Restaurant Krabben レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Vi var 6 personer til frokost og mÃ¥ desvÊrre konstaterer at vi kommer aldrig tilbage til Krabben eller en af de Þvrige i kÊden. 5 af os bestilte pariserbÞf kr.165 heraf skulle en vÊre gennemstegt.... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jeg mÃ¥ desvÊrre konstaterer, at jeg vil overveje nÞje, om jeg vil besÞge Restaurant Krabben igen. BesÞgte den 28/6 Restaurant Krabben, og for 3. gang smager fadÞllen bitter/gÊret. Det er i sig sel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi holdt Emils konfirmation pÃ¥ Restaurant Krabben d. 29. august 2020 med 27 gÊster. Et super-arrangement! LÊkker, lÊkker mad. (Det sagde ALLE gÊsterne). OpmÊrksom og ogsÃ¥ bÞrnevenlig betjening. SÃ¥ vi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har fejret vor guldbrylup paa restaurant Krabben med 34 gaester. den 15 juni .Vi har haft mange fester med stort set samme gaester men aldrig har hort saa positif omtale om festen og stedet... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

specielle hjemmelavede sild Krabben europÊiske kÞkken specialiteter fra grillen bondebrÞd egen opskrift Restaurant Krabben VallensbÊk Lystbådehavn frokost- og middagsretter

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig oplevelse

Den 12/9 havde min mand og jeg besluttet os for at spise frokost hos jer.

Men jeg / vi må indrÞmme af vi sidder tilbage, med en stor fÞlelse af skuffelse.

Nu har vi haft vist den tallerken vi fik til flere og alle er enig med os i, dette simpelthen ikke kan vÊre jeres Êrlige mening.

For det fÞrste var det smidt på tallerken.

Det der skulle vÊre en smÞrstegt rÞdspÊtte, var en halveret brÊndt fisk
Altså man vÊlger at skÊre fisken over og dele den i 2 - og der ud over havde i lagt remulade på fisken så man ikke havde valget om hvor meget el. Hvor lidt man Þnskede.

HÞnsesalaten var vandet og uden smag og baconen var helt sikkert ikke stegt samme dag, da den var gummi artig.

Det der skulle vÊre en lÊkker bid kalvefile - var en lille bitte sej klump kÞd.

Osten var stort set ikke eksisterende.

BrÞdet til anretningen var så nÞje afmålt af min mand stadig var sulten da vi kÞrte hjem.

Vi taler om en frokost anretning til 325,- pr. Kuvert.
Hvor det eneste lÊkker var den hjemme lavet sild.

Denne klage havde vi i fÞrste omgang sendt til restauranten, men de har valgt ikke og svare.

2023幎9月12日

Vi var et selskab på 10.

Vi var et selskab pÃ¥ 10. Vi bestilte en lille frokost tallerken, som i Þvrigt var rigeligt til at blive mÊt.. Hold nu op, vi var flere i selskabet som var helt vilde med deres sild. En hvid sild i noget hvidt lage. Vi fik aldrig spurgt hvad det var. Men sÃ¥ lÊkker en frokost tallerken er sjÊldent. Super sÞde og flinke tjenere, var der hele tiden. Vi sad med den bedste udsigt til havnen. Dato for den gode oplevelse var 2 september 2023. De fÃ¥r 5 stjerner herfra 🌟 ⭐ 🌟 ⭐ 🌟
Mvh Lasse H BrÞndby

2023幎9月2日

Fantastisk Amerikaner aften

Tak til Restaurant Krabben for en fantastisk aften med Amerikansk tema. Alle retter og vine var perfekt afstemt og maden smagte fantastisk. Personalet sÞrgede for glad og effektiv servering og afrydning til de mange gÊster, som var til stede på denne udsolgte aften.
Tak for en rigtig dejlig oplevelse, vi ser frem til flere tema aftener.

2023幎1月26日

Perfekt.

Har spist på krabben flere gange og altid vÊret godt tilfreds.
Det blev så toppet op lÞrdag til vildt aften hvor samtlige 5 retter med tilhÞrende vine var i absolut topklasse.
At samtlige tjenere så samtidig var servicemindede og smilende aftenen igennem gjorde det helt perfekt.

2022幎10月29日

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales ! Kedelig betjening - et stjerneskud til 185 kr, burde man da kunne lave ordentligt : en stegt fisk - ingen dampet fisk - en grÞn asparges - lidt rejer - lidt dressing og ekstremt lille stykke brÞd under. KÞr et andet sted hen !

2022幎7月26日
5぀星のうち1の評䟡

MÃ¥ tilstÃ¥ vi havde pÊnt hÞje

Må tilstå vi havde pÊnt hÞje forventninger til vores 2 stjerneskud, da vi så prisen i menukortet 275kr. pr.stk.
Hvordan kan man serverer et stjerneskud til den pris, og så ikke finde ud af og lave det rigtigt? Ingen dampet fisk, men bare 2 stk. paneret fisk med lidt rejer og dressing på toppen, det var så sidste gang på Krabben.

2022幎7月21日

Perfekt frokost

Var 8 personer på Krabben til frokost den 29. Juni til frokost, vi fik alle frokost tallerken.
Perfekt rigtig god portvinssild (Karrysilden sprang jeg over karry, forstår ikke hvorfor man ikke bare servere marineret sild og så karry salat til dem der har lyst til at spolere smagen af sild), rigtig god hjemmelavet hÞnsesalat og velstegt bÞf.
Kan kun anbefales, har bestilt bord til på onsdag

2022幎7月4日
5぀星のうち1の評䟡

Lidt mad til mange penge

Giver 1 stjerne, da man ikke kan vÊlge 0. Meget lidt mad. Spidsen af en rÞdspÊtte filet var stoppet ind under den anden, så det lignede der var 2. Til den pris forventer man at blive mÊt, selv bÞrn var sultne, selvom de fik voksen retter. Surt og uhÞfligt personale, undtagen den unge pige. BÞrn er absolut ikke velkommen. Havde en sovende baby i barnevogn. Og det var et kÊmpe problem. Kommer aldrig igen!

2022幎6月5日

Dyrt og dårligt

Vi var i dag på Restaurant Krabben, som vi ikke har besÞgt i lang tid. Og sikke en skuffende oplevelse. Vores oksemÞrbrad var tÞr og kedelig og de tilhÞrende pommes frites havde fået alt for meget. Imponerende at man kan ÞdelÊgge en så simpel ret. Tjeneren spurgte ikke til hvordan maden var, og da vi selv nÊvnte at det ikke var så veltilberedt fik vi en besked om, at det ville hun lade kokken vide. Intet forsÞg blev gjort på at forbedre oplevelsen. Da vi bad om postevand til vores vin kom hun med en flaske vand, som de tog 65kr for. Alt i alt blev det en rimelig dyr oplevelse, hvilket havde vÊret helt fint hvis ikke maden havde vÊret så elendig.
Super Êrgerligt, da det tidligere var et sted med god mad til en fornuftig pris. Vi kommer helt sikkert ikke igen.

2022幎3月24日

Vi var et selskab på 26 efter aftale

Vi var et selskab på 26 efter aftale til julefrokost sikke en trist oplevelse det var klasket på små fade der var ikke nok til at alle og når der blev spurt til mere blev tjeneren sur så var stemningen sat for resten af serveringen brÞd smÞr fedt osv måtte vi også efterlyse og det spiser du ikke i deres tempo bliver maden fjernet
Kan ikke anbefales

2021幎11月27日

UbehÞvlet personale

UbehÞvlet personale! Vi ringede for at bestille et bord, oplyser at vi har en barnevogn med, og får et meget surt svar fra medarbejderen i rÞret, at det kan i IKKE. Vi spÞrger til hvorfor, og får bare et svar der lyder at sådan er det bare. Hun var meget sur og nedladende, så ikke et sted vi Þnsker at sÊtte vores ben!

2021幎10月26日

Firma arrangement

Vi havde den 17. September 2021 et firma arrangement på restaurant krabben. Det var en fantastisk god oplevelse - fabelagtig mad, fantastisk betjening og et helt igennem skÞnt sted.. tak for mad!

2021幎9月21日

DÃ¥rlig oplevelse

Jeg ved ikke, hvordan man kan kalde sin restaurant for Krabben og så ikke have styr på sine fiskeretter. Et stjerneskud til 225 kr (!), som ikke er et rigtigt stjerneskud. Blot to rÞdspÊttefileter, som var blevet tÞrre af for meget friture med rejer og thousand island dressing på et brÞd, der er for alt for småt.

Tjenerne ryster bare på skuldrende ved kritiske spÞrgsmål.

Ved deres ret med rÞdspÊttefilet havde kokken ikke fjernet leveren. Fisken var desuden tilberedes for meget.

Alt for hÞje priser til ringe kvalitet af mad.

2021幎8月3日
5぀星のうち1の評䟡

SKAL desvÊrre give min. 1 stjerne.

Den hurtigste måde at miste 572 kroner - er at smide dem i skraldespanden. Den nÊsthurtigste er et besÞg på "Krabben" i VallensbÊk Havn.
Det eneste de ikke kan ÞdelÊgge er Þllet - endnu.
Kortet siger "Friskpaneret rÞdspÊttefilet stegt på panden, serveres med hjemmerÞrt remoulade" - citat slut.
Ind kom 2 forkullede brÊdder, der var hevet lige op af frituren og forsynet med en klat "tube remoulade".
Totalt og aldeles uspiseligt og med en konsistens og udseende som ristet rugbrÞd.
Den rÞg ud igen.
NÊste forsÞg kom også lige fra frituren, men skar man de hårde kanter af - så fandt man noget blÞdt i midten, der i konsistens godt kunne minde om fisk.
Jeg begik desvÊrre den fejl at smage på det.
I guder her er tale om virkelig gammel fisk både i smag og udseende. Jeg formåede ikke at synke produktet, men måtte spytte det ud.
Her er en oplagt sag for levnedsmiddel kontrollen.
Ingen - som i absolut INGEN - beklager.
Det hele ryger bare på regningen.
Det sted kan kun leve af uvidende eengangs kunder, så befolkningstallet i VallensvÊk taget i betragtning - så kan de selv beregne hvornår de lukker.
FØJ for S....

2021幎7月16日

Ikke pengene vÊrd! OVERHOVED

Vi var 4 mennesker afsted til spisning.
Sad helt perfekt ud til vandet.
Vi var 2 der fik fisk med persillesovs og 2 der fik bÞf med pebersovs.
BÞfferne var gennemstegte tiltrods for de skulle vÊre medium. Og pebersovsen smagte IKKE af noget som helst.
Fisken var super frisk, men persillesovsen var FYLDT med melklumber. Ret store. Ad. Og kartoflerne var helt vandede.
Derudover bestilte vi 4 iris coffee, som var helt kolde ved servering.
Vi fik til start serverert en forkert vin, (som vi selvfÞlgelig ikke skulle betale mere for sagde tjeneren, NEJ sgu. Vi havde jo ilke bestilt den)
Til de penge Krabben mener de skal tage for deres mad, er der en kÊmpe misforstÃ¥else. DET ER IKKE PENGENE VÆRE.
vi ses IKKE igen restaurant Krabben
De 2 stjerner er for den friske fisk og de rene toiletter!!

2021幎7月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス