レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi havde den bedste oplevelse på Restaurant Et. Maden var skÞn, vinen ramte plet og vi fik eminent service til trods for at restauranten har stuvende fuld. Vi kommer snart igen.

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig lÊkker mad oplevelse.... Smags komponenterne var sat sÃ¥ smukt sammen sÃ¥ det blev en fantastisk oplevelse. Anretningen og alt var i top. Vin anbefalingen passede ogsÃ¥ sÃ¥ fint til maden(en ny f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk oplevelse. Vi fik kÞkkenets tre retters menu med vinmenu. FÞrst blev vi mÞdt velkommen med et glas champagne og snacks. forretten en fantastisk fÊrÞsk laks som var helt uovertruffen i kva... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

KÞbte 5 take away. KÞdet var stegt perfekt og ligesÃ¥ grÞntsager. Saucen var ogsÃ¥ velsmagende. Der var dog alt for lidt kartofler, kartoffelmos. 3-5 meget smÃ¥ kartofler til en voksen mand duer ikke. O... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Restaurant, Vinbar & Butik under samme tag, i centrum af Århus, for enden af Åboulevarden midt på Europaplads.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super lÊkkert mad og god betjening

Super lÊkkert mad og god betjening
Vi havde et firma arrangement en 8 personer. Hurtig og personlig betjening. Mad og service var langt over hvad man kan forvente i det pris niveau restauranten tager.
Kan anbefales
Det eneste er nok jeg ville udvide Þl sortimentet, men nogle spÊndende flaske Þl.

2025幎6月3日

Helt igennem fantastisk

Simpelthen på alle måder, blandt byens aller bedste restauranter. Maden er virkelig god både frokost og aften. Omgivelserne vildt hyggelige. Betjeningen langt over det man kan forvente. Fortjener på alle tÊnkelige måder 5 stjerner. Tak for jer

2025幎2月1日

Byens bedste

LÊkreste sommereftermiddag i hyggeligste stemning i gårdhaven på ET. Betjeningen var som altid i top og vores stjerneskud det bedste, vi nogensinde har fået. Virkelig lÊkkert. ET er og bliver byens bedste spisested. På snarligt gensyn.

2024幎5月10日
5぀星のうち3の評䟡

KÞbte 5 take away

KÞbte 5 take away. KÞdet var stegt perfekt og ligeså grÞntsager. Saucen var også velsmagende. Der var dog alt for lidt kartofler, kartoffelmos. 3-5 meget små kartofler til en voksen mand duer ikke. Og 2 spiseskefulde kartoffelmos er også for lidt. Men men. FÞrst skulle vi diskutere prisen, da de forlangte restaurantpris for takeaway. Det blev dog rettet efter kort snak. Da vi så kom hjem, var maden ikke så varm lÊngere, da de ikke udleverede det i varmeposer.
Alt i alt en oplevelse under det forventede.

2024幎3月16日
5぀星のうち2の評䟡

Manglende service

Vi fik udleveret menukort uden nogen forklaring. BrÞd fik vi fÞrst da vi spurgte efter det. Vi bestilte en flaske vin og fik en dejlig vin serveret - det var bare ikke den der stod på kortet. En enkelt gang kom en tjener forbi og skÊnkede vin, ellers var det overladt til os selv. Det er ikke godt nok, når man betaler en ret hÞj pris for en frokost.

2024幎3月2日

UhÞjtidelig middagsoplevelse i sÊrklasse

Et stort Þnske om mine forÊldre skulle have en restaurant oplevelse de ikke har oplevet fÞr igennem deres lange liv, det blev gjort til fulde på ET
Vi blev hurtigt modtaget venligt af personalet. Kort efter kom Lars, fÞrte os frem til vores bord. TÊt på kÞkkenet Stemningen var lagt.
Betjeningen prÊcis, afslappet, tid til en anekdote af og til skÞnt.ingen stive nykker og dresscoat her ,Der var besluttet hjemme fra den skulle stå på julemenuen , hele pakken hvor vi fÞrst startede med snack og bobler hertil , , pludselig var kl 23;30 med et stort smil i sjÊlen og maven vi var alle enige om der ikke var en finger at sÊtte på noget da vi forlod ET.
SÊrdeles smagfuld kÞkkenkunst. TÊnk vi skulle kÞre helt til Århus for den oplevelse ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Stort tak for os alle 4

2023幎12月16日
5぀星のうち5の評䟡

Mad oplevelse helt i top.

Vi havde en fantastisk aften på Restaurant ET. Hele vejen igennem en god oplevelse. Maden var virkelig lÊkker, de nye omgivelser super hyggelig og stemningen og betjeningen virkelig i sÊrklasse. Fantastisk med betjening som er kvalificeret og gerne svare på alle spÞrgsmål om vin, mad og stedets historie.

2023幎10月13日

Endnu en super oplevelse

Endnu en super oplevelse. Spiser ofte på ET. ET burde vÊre en kandidat til en Michelin stjerne, fordi niveauet konstant er meget hÞjt, og betjeningen altid er super god, venlig og samtidig professionel. Min stÞrste anbefaling

2023幎10月4日

Fuldkommen fantastisk service

Fuldkommen fantastisk service. Er du vild med fransk bistro mad og et flot vinkort, så tag en tur på Ét. Dejligt store portioner så du går ikke sulten derfra. Har spist der mange gange nu, og det holder hvergang.

2023幎3月17日
5぀星のうち5の評䟡

Virkelig god service samt lÊkker mad og vin

Vi havde en virkelig god oplevelse på restaurant Et lÞrdag d. 11. februar 2023. Både mad og vin var virkelig lÊkker - og portionerne var gavmilde, så vi blev bestemt mÊtte. Vores tjener, Birgitte, ydede service i topklasse og hun var med til at gÞre vores aften ekstra god og en aften, som vi vil huske. Tusind tak for en rigtig god oplevelse.

2023幎2月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ