni köper olika varor.
I övrigt var det vÀl packat och jag gillar verkligen papperstejpen på paketet istÀllet för plast. Snabb leverans. Så trots ej konkurrenskraftiga priser på smink får de Àndå ett högt betyg pga alla andra faktorer att ta hÀnsyn till.
JÀttegott dadelkaffe som jag uppskattarâŠ
JÀttegott dadelkaffe som jag uppskattar då jag inte tål vanligt kaffe
Köpte en rullrånspinne.
Köpte en rullrånspinne.
Blev så nöjd! Snabbleveras, bra förpackat. BÀst av allt BILLIGARE Àn på alla andra stÀllen, samma vara. Bra beskrivning. Finns massa andra trevliga saker på hemsidan. Blir absolut fler köp hÀr.
Rekoshoppen Àr en av de fÃ¥ som sÀljerâŠ
Rekoshoppen Àr en av de få som sÀljer svenskt hÀlsosamt tuggummi, Chew folks! Hoppas, önskar och tror det kommer bli en köp flera, betala mindre vara!
Mycket snabb leverans, bra varor
Mycket snabb leverans, Schenker! TrÀvax som fungerar perfekt på köksbÀnk och skÀrbrÀda + persisk orginalsaffran som ser spÀnnande ut. Snart dags för lussebullar!
Bra utbud av det mesta
Bra utbud av det mesta. Bra produktinformation på hemsidan (som blir lite svår att navigera i, om en produkt finns i många olika varianter) Snabb leverans, om man undviker PostNord och har möjlighet att vÀlja ex Schenker.
Ett mycket trevligt bemötande i telefon av kundtjÀnst, som tog sig tid och ringde upp tillbaka efter en koll av mått på ett plagg.
UtmÀrkt smidigt köp och bra kvalitet
UtmÀrkt smidigt köp och bra kvalitet. Köpte en ÀppelurkÀrnare med fint bokskaft. Nöjd!
Snabb leverans trots postnord !
Snabb leverans trots postnord !
Olja som håller vad den lovar
Olja som håller vad den lovar. LÀtt att lösa Àven i kallt vatten. Snabb leverans.
Bra och prisvÀrd olja
Bra och prisvÀrd olja, samt snabb leverans- superbra
Mvh Mona Johansson
Jag köpte tandkrÀm från kingfisher
Jag köpte tandkrÀm från kingfisher. Brett utbud av bra produkter. Snabb leverans och bra service då jag upptÀckte att mitt mobilnummer inte var rÀtt så ringde jag direkt och fick kontakt och numret uppdaterat.
Kommer absolut handla hÀr igen!
Riktigt bra produkter
Jag köper linoljesåpa dÀrifrån, snabb leverans, bra produkter till bra pris!
Smidigare Àn att åka runt till butiker för att hitta linoljesåpa. HÀr finns mycket bredare och större sortiment. JÀttenöjd!
Köpt GysingesÃ¥pa (5x2l) och kanâŠ
Köpt GysingesÃ¥pa (5x2l) och kan rekommendera den varmt. Ãr sÃ¥ förtjust i denna och anvÀnder den till all min stÀdning och trallrengöring.
Snabb leverans! Nöjd!
StÃ¥r snabb leverans och de kan jag inteâŠ
Står snabb leverans och de kan jag inte riktigt hålla med om.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã