Zojuist mijn rijbewijs A met code 80 gehaald door deze toppers, kan niet meer zeggen dan dat zij hun uiterste best doen om je de kennis mee te geven en dit op een leuke manier te brengen! Bedankt!!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb tijdens mijn auto rijbewijs het examen wel 4 keer over moeten doen. Dit heeft mij faal angst gegeven en er voor gezorgd dat ik naar rijschool Optimus ben overgestapt voor mijn motorrijbewijs.... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Rijschool Optimus is een snel groeiende motorrijschool in Utrecht en dat is niet voor niets. De instructeurs zijn zeer deskundig in hun vakgebied waardoor de leerlingen op eigen tempo en niveau les krijgen. We nemen de tijd voor de leerlingen die meer tijd en ruimte nodig hebben en geven gas bij de leerlingen die juist de uitdaging nodig hebben. Elke leerling is uniek en heeft zijn kwaliteiten en daar focussen wij op. Bij ons bestaat de mogelijkheden om een proefles te boeken om de sfeer te komen proeven. Zie de website voor onze prijzen. Jij bent bij ons van harte welkom ;) Naast de motorrijlessen bieden wij voor scooterrijlessen aan.
連絡先
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zojuist mijn rijbewijs A met code 80…
🤩🤩🤩🤩
Ik ga het kort houden. Top rijschool. DOEN NIET DENKEN ECHT GEWOON DOEN je slaagt gegarandeerd
Vriendelijke mensen die goed met je…
Vriendelijke mensen die goed met je meedenken en goeie uitleg top service 👌
10/10
Zojuist mijn A code 80 rijbewijs bij Optimus gehaald. AVB en AVD beide in 1x gehaald. Instructeurs zijn toppers. Vriendelijk, veel ervaring, persoonlijke aandacht en goede feedback. Het rooster kan je zelf invullen. Daarnaast zijn ze heel flexibel. Fijne motoren om op te rijden. Makkelijk bereikbaar met genoeg parkeer mogelijkheden. Zeker een aanrader!
In 1 keer geslaagd
Heb vandaag afgereden bij optimus voor mijn brommer rijbewijs. Top instucteur, legt alles goed uit zodat iedereen het begrijpt.
Ben vandaag geslaagd mede dankzij de…
Ben vandaag geslaagd mede dankzij de professionaliteit van ahmed en samah ze leggen alles super goed uit om je klaar te te stomen voor je examen mijn dank is groot 💪💪💪
Groet aatif salhi
Met Zekerheid de Weg Op – Optimus Maakt het Mogelijk
Gisteren heb ik met trots mijn motorrijbewijs gehaald – en dat is voor een groot deel te danken aan Rijschool Optimus.
Vanaf de allereerste les voelde ik me op mijn gemak. De instructeurs zijn niet alleen vakbekwaam, maar hebben ook écht oog voor de persoon achter het stuur. Ze nemen de tijd, geven duidelijke feedback en zorgen dat je veilig én met plezier leert rijden.
Of je nu compleet nieuw bent op een motor of al wat ervaring hebt: Optimus is de plek waar je moet zijn.
Een rijschool met passie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. ⭐⭐⭐⭐⭐
Hele goeie rijschool
Zeer professionele rijschool, alles wordt duidelijk uitgelegd, komen netjes hun afspraken na een dikke 10 voor jullie, aanrader voor mensen die hun bromfiets rijbewijs willen behalen!
Perfecte rijschool
Niks is een probleem en denken altijd met je mee
Tijden voor het lessen altijd gunstig
Vanaf Rotterdam gekomen naar Utrecht om bij Optimus te lessen en geen spijt van
FANTASTISCH !!
Ik weet even niet zo goed waar ik moet beginnen met complimenten geven.
Ik geef Achmed en zijn vrouw echt de credits voor hoe zei dit samen doen.
Vanaf dag een me ontzettend welkom gevoeld. Heel raar om te zeggen maar ik vind het bijna jammer dat ik geen rijlessen meer heb, omdat ik de gezelligheid en warmte nu al mis. Ik wil jullie heel erg bedanken voor alles de gastvrijheid de goede communicatie en praktijk gerichte lessen. Alles word goed en duidelijk uitgelegd al moet dat soms 100 keer heel veel respect hoe geduldig jullie blijven en elke keer weer even enthousiast uitleg geven. Wil je je motorrijbewijs halen twijfel niet en meld je aan ik zou ze iedereen aan raden ik geef het een 10 uit de 10 en dat is niet overdreven. Een goede professionele rijschool waar ik helemaal niets negatiefs op aan te merken heb, nogmaals van mij krijgen jullie een dikke 10. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alles ik ben zeer blij met mijn rijbewijs binnen 6 weken van helemaal nooit op een motor te hebben gezeten naar mijn rijbewijs op zak petje af en het gaat jullie goed!!!! Groetjes mouRad!! :p
Echt een top rijschool, zeker aan te raden!
Dankzij de lessen van Ahmet, heb ik erg veel vertrouwen gekregen en heb ik alle examens in èèn keer gehaald! Hier moet je lessen als je wil slagen voor je motorrijbewijs.
rijschool optimus.
rijschool optimus.
Daarvoor kende ik de rijschool niet alleen hoorde ik altijd veel verhalen van vrienden dat je zo snel mogelijk je rijbewijs in 1 keer kan halen en dat klopte later ook ik ben in een keer geslaagd voor mijn taxi theorie en praktijk je krijgt hier echt goede duidelijke uitleg tijdens de rijlessen.
Mijn volgende stap is motorrijbewijs bij rijschool optimus.
De beste rijschool voor je motorrijbewijs!
Heel goede rij-instructeur. In één keer mijn motorrijbewijs gehaald, maar daarnaast ook zeer goed les gehad. Ahmed is vriendelijk, respectvol en heel duidelijk in zijn feedback. Je weet wat je goed doet, en waar je aan moet werken. Bouwt aan je zelfverzekerdheid op de motor door de goede feedback. Hij bereidt je goed voor op het examen en doet er alles aan om je daar met een goed gevoel te laten afrijden. Louter lof!
Fantastische rijschool! :)
Hey toppers, Ik wil jullie graag enorm bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens mijn motorrijlessen! Shokran! Dankzij jullie geduld, professionaliteit en duidelijke instructies heb ik mijn motorrijbewijs (AVB en AVD) in één keer kunnen halen. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook altijd leuk en gezellig.🏍️💨
Ik zal Optimus zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede motor-rijschool. Ik kom zeker nog langs voor een kopje thee. ❤️
Zeer professionele rijschool
Zeer professionele rijschool, alles wordt duidelijk uitgelegd, komen netjes hun afspraken na een dikke 10 voor jullie, aanrader voor mensen die hun taxi pas willen behalen!
Mvg Faris
Vandaag hebben ik en me zus allebei…
Vandaag hebben ik en me zus allebei onze scooterrijbewijs gehaald, door de super duidelijke uitleg en goeie les, als je ook in 1 keer wilt slagen adviseer ik zeker deze rijschool!
Een hele goeie rijschool
Een hele goeie rijschool, je krijgt goed uitgelegd wat je moet doen en wat je kunt verbeteren. Ook worden je examens zo snel mogelijk ingepland. Echt een hele goeie rijschool
Hele goede rijschool!
Een hele fijne rijschool met hele vriendelijke en meedenkende instructeurs. Binnen ongeveer een maand mijn motorrijbewijs kunnen halen door de fijne manier van plannen en de grote beschikbaarheid. Echt een aanrader!
Echt een super rijschool
Heb bij Optimus een gedegen rijopleiding gekregen .Ahmed en Samah zijn goede opleiders, streng maar rechtvaardig! Ze wijzen je terecht op de fouten die je maakt of gemaakt hebt. Ahmed heeft me de vervelende rotonde uit den treuren uitgelegd en zei zo nou snap je het en dan gaan we nu rijden net zolang tot je er foutloos overheen kan rijden. Als zijn we tot vannacht bezig 😂 Theoretische gedeelte moest ik 2 x examen doen.(dacht er iets te gemakkelijk over) De bijzondere verrichtingen en de rijproef had ik gelijk. Reis nu rond met de camper met de Vespa 300 in de garage. Heb inmiddels 2000km gereden en vaak terug gedacht aan de rijschool. Binnen 3 maanden was het geregeld. Ben reuzeblij met ze!
Groetjes,
Jacobus van Meeuwen
Prima rijschool
Prima rijschool
Goede instructies bij het lessen en goede uitleg bij de fouten die je maakt zo kun je echt goed leren hoe je moet rijden voor je examen zo dat je in 1x slaagt voor AVB en AVD
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。