䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Skal man betale over 1400 kr for

Skal man betale over 1400 kr for frokost til 3 personer så skal klaveret også kunne spille. Havde min gamle mor på 84 år med samt en rolator - det blev der på ingen måde taget hensyn til. Sad i et drivhus hvor akustikken var elendig. 50 minuttet mellem forret og hovedret. Blev ved bestilling af frokostmenu ikke gjort opmörksom på, at de havde skiftet to ud af tre retter ud med noget andet. Hovedretten var det eneste som smagte godt. Vil aldrig anbefale stedet til andre.

2025幎6月21日

Skuffede

I fÞlge hjemmesiden skulle der vÊre kaffe/ kage om lÞrdagen efter kl 14. Ingen af de 2 ansatte der var der kendte noget til det,selvom jeg viste dem hjemmesiden. Ikke fÞrste gang vi måtte gå derfra skuffede da der ikke var åbent i åbningstiden!!

2024幎8月31日

Konfirmation på Gaarden

Vi har netop holdt konfirmation pÃ¥ Gaarden. Alt spillede: planlÊgning, pynt, mad, service. Reka og hendes team kan deres kram. Reka viste sig at vide meget om vin og gav gode anbefalinger. Vi havde en fantastisk konfirmation med yderst glade gÊster. Maden var super og betjeningen under festen top. Smukke omgivelser. Som en gÊst, der bor i central KÞbenhavn sagde: “Jeg havde slet ikke forestillet mig, at der fandtes sÃ¥dan et sted i Hvidovre”. Men jo, det gÞr der.

2024幎5月9日

Alt spillede til konfirmation

Vi har netop afholdt konfirmation på Restaurant Gaarden og sikke en oplevelse.
Alt har spillet - lige fra planlÊgningsfasen til selve aftenen.
Reka og hendes team har sÞrget for, at aftenen blev den oplevelse vi alle havde håbet og drÞmt om. Alle Þnsker og forespÞrgsler blev imÞdekommet.
Maden var i top og der blev til og med lavet sÊrlige retter til de af vores gÊster som var veganere, vegetarer og pescetarer.
Servicen kan man ikke sÊtte en finger på og alle var sÞde og imÞdekommende.
Alt i alt en super oplevelse som kun kan anbefales.
Tusinde tak for at gÞre vores aften til noget sÊrligt.

2024幎4月27日

SmaglÞst

Fint lokale. SÞde tjenere. Gode vine men

Maden var ikke smagfuld (nÊrmest smaglÞs) og virkede ikke tilsmagt. Eneste ret ud af fem, der var pengene vÊrd, var desserten, der til genvÊlg var super (Êblekage med karamel og kardemommens).

2023幎10月21日

BesÞg på restaurant Gaarden

Nu har vi besÞgt Gaarden en del gange efterhånden, kvalitetet og ensartethed på de samme retter er alt for svingende alt efter hvilken kok der er på job, når kortet ikke er stÞrre skal der ikke vÊre udsving i menuen.

2023幎9月28日

Meget lille portion

Vi bestilte fish n' chips to go, da vi sad udenfor på grÊsset og hÞrte musik. Vi fik verdens mindste portioner til 145 kr pr stk., det ville ikke engang vÊre en bÞrneportion andre steder. Fisken var god, men der var kun et lille stykke og meget få pommes frites. Alt alt for lidt mad til den pris :-( Vi måtte spise en pizza på vej hjem...

2023幎9月8日

Virkeligt fantastisk madoplevelse

Virkeligt fantastisk madoplevelse. Uden sammenligning den mest interessante restaurant Hvidovre har haft, havde nÊr sagt nogensinde, men så da, de sidste 30 år. En meget sÞd og imÞdekommende betjening, gÞr det hele endnu bedre. Vi valgte alle tre, 5 retters menu, så er man godt og vel mÊt, meget tilfreds og kommer helt sikkert tilbage.

2023幎8月25日
自発的なレビュヌ

SkÞnt mad, personale og service!

Min kÊreste og jeg tog ud for at holde en kÊresteaften og besluttede os for at prÞve den nye Restaurant Gaarden i Hvidovre og sikke en god beslutning! Vi blev mÞdt af et venligt, hjÊlpsomt og smilende personale der viste os til bordet. Under hele middagen var de opmÊrksomme på os og ydet den bedste service. Vi havde den dejligste aften og maden smagte helt fantastisk til en rigtig fin pris. Det er helt klart et sted vi skal hen og spise igen og kan varmt anbefale det til andre som Þnsker en skÞn aften ude med god mad og service i top klasse.

2023幎4月29日
自発的なレビュヌ

LÊkker mad og sÞd betjening - god til både bÞrn og voksne

Vi tog ungerne med, og det var en stor succes! SkÞn menu til både bÞrn og voksne, og der er et legehjÞrne lige ved siden af. SÞde tjenere også. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger, og vi bor tÊt på, så hvis de Êndrer menuen med jÊvne mellemrum, vil vi komme ret tit. Stedet er også velegnet til middag med venner eller Êldre familiemedlemmer. Og selvfÞlgelig til middag inden teatertur, da det ligger under samme tag.

2023幎4月6日

NÊgtet adgang

Vi var i dag 2 voksne og 2 bÞrn forbi Restaurant GAARDEN i Kulturhus Risbjeggaard ved 13-tiden. BÞrnene var sultne efter udflugt og vi havde planlagt vejen forbi hjemmefra. Vi ankom og begyndte at tage flyverdragter og tÞj af. Der var et enkelt andet selskab, der sad og fik noget at spise og drikke. Da vi skulle til at sÊtte os, blev vi mÞdt af en medarbejder, der oplyste, at de ikke tog imod flere gÊster i dag pga. et selskab fra en begravelse, der ville komme senere på eftermiddagen. Skiltet med spiseseddel var ude og åbningstiden var noteret til klokken 21. På hjemmesiden var samme information. Intet andet nÊvnt.
Da vi havde fået alt tÞjet på bÞrnene igen og skulle til at gå, ankom et andet selskab. De fik, så vidt vi kunne forstå, samme besked som os, men fik så alligevel lov til at få en kaffe.
Hvis hele restauranten er reserveret, bÞr man oplyse om dette både på hjemmeside, ved indgangen og inden man har sat sig ved et bord. Derudover bÞr der gÊlde samme regler for alle gÊster. Det synes vi i hvert fald.
Dette blot så man lige er opmÊrksom på, at man ikke kan regne med at få noget at spise og drikke i Kulturhuset, selv om det er i restaurantens åbningstid.

2023幎3月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ