䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の3

3件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

DONT ORDER!!!

DONT ORDER!!!! I ordered on 11/30 they charged me on that date & I have NEVER heard from them and have not received my products !! I have sent 5 emails , attempted to chat directly through their page and NOTHING!!! I’m so mad !! I want my money back!!!

2025幎11月30日
自発的なレビュヌ

Vi har haft Revice siden virksomhedens

Vi har haft Revice siden virksomhedens start med både bogholderi, revision og rådgivning og er tidligere kommet fra en af de stÞrre revisionshuse - hvor man måske ofte fÞlte sig lidt mere glemt i mÊngden.

Revice har mine VARMESTE anbefaling på både bogholderi, revision og rådgivning - super kompetente medarbejdere og er super gode til at holde deadlines og aftaler, her fÞler man ikke at man er en del af mÊngden.

Mvh
Christoffer og Morten
Debito ApS

2018幎1月25日

Inkompetent revision

Vores revisor dÞde desvÊrre meget pludseligt og alt materiale til udarbejdelse af 2015-årsrapport blev i den korte sygdomsperiode derfor overgivet til Revice A/S.
Vor nu afdÞde revisor har altid gennemrevideret vore regnskaber, haft alle bilag oppe og vende i samarbejde med vor bogholder, (som sÞrgede for at regnskaberne var lige til at gå til for revisoren), sÞrget for at alle efterposteringer var opdateret, og i det hele taget at regnskaberne var 100% i orden og lige til at aflevere til Skat og E&S. Regningen herfor lÞd som oftest på omkring 70.000,- kr.
Samme regning kom fra Revice A/S (i nÊrmest kopi fra forrige revisor) - forskellen var bare, at ingen bilag havde vÊret oppe og vende, intet var ordentligt revideret og der var fejl på fejl på fejl. Primo/ultimo balancer var behÊftet med store differencer, der er brugt forkerte primosaldi fra et gammelt regnskab - det var sjusk hele vejen igennem.
Og selvom vi har fået noget "rabat" (på arbejde, som ikke er udfÞrt), er
en ny og nu 3. revisor startet nÊrmest forfra på 2015-regnskaberne for at kunne få 2016-regnskaberne til at passe. Og regningen for det arbejde
vil Revice ikke påtage sig - for vi har jo fået "rabat".
Det er det ringeste revisionsarbejde, vi nogensinde har oplevet og vi kan under ingen omstÊndigheder anbefale Revice til nogen som helst.
Lis Christensen

2017幎6月16日