䌁業情報

1. 自治䜓管理事務所

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

RingkÞbing-Skjern Kommune er arealmÊssigt Danmarks stÞrste kommune, og hÞrer til Region Midtjylland. StÞrste byer er RingkÞbing og Skjern.

• Ved Fjorden 6, 6950, RingkÞbing, デンマヌク

• www.rksk.dk

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

17件のレビュヌ

RingkÞbing-Skjern Kommune har vist en

RingkÞbing-Skjern Kommune har vist en total mangel på respekt for sandheden og ordentlig sagsbehandling. Min mor har spurgt efter specifikke papirer i denne sag hele 3 gange, men kommunen bliver ved med at undvige og gemme sig.

Hvad er det, de er så bange for, at man finder i de dokumenter?

På grund af deres konstante rod, manglende svar og behandling af dokumenter, har min mor nu officielt anmeldt RingkÞbing-Skjern Kommune til Ankestyrelsen. Det er rystende, at man som borger skal kÊmpe så hårdt for at få indsigt i sin egen sag. Nu må Ankestyrelsen tage over, så sandheden kan komme frem i lyset. En kommune man absolut ikke kan have tillid til.

2025幎12月30日
自発的なレビュヌ

Kan ikke sige noget pÊnt andet end lad

Kan ikke sige noget pÊnt andet end lad vÊr at benytte den kommunale tandpleje til dine bÞrn i Skjern
Deres tandlÊger lyver, påstår bÞrn har fine og flotte tÊnder når forÊldrene har vÊret med men så snart de laver journal er sagen straks en anden
De truer forÊldre med indberetninger til familie afdelingen
De blander bÞrns journaler og fÞdselsår sammen
Jeg er begyndt at optage dem sÃ¥ de pÃ¥ den mÃ¥de ikke kan 🀥 generelt skal man bare holde sig vÊk fra den kommune hvis man har bÞrn

2025幎2月8日
自発的なレビュヌ

de er total ligeglade med den danske

de er total ligeglade med den danske lovgivning
og de bÞrn de har med at gÞre,
lyver bedrager og laver dokumentforfalskninger
familie rådgivnings socialrådgiver,
(lotte Hedegaard Olesen Margit Rytoft Lindberg)
så nu ved jeg hvordan det er at bo i en korrupt bananrepublik?????????

MVH. Leif

2024幎10月10日

Uvidenhed

Ingen stjerner der er ikke hjÊlp at hente overhovedet i RingkÞbing Skjern kommune ignorant system når det skal bruges. UhjÊlpsomme mennesker der sidder derinde.. Deres behandling sidder i en flere år efter. Nogle vil have kontrol og overblik over enhver selvom de selv tager fejl det er en slags stolthed og indgroet magtfordeling de tror de sidder på.
Har selv erfaret at de ikke kan hjÊlpe en med noget når man virkelig har brug for vejledning og konkret hjÊlp. Det kÞrer i ring for dem. F eks kan de ikke engang finde ud af hvem de skal sende ansvaret videre til det er bare om at få sluppet ansvaret så de ikke blottes for uvidenhed. De kan end ikke på hÞjt plan finde ud af deres egne regler. Man efterlades bare i rÞret og det er skam fint med ligegyldige mennesker til at indtaste i systemet og lÞse useriÞse opgaver.

2023幎4月29日
自発的なレビュヌ

Opsagt på Skjern å camping. Jeg bor på campingpladsen 6 måneder om året. Så om vinteren bor jeg ikke her.

Jeg har boet på Skjern å camping i 5 år. Jeg opholder mig i Thailand fra oktober til April hvert år. Men kommunen siger nej til at jeg kan bo på campingpladsen. Her er flere som stadigvÊk bor her, men jeg har ikke lov???????))

2023幎4月18日

RKSK bÞrne-unge forvaltning

Rksk fortjener ikke engang 1 enkelt stjerne. BÞrne-unge forvaltningen er det mest sindsyge i en kommune jeg har oplevet.

Sommeren 2020 gik jeg ned med en belastning reaktion og bad kommunen om hjÊlp til min sÞn da jeg på given tidspunkt ikke kunne give ham det rette.

Jeg ser ham 5,5 time en gang om måneden idag.

ADVARSEL! Giver du en lillefinger som er til for barnets bedste, SÅ TRO MIG! De tager hele armen hvis de kan komme til det! Og de beholder barnet i deres varetÊgt uanset positive Êndringer i din situation.

Mit barn boede hos mig i 11 år Fast.

Den tilknytning er på ingen måde blevet holdt fast i. TvÊrt imod.

Grundet en skide belastningsreaktion!

Idag går jeg til forskellige behandlere for at bearbejde de 2 års oplevelse jeg som forÊldre har vÊret udsat for grundet denne kommune.

Så pas på jer selv og jeres bÞrn i Rksk!

2022幎5月24日

Virkelig

Virkelig. En dårlig kommune. Ders socialrådgiver lyver og opfÞre sig som om de er uden for lovgivningen. Hvis de taber i ratten finder de bare en ny § og kÞre sagen på tÊnker på tilskud fra staten og ikke hvor mange bÞrn de skader... Så hold jer langt fra denne kommune.

2022幎3月14日
自発的なレビュヌ

RingkÞbing Skjern, dårlig !

Virkelig dårlig kommune,der er komplet ligeglad med borgerne.
Pamperi over alle grÊnser.
Er rÞget i problemer med at skifte til MitId,kan få en tid om 5 dage, netbank, kontakt til lÊgen eller kommunen mm.intet virker mere.
Det er totalt uholdbart og amatÞragtigt !
Har tidligere boet i Struer og aldrig oplevet sådan noget.

2021幎12月8日
自発的なレビュヌ

Generelt bare en dårlig og doven

Generelt bare en dårlig og doven kommune at bo i. Har boet i Damtoften de sidste 2 år, hvor man betaler for at der bliver holdt rent i boligområdet, hvilket er ganske fint HVIS der selvfÞlgelig bliver ryddet op. Når man betaler for oprydning og vedligeholdelse har man også en klar forventning om at boligområderne bliver holdt rene og nydelige, og man forventer bestemt ikke det flyder med skrald fx på legepladsen eller i buskene rundt omkring. Jeg har skrevet flere mails om dette problem, dog uden held. Der bliver IKKE samlet skrald op og det flyder STADIG med skrald.

Kan det virkelig passe at man betaler for oprydning og vedligeholdelse men kan det virkelig passe at det er beboeren eget ansvar at samle op efter andre og få et helt boligkvarter til at se rent ud?

2019幎8月23日

Korruption

Man kan godt låne til indskud, men sjovt nok når nu de har fået den tilbage fra udlejer efter udflytning, skylder du os stadig, så låner du 9.000 skal du betale 18.000 tilbage.. De har den ringeste bÞrne behandling jeg ku forestille mig.. Og de ansatte er sure og tvÊre og har ikk så meget styr på papirer og sager

2019幎1月18日
自発的なレビュヌ

Ingen kommunikation og overtrÊder love

BÞrn og Ungeforvaltningen er virkelig tung - som at slå i en dyne. Der kan på ingen måde tales fornuft til sagsbehandlere, som ikke respekterer de mest gÊngse regler, som konsekvent tilsidesÊttes. Fagchef Claus Friis Lange er nÊrmest ligeglad. Vi har en klar fornemmelse af at han udelukkende arbejder ud fra en risikobetragtning i sagerne og ikke bÞrnenes tarv.

Gjorde han andet, end at arbejde ud fra risikobetragtningen, ville han have en systematisk tilgang til en klage over fejlbehandling overfor en socialrådgiver, hvori han ville undersÞge pågÊldende sag nÊrmere samt overholdelse af gÊngse regler. Nu behandles klager ikke engang - de sendes til viderebehandling ved medarbejderen selv

2017幎5月17日

TilsidesÊtter forvaltningsloven

Et godt rÃ¥d herfra: Hold jer langtvÊk fra RingkÞbing/Skjern kommune‌

2 advokater og en privat socialrådgiver, de er dybt rystede over sagsgangen i RKSK og udtaler: "Aldrig har jeg i mit virke som jurist set en forvaltning rode så meget rundt i lovgivningen - de har jo ikke styr på noget"
"Sagsbehandlingen er yders kritisabel"
"RKSK tilsidesÊtter bevidst forvaltningsloven og retssikkerhedsloven"
"Det lave faglige niveau i forvaltningen i RKSK er kendt blandt jurister landet rundt"

2017幎5月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ