Ringgaardens Cykler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft fornÞjelsen af at handle hos RinggÃ¥rdens Cykler, og jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Ole P er super dygtig og yder Êrlig service, som man sjÊldent finder andre steder. J... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

KÞbte en el-cykel for 4 Ã¥r siden. Har fÃ¥et skiftet motor pÃ¥ cyklen 2 gange,( fabrikken bruger ikke denne motor mere) . Skulle have skiftet motoren for 3. gang, men Kenneth kontaktede fabrikken, og det... もっず芋る

Dejlig kundeservice! Hurtig reparation. Snakkesalig og hyggelig mand. Prisen på grisen er som den er. Helt fair, med den service der bliver leveret. KÊmpe anbefaling!

優良

レビュヌを曞く

Dejlig kundeservice!

Dejlig kundeservice!
Hurtig reparation.
Snakkesalig og hyggelig mand.
Prisen på grisen er som den er.

Helt fair, med den service der bliver leveret. KÊmpe anbefaling!

2026幎5月29日
自発的なレビュヌ

Hvis du leder efter en god

Hvis du leder efter en god cykelforhandler, kan jeg til enhver tid anbefale Ringgårdens Cykler. Jeg oplevede både fremragende service, hÞj kvalitet og gode priser. Derudover blev min cykel repareret utroligt hurtigt. En klar anbefaling herfra.

2026幎4月29日
自発的なレビュヌ

Super service! Jeg har fået fikset mine og mine bÞrns cykler hos Ringgaardens cykler flere gange. Betjeningen er skÞn, og cyklerne er utroligt hurtigt fÊrdige.

2025幎12月22日

Tak. Mvh OleP

God service, pris og humor.

Jeg snakkede med Ole i telefonen, her blev jeg mÞdt af en venlig mand med humor, vi fik snakket om reparationen og jeg fik afleveret cyklen. Fik den tilbage samme dag, alt som det skulle vÊre, til en god pris.

2026幎1月16日

Tak skal du ha'. Mvh Ole P

DÃ¥rlig service

Jeg indlevede min MTB d.16 dec. Da den lavede knirkelyde i en leje i baghjulet og spurte om den blev fÊrdig til fredag d.19 dec.
Da jeg ikke hÞrte fra dem torsdag d.18 dec. Valgte jeg at skrive en sms og spurte om den blev fÊrdig fredag d.19 dec. Og svaret var JA, da jeg kom fredag kl.14:03 var cyklen samlet og svaret var jeg kunne cykle på den men han havde bestilt reservedele som kom så den kunne blive fÊrdig mellem jul og nytår
Så jeg tog cyklen med hjem i min firmabil og ville så cykle lÞrdag i skoven med en ven men da jeg havde cyklet 500-900 meter satte kassetten sig fast og jeg måtte gå hjem
Dette forlÞb skrev jeg til Ringgårdens cykler sÞndag aften på sms
Og at jeg ville stille den ved dem mandag d.22 dec.
Da jeg kom forbi d.23 dec for at hÞre hvornår den var fÊrdig da jeg ikke hÞrte fra dem
Jeg fik at vide i aldrig har lovet den fÊrdig fÞr i det nye år og at den nye skade den havde fået fordi jeg cyklede på den ikke var hans problem
En opgave som de nu skulle bruge tre uger på at lave som nok let ville kunne laves på 3-4 dage og jeg nu selv må betalte da de ikke ville dÊkke den skade de var skyld i
Så hold jer langt vÊk fra Ringgårdens cykler og jeg giver kun en stjerne da jeg ikke betalte for gear justering og nyt kabel

2025幎12月23日

KÊre Kaj

Det er beklageligt, at du har haft en oplevelse, som du beskriver her - jeg har en lidt anderledes opfattelse af forlÞbet.

Du kom ind med din cykel tirsdag den 16. Jeg fik til opgave at fejlfinde på en knirkelyd ved cykling, baghjulet skulle rettes op og gearkablet skulle skiftes.

Jeg mente i fÞrste omgang, at knirkelyden kunne komme fra kranken. Der var heller ikke slÞr i baghjulet, så det ville vÊre nÊrliggende. Og så ville reparationen kunne gÞres fra dag til dag. Det fortalte jeg dig.

Men kranken viste sig ikke at vÊre problemet.
Så må man som mekaniker prÞve sig frem, hvis fejlen ikke er indlysende: jeg skilte kassettehylsteret ad og fandt ud af, at lejet var defekt.
Lejets tilstand kan netop kun konstateres ved adskillelse af kassettehylsteret.

Da jeg ikke har denne specielle reservedel på lager, samlede og prÞvekÞrte jeg cyklen, og jeg vurderede, at den formentlig ville kunne holde sig kÞrende, mens jeg bestilte og afventede et nyt kassettehylster fra Shimano i Holland.

Du kom i butikken fredag, hvor du fik din cykel udleveret.
Jeg forklarede dig, at Shimano Holland holder julelukket og budfirmaer ligeså. Derfor kunne jeg ikke love dig andet end at reservedelen ville ankomme i det nye år.

Det var du ikke tilfreds med og oplyste mig om, at jeg sagtens kunne bestille kassettehylsteret et andet sted.

Det kunne jeg sikkert godt, men så ville prisen blive en hel anden, end når jeg bestiller direkte ved leverandÞren. Og prisen gik du jo også meget op i.

En af mine faste kunder var tilfÊldigvis til stede og overhÞrte vores udveksling. Han var også noget forundret over dine anfÊgtelser.

Den eftermiddag overvejede jeg at sende dig en sms med besked på at hente din cykel og få den repareret et andet sted.

Ikke mindst i lyset af din manglende tillid til, at jeg er den af os to, der ved mest om hvad jeg gÞr ved fejlfinding/reparation, beslutter hvor jeg kÞber mine reservedele og hvad jeg finder rigtigst at gÞre i min butik.

Du indleverede cyklen igen efter weekenden, da det defekte leje i kassettehylsteret ikke kunne holde til en ordentlig MTB-tur i skoven. Det er beklageligt, men ikke 100% urealistisk.

Tirsdag fÞr jul kom du igen i butikken. Du anfÊgtede igen den usikre 2026-leveringstid fra Holland, fortalte mig atter, hvor jeg burde handle mine reservedele og det endte med, at du skred ud af butikken og ikke mindst:

Du gik uden at betale din regning på kr. 450,- for opretning af hjul og skift af kabel, hvilket intet havde med det defekte leje at gÞre.

Du spurgte ikke engang.

Du anfÊgter nu oveni, at jeg ikke vil dÊkke prisen for det defekte leje.

Den fejl havde cyklen, da jeg fik den overdraget.

Hvis jeg som cykelmekaniker skal dÊkke omkostningerne for de dele, der endeligt falder fra hinanden, når jeg fejlsÞger og identificerer fejl på en cykel på kundens ordre, så skulle alle reparationer vÊre gratis.

Standard-reparationer udfÞres fra dag til dag - men jeg tager altid forbehold for manglende reservedele jf. skiltning i butikken.

Jeg gÞr altid mit bedste inden for det muliges rammer for at gÞre mine kunder tilfredse. Det lykkes jeg heldigvis med i langt de fleste tilfÊlde.

Det blev du så ikke - jf din anmeldelse.

Fred vÊre med det. Og fred vÊre med din ubetalte regning for opretning af hjul og skift af kabel.

Jeg sender dig god cykel-karma og Þnsker dig held og lykke med fremover at få din cykel repareret, som du finder bedst og rigtigt.

Mvh OleP

Rigtig god service

Jeg har kÞbt en elcykel hos Ole og alt i alt bare fantastisk service! Virkelig hjÊlpsom og fantastisk service! Kan kun anbefales herfra😁

2025幎11月4日

Tak for rosen, Assunta. En fornÞjelse at handle med jer. Mvh OleP

Hurtig og god service

Jeg kom forbi med min punkterede cykel kl. 10 og spurgte om Ole kunne lave det indenfor 3 timer. 2 timer senere skrev han at men cykel var klar til afhentning. Der var skiftet begge dÊk og en slange. Meget tilfreds!!

2025幎6月27日

Hej Smilla. Tak for din anmeldelse. Mvh OleP

Fem stjerner er nÊsten for lidt!

Jeg havde min CC5 racer forbi, og jeg har Êrligt talt aldrig oplevet sÃ¥ god service noget andet sted. Ole er en sjÊldent dedikeret og serviceminded person – imÞdekommende, professionel og helt nede pÃ¥ jorden. Det er tydeligt, at han har mange Ã¥rs erfaring i branchen og virkelig ved, hvad han laver. Man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut, og det er en fornÞjelse at mÞde en fagperson, der bÃ¥de brÊnder for sit arbejde og forstÃ¥r kundens behov.

Kan varmt anbefales – jeg kommer helt sikkert igen! Der gÃ¥r i hvert fald ikke lÊnge fÞr, at han ogsÃ¥ har min anden cykel i hÊnderne!

2025幎5月12日

Mange tak for din anmeldelse. Mvh Ole P

Top service hos Ringgårdens Cykler

Jeg har haft fornÞjelsen af at handle hos Ringgårdens Cykler, og jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Ole P er super dygtig og yder Êrlig service, som man sjÊldent finder andre steder.

Jeg har fået repareret min gamle cykel hos Ole flere gange, og hver gang har jeg oplevet en Êrlig og professionel service.

En ting, der virkelig skiller sig ud, er Ringgårdens Cyklers hurtige reparationstider. Hvis du indleverer din cykel fÞr kl. 12, kan du ofte få den tilbage samme dag, med forbehold for reservedele, hvilket altid er blevet overholdt!

Hvis du leder efter en cykelhandler i Aarhus, der både er kompetent, Êrlig og fair i prisen, så er Ringgårdens Cykler et oplagt valg.

2025幎4月18日

Mange tak - Mvh Ole P

Fantastisk service hos Ole

Jeg var nede hos Ole med et problem med min cykellygte, og han fandt lynhurtigt en super smart lÞsning til at flytte den. Utrolig venlig, hurtig og professionel betjening. Det hele blev ordnet med et smil – og til en rigtig god pris. Kan varmt anbefales!

2025幎5月2日

Mange tak - Mvh Ole P

Vitterligt den bedste cykelhandleroplevelse

Jeg har lige haft det bedste besÞg jeg har haft hos en cykelhandler. Utrolig serviceminded, jordnÊr, flink, meget dygtigt - og han giver ikke sÃ¥dan lige op, hvis en cykel kÊmper i mod 😅
Min varmeste anbefaling 😊

2025幎3月5日

Mange tak .. Mvh Ole P

Go here any day

Kenneth is extremely knowledgable and diligent. You get "old-school", customer-oriented bicycle service here, repair- and maintenance-oriented rather than planned obsolescence. There's only so much even Kenneth can do in this age of computerized electric bikes, but he does his best.

2024幎2月6日