Ordered a personalized Delft Blue birth plate and asked if possible to have it made/sent asap in order for me to take with me to Canada. I received several email correspondences, informing me the pain... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het ideale cadeau De bijtring/rammelaar die ik voor mijn eerste kleinkind heb besteld was prachtig: een verzilverde bol met een parelrand en een prettige rammelklank. De roomwitte bijtring waar de ba... ãã£ãšèŠã
Het werd geleverd als verwacht. Goede en nette levering. Buiten dat post.nl de afspraak niet na kwam en op het laatste moment zegt niet te kunnen leveren terwijl ik heel de dag thuis heb zitten wachte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prettige communicatie en afhandeling.
Prettige communicatie en afhandeling.
Bestekje is ziet er goed uit en is mooi gegraveerd.
Slechte service wbt levertijd en product niet zoals beschreven
Horloge gekocht, er wordt 3 - 5 werkdagen levertijd aangegeven. Na 7 werkdagen per e-mail geinformeerd naar de voortgang. Volgens Rikkoert Juweliers duurt de levering langer, zoals vermeld - dit wordt echter niet vermeld. Gevraagd (op dinsdag) of ik het horloge deze week nog kan verwachten - reactie blijft uit. Uiteindelijk heeft de levering meer dan 12 dagen op zich laten wachten, zonder dat Rikkoert Juweliers zelf het initiatief neemt om de koper hierover te informeren. Vervolgens blijkt het horloge helemaal niet over de functies (24h aanduiding, verlicht display) te beschikken, die Rikkoert Juweliers wel belooft in de specificaties. Ik zou niet weer voor deze aanbieder kiezen.
Goed op de hoogte gehouden wanneer deâŠ
Goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling kwam.
Mooi ingepakt bezorgd.
Alles prima
Makkelijk besteld, snel verzonden. Helemaal prima. Kadoverpakking was niet nodig maar ook niet erg.
Tevreden!
Website mooi en overzichtelijk. Bestelling op tijd bezorgd, mooi ingepakt. Mooie kwaliteitsproducten zoals beschreven op de website.
Top service ðð»
Gewoonweg goed!
Ik heb hier een mooi hugenoten-kruisje kunnen kopen. Mijn bestelling had ik binnen 48 uur in huis, geheel volgens de aangegeven levertijd. Met zorg verpakt en leuk om een mooie pen als geschenk en een attent bedankkaartje te mogen ontvangen! :-)
Het kraam cadeau is zeer vlot geleverdâŠ
Het kraam cadeau is zeer vlot geleverd en de verpakking heel mooi.
Twee en een halfjaar geleden ook een zilveren bestek besteld had er goede ervaring mee.
Met vriendelijke groet ,
Anna Valk Fortuin .
Zakelijke en afstandelijke mensen
Zakelijke en afstandelijke mensen , ik was zeer teleurgesteld over het bedrag wat ik kreeg voor een Lapponiaset ( broche ring oorbellen ) en een zware zilveren armband . Er werd verteld dat het uit de mode was en dat er een klein publiek voor was . In het zilvermuseum sprak ik een zilversmid die uit Schoonhoven zelf komt , hij sprak zeer negatief over Rikkoertjuweliers .
Chagrijnige verkoper
Ik ging oorbellen schieten met mn dochter. De meneer had duidelijk weinig tijd en geduld met een kind van 5 jaar. Uiteindelijk met een krijsend kind met 1 oorbel weggestuurdâŠhij deed erg boos en onvriendelijk. Ik kom hier niet meer terug..
Verzenden volgens afspraak en juisteâŠ
Verzenden volgens afspraak en juiste artikel geleverd.
Goede en snelle service!
Verzilverde spaarpot met naam besteld op zondagavond. De volgende dag al bericht ze de naam al gegraveerd hadden en het cadeau hadden opgestuurd. Op dinsdag cadeau heel mooi ingepakt ontvangen. Verzilverde spaarpot zag er prachtig uit met naam!
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, de keuze is reuze en een goede service! Dus wat wil je nog meer als klant. Als je huer niet slaagt dan slaag je waarschijnlijk nergens.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ