Strandvejen 10, 4880, Nysted, ãã³ããŒã¯

Restaurant à ããã®åç
Jeg var for nylig gÊst hos Restaurant à i Nysted.
Vi var fire der fik julemenu, 13 serveringer til 750,-.
Jeg må vÊre Êrlig at sige, at denne gang blev vi meget skuffet.
PortionsstÞrrelserne var til den lille side.
Samt at jeg mener, at hvis man Þnsker at servere andelever og man som restaurant selv nÊvner, at det for nogle deler vandene - så bÞr der tilbydes et alternativ, når vi er i et prisleje til 750,- menu pris.
Det var en flad fornemmelse, hvor vi forventede mere og hÞjere kvalitet til den pris.

Restaurant à ããã®åç
Har vÊret der adskillelige gange nu, altid en dejlig atmosfÊre og fantastisk mad. Uden tvivl en perle og et af de bedste steder at spise på SydsjÊlland.

Restaurant à ããã®åç
På Lolland ligger Nysted, som er en flot gammelt kÞbstad ud til vandet og med hyggelig lystbådehavn.
PÃ¥ havnen ligger hyggelige restaurant Ã, som er en skÞn lille perle med en fantastisk gastronomi i form af fastlagt 4 retters menu. Hertil kan kÞbes en spÊndende og velsmagende vinmenu. En fantastisk oplevelse for mÃ¥de syns- og smagsoplevelsen. Husk at bestille bord - i god tid âºïž
Top anmeldelser herfra

Restaurant à ããã®åç
Restaurant à is run by a an accommodating and skillful couple, Lea and SÞren. Lea creates the sublime set - menu while SÞren welcomes us - guests, make us feel like VIPs, serves the culinary creations of Lea describing them at a high standard level mixed with his deep knowledge about food and wine. Lea and SÞren care and ask us- guests now and then about how the food tastes.
We dine at Restaurant à every time we have our summer holiday in Nysted, this time for the 7th time. An excellent culinary experience every time. We highly recommend a visit at the Restaurant à at the wonderful dock of Nysted.

Restaurant à ããã®åç
På denne fine restaurant i Nysted, lige ud til vandet, tilbyder vÊrtsparret en unik oplevelse hvad angår mad, Êstetik, ro og nydelse.
I forgÃ¥rs pÃ¥ Ã, skrev de sig ind i vores top to for restaurantbesÞg.
Tusind tusind tak for det!
Vi kommer tilbageð

Fantastisk sted!
Fremragende mad og vin, dejlig stemning, Lea og SÞren driver à med hjertet!
Lene og Lars

Restaurant à ããã®åç
Vi var et lille selskab pÃ¥ 8 glade gÊster.Rammerne omkring denne restaurant gik lige i hjertet pÃ¥ os. Vi fÞlte os velkommen af ejeren. Fin personlig og nÊrvÊrende betjening. For ikke at tale om vin og maden som blev serveret med kÊrlighed og respekt. Synet og smags oplevelser var himmelsk. TAK TAK ð
Lolland/Falsters bedste spisestedð

Restaurant à ããã®åç
SÞren og Lea skal have topkarakter. Super god mad og service. Og god stemning i restauranten. Det var en fornÞjelse. Og et dejligt sted. kan kun anbefales.

Fremragende mennesker -
Fremragende mad -
Fremragende vin
Alt var i top i en afslappet og venlig atmosfÊre - go ð

Restaurant à ããã®åç
Bare en super oplevelse - dejlig udsigt, uformel atmosfÊre, hyggelig og engageret betjening og super lÊkkert mad i fornuftige portioner til rimelige priser! Restaurant Oe er et must, når man besÞger Lolland/Falster, men husk at bestille bord i god tid i forvejen. Vores allerbedste anbefaling.
Mvh Tina og Erik Andersen

Restaurant à ããã®åç
Vi blev modtaget i den lille autentiske restaurant af vÊrten og vÊrtinde, I hyggelige omgivelser med dejlig udsigt ud over havet. Vi fik et dejligt bord og fik serveret laksemad med hjemmelavet peberrods-dressing og en meget lÊkker couvettesteg mad med hjemmerÞrt remoulade, og her til Þkologisk Êblejuice fra Guldborgsund
Efter maden fik vi serveret en dejlig kop kaffe og en udsÞgt hjemmebagt rabarbertÊrte med creme fraise naturligvis 38 % ligeledes Þkologist.
Jeg kan varmt anbefale at dette spisested,selvom det er en lÊngere kÞretur fra hovedstaden
Store lÊkre muslinger fra RÞmÞ med grofthakket ingefÊr, hjemmebagt brÞd med aioli, dertil en liflig Chablis. Så en skÞn tallerken med braiserede svinekÊber med rodfrugtmos, råsyltede rÞdbeder og ristet grÞnkål, dertil husets rÞdvin, som var en kraftig Rioja. Desserten bestod af en delikat mÞrk chokolademousse med karamelliseret hvid chokolade og citronmarengs. Altsammen sÊrdeles veltillavet og venligt serveret i de nyistandsatte hyggelige lokaler mens Duke Ellington og Johnny Hodges tryllede lidt klassisk blues ud gennem hÞjttalerne. Sådan forgylder man en ellers dÞdsyg tåget vinteraften.