Ordered a personalized Delft Blue birth plate and asked if possible to have it made/sent asap in order for me to take with me to Canada. I received several email correspondences, informing me the pain... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Het ideale cadeau De bijtring/rammelaar die ik voor mijn eerste kleinkind heb besteld was prachtig: een verzilverde bol met een parelrand en een prettige rammelklank. De roomwitte bijtring waar de ba... もっと見る
Ik heb hier een mooi hugenoten-kruisje kunnen kopen. Mijn bestelling had ik binnen 48 uur in huis, geheel volgens de aangegeven levertijd. Met zorg verpakt en leuk om een mooie pen als geschenk en een... もっと見る
Het werd geleverd als verwacht. Goede en nette levering. Buiten dat post.nl de afspraak niet na kwam en op het laatste moment zegt niet te kunnen leveren terwijl ik heel de dag thuis heb zitten wachte... もっと見る
企業情報
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
verzilverd gboorte fotolijst/boekje
Ik zou de naam als eerste zetten. Dan geboortedatum, gewicht,lengte.
Dat had ik verwacht.
Snelle levertijd,en mooi ingepakt
"Garmin S70 besteld tegen een scherpe…
"Garmin S70 besteld tegen een scherpe prijs. Snelle levering zoals afgesproken en bovendien prachtig als cadeau ingepakt. Heel tevreden!"
Heel blij met het resultaat!
Rikkoert denkt goed mee bij je wensen. Vriendelijk personeel, doen wat ze beloven, snelle levering!
Communicatie door het bedrijf is goed. Bezorging duurde wat ;langer dan ik verwacht had. .
Communicatie.
Tevreden klant
Snelle levering en bij vragen is de klantenservice bereikbaar en heel klantvriendelijk
Helemaal tevreden
Snelle verzending, lief verpakt en een goede communicatie tijdens het proces.
Per ongeluk een verkeerde ring…
Per ongeluk een verkeerde ring ontvangen. Contact gehad met de klantenservice en is keurig opgelost. De verkeerde ring mocht retour en krijg nu de goede ring toegestuurd. Dank jullie voor de goede service.
Snelle en correcte levering van een…
Snelle en correcte levering van een mooi zilveren product met de juiste graveringen erop geplaatst.
de nieuwe ouders waren erg verrast en…
de nieuwe ouders waren erg verrast en tevreden met het cadeau
ondanks dat er verwarring was ontstaan…
ondanks dat er verwarring was ontstaan via de website van jullie en een andere winkel is het uiteindelijk netjes opgelost
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。