Efter grundig research, besÞg i flere fysiske butikker og dialog med forskellige forhandlere faldt valget pÃ¥ en ECM Synchronika II hos Risteriet. Rune har gennem hele processen vÊret utroli... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu prÞvet flere forskellige mikroristerier, en hel del faktisk! Nu har jeg ENDELIG fundet kaffen jeg elsker - UNO er navnet, og hvor smager den dog himmelsk! Ikke for kraftig, ikke for... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft abonnement hos Risteriet i mere end et Ã¥r nu, og det fÞles dejligt ubesvÊrligt og nemt. Der er flere forskellige bÞnner og ristninger, og en smagekasse kan sikkert hjÊlpe med at spore... ãã£ãšèŠã
KÞbte en ECM espressomaskine samt en ECM espressokvÊrn⊠Var meget i tvivl om hvad vi skulle vÊlge, Rune guidede os sÃ¥ fint hele vejen, og var sÃ¥ hjÊlpsom. Vi er Sà tilfredse med de super lÊkre mask... ãã£ãšèŠã
- ã³ãŒããŒçç æ©
- ã³ãŒããŒåº
Risteriet ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kaffebar & Kaffefabrik
I dag har vi stadig en kaffebar på Halmtorvet i KÞbenhavn og vores kafferisteri er i Glostrup. Vi driver selvfÞlgelig webshoppen her på Risteriet.dk og vores kaffebÞnner kan også handles via begge INCO afdelinger og fra online supermarkedet nemlig.com.
KaffebÞnner 24/7
Sidst men ikke mindst har vi vores kaffebÞnne automat Unomaten der er åben 24/7 der står på bagsiden af vores Fabrik i Glostrup. Her kan du altid afhente nyristet kaffe, også uden for åbningstid
Fri fragt ved kÞb over 395 kr
Vi sender samme dag med BURD
Farverland 9, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- kaffe@risteriet.dk
- www.risteriet.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Det var helt fint
Det var helt fint, jeg modtage pakken efter to dag. Ikke fem stjerner fordi da har vÊret nogen gange det mirakel med en dag leveringstidð
Ualmindelig lÊkker kaffe
Ofte har jeg drukket kaffe i jeres lille fine café på mine besÞg i KÞbenhavn. Senest har jeg bestilt espressobÞnner, som blev leveret hurtigt og smager lige så himmelsk, som jeg husker fra mine besÞg i Caféen på Vesterbro.
Risteriet tilbyder super kaffe medâŠ
Risteriet tilbyder super kaffe med fleksible abonnementsmuligheder. Hurtig levering og et godt udvalg af egenristet kaffe til rimelige priser. Personalet er venligt, men erfaringen kunne vÊre mere konsekvent. 3 stjerner.
Hurtig levering
Hurtig levering, gode produkter til rimelige priser og hvis noget ikke er som det skal vÊre så har de en responsiv og meget hjÊlpsom kundeservice.
Hurtig levering og sindssyg lÊkkerâŠ
Hurtig levering og sindssyg lÊkker kaffe ððð»
Glad og tilfreds kunde i 15+ år
Har vÊret kunde i 15+ år, og altid vÊret glad og tilfreds
Altid utrolig lÊkker kaffe og finâŠ
Altid utrolig lÊkker kaffe og fin service. Jeg havde glemt at afmelde mit kaffeabonnement i dag (er på rejse), men fik stoppet dagens levering per mail. Fantastisk fleksibilitet!
Altid en god oplevelse at handle hosâŠ
Altid en god oplevelse at handle hos risteriet! Gode bÞnner og hurtig levering!
en kvalitetsvare til tiden
Love this coffee
Love this coffee! Amazing that they have swiss water processed decaf!
Hurtig levering og godt udvalg
Hurtig og effektiv levering. Godt udvalg af grÞnne bÞnner.
Tilfreds tilbagevendende
Jeg er en tilfreds tilbagevendende kunde hos Risteriet. Og det er altid nemt at bestille og leveringen er hurtig.
Hurtigt og effektivt