Efter grundig research, besøg i flere fysiske butikker og dialog med forskellige forhandlere faldt valget på en ECM Synchronika II hos Risteriet. Rune har gennem hele processen været utroli... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har nu prøvet flere forskellige mikroristerier, en hel del faktisk! Nu har jeg ENDELIG fundet kaffen jeg elsker - UNO er navnet, og hvor smager den dog himmelsk! Ikke for kraftig, ikke for... もっと見る
Jeg har haft abonnement hos Risteriet i mere end et år nu, og det føles dejligt ubesværligt og nemt. Der er flere forskellige bønner og ristninger, og en smagekasse kan sikkert hjælpe med at spore... もっと見る
Købte en ECM espressomaskine samt en ECM espressokværn… Var meget i tvivl om hvad vi skulle vælge, Rune guidede os så fint hele vejen, og var så hjælpsom. Vi er SÅ tilfredse med de super lækre mask... もっと見る
企業情報
Risteriet について
当該企業による記述
Kaffebar & Kaffefabrik
I dag har vi stadig en kaffebar på Halmtorvet i København og vores kafferisteri er i Glostrup. Vi driver selvfølgelig webshoppen her på Risteriet.dk og vores kaffebønner kan også handles via begge INCO afdelinger og fra online supermarkedet nemlig.com.
Kaffebønner 24/7
Sidst men ikke mindst har vi vores kaffebønne automat Unomaten der er åben 24/7 der står på bagsiden af vores Fabrik i Glostrup. Her kan du altid afhente nyristet kaffe, også uden for åbningstid
Fri fragt ved køb over 395 kr
Vi sender samme dag med BURD
Farverland 9, 2600, Glostrup, デンマーク
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Har handlet med jer i nok 20 år
Har handlet med jer i nok 20 år, og altid en god og professionel service uanset om det er køb af kaffe eller reservedele - super
Hurtig levering med PostNord
Fremragende kaffe
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser!
Dejlig kaffe! Vi køber derfra igen!!!
Mvh.
Peter H
Begyndte at købe kaffe online under…
Begyndte at købe kaffe online under pandemien. Risteriet var klart det bedste sted, og jeg er fortsat her. Altid hurtig levering og kvaliteten altid i top
Danmarks bedste kaffehus
Det er virkelig nemt at handle
Det er virkelig nemt at handle, samt ikke mindst muligheden for levering med BURD, der bare har virket perfekt.
Meget hurtig ekspedition og levering
Meget hurtig ekspedition og levering. Positiv oplevelse!
Fantastisk kaffe leveret til døren hver…
Fantastisk kaffe leveret til døren hver 14 dag. Whats not to like.
Godt udvalg og god service
Godt udvalg af friskristet kaffe og tilbehør, hurtig levering og god kundeservice.
Der var en lille fejl i min ordre som de lynhurtigt rettede op på og jeg fik leveret det jeg havde bestilt kort tid efter, ingen bøvl eller sure miner.
Ny ristet kaffe
Ny ristet kaffe, som lovet. Virkelig en anden smagsoplevelse, når man er vant til supermarked bønner…
Jeres nye koffeinfri kaffe fra…
Jeres nye koffeinfri kaffe fra Brasilien er i verdensklasse!!
Den bliver I nød til at have på jeres faste sortiment..
Da jeg skulle have fyldt mit kaffe lager op, bemærkede jeg at prisen var steget..
MEN for silan den er god..
Super kaffe og nem levering
Super kaffe og nem levering
Har efterhånden handlet mange gange og de har aldrig skuffet.
Der blev reklameret med levering til 4…
Der blev reklameret med levering til 4 kr og længere fremme i processen opdager man så at ikke er levering men afhentning i butik og at faktisk levering koster 50kr hvor andre tager 39kr. Det er vildledende information.

Risteriet からの回答
God kaffe og god kundeservice
God kaffe til (kvaliteten taget i betragtning) rimelige priser. Desuden rigtig god kundeservice. Jeg er kaffeabonnemment gennem min arbejdsplads og har fået leveret kaffe i et par år efterhånden, og det er både fleksibelt og nemt at have med at gøre.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。