レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Enten er det sundhedssystemet eller sÃ¥ er det lÊgerne pÃ¥ psyk i GÞdstrup, der er syge. At man igen og igen udskriver patienter, der er selvskadende, psykotiske og selvmordstruende. Vi er en rystede,... もっず芋る

FÃ¥et en ny hofte pÃ¥ Silkeborg Sygehus. Man skulle tro, det er et privathospital. Personlig hjÊlper/plejer hele dagen. Bliver behandlet som et menneske, og der er omsorg, opfÞlgning stÞtte. Abs... もっず芋る

Hej. Jeg vil bare fortÊlle, at jeg har dÃ¥rlig oplevelser af pysk her pÃ¥ GÞdstrup sygehus optil flere gange. Min sÞster og veninde har vÊret indlagt her efter hÃ¥nden mange gerne. De lytter ikke til... もっず芋る

䌁業情報

1. 私立病院
  2. 病院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Region Midtjylland er en politisk styret enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfÊrd og udvikling. Nemlig sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede samt at vÊre en politisk drivkraft for vÊkst gennem regional udvikling. Regionen bliver styret af 41 direkte valgte politikere.

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

56件のレビュヌ

Skal have rÞntgenfotograferet en finger

Skal have rÞntgenfotograferet en finger jeg havde slået med en mukkert. Da der er gået nÊsten 3 uger siden uheldet og smerterne ikke er blevet mindre.
Jeg venter over en time på at få taget rÞntgen. Okay, det kan jeg gå med til.
Jeg får at vide, lÊgen har svar på billederne dagen efter.
9 dage senere har jeg stadig ingen svar fået (fingeren gÞr stadig ondt)
Jeg skriver til dem, for at hÞre efter svar.
Får at vide at ved IKKE akutte henvendelser kan der gå 3 til 4 UGER
WT. (what the f...)

2022幎6月2日
自発的なレビュヌ

For en måneds tid siden blev jeg

For en måneds tid siden blev jeg indlagt på GÞdstrup Sygehus med en brÊkket hofte.

Jeg blev undervejs i behandlingen indtil flere gange af flere forskellige ansatte bedt om at forklare hvordan jeg kom til skade.

Efter operationen kom jeg på opvågningsafdelingen og skulle have smertedÊkkende medicin. Sygeplejersken der doserede medicinen bad mig undervejs beskrive mit niveau af smerte på en skala fra 1 til 10. Jeg tÊnkte at det var farligt at bevÊge sig ud i den slags relativistiske spekulationer men lod tvivlen komme sygeplejersken til gode og afleverede en numerisk vurdering af mit niveau af smerte mellem 1 og 10.

Senere bad sygeplejersken mig igen om at vurdere mit niveau af smerte på en skala fra 1 til 10. Jeg havde gjort mig tanker om mit niveau af smerte og afleverede endnu en numerisk vÊrdi på min smerte.

Sygeplejersken afviste min vÊrdi med en kommentar om at jeg tidligere havde afgivet en vurdering der ikke kunne passe med min nuvÊrende vurdering. Jeg forklarede sygeplejersken hvordan min vurdering hang sammen med min tidligere forklaring. Sygeplejersken accepterede tilsyneladende tavst min forklaring.

Sygeplejersken spurgte på lige fod med en del andre ansatte jeg havde afgivet forklaring om vedrÞrende ulykken hvordan ulykken var sket. På dette tidspunkt burde jeg have vÊret klogere end igen at afgive forklaring om forlÞbet af ulykken da der nu tegnede sig et tydeligt mÞnster af at det man fortalte de ansatte ville blive brugt imod én, men jeg var i stÊrke smerter og gjorde bare hvad jeg blev bedt om.

På et tidspunkt nÊgtede sygeplejersken decideret at tro på at jeg havde yderligere smerter. Jeg spurgte sygeplejersken om ikke hun kunne se at jeg havde voldsomme rystelser grundet smerter. Sygeplejersken afviste dette med en kommentar om at disse voldsomme rystelser ikke havde noget med smerter at gÞre.

På det tidspunkt var jeg blevet så panisk i min jagt efter smerterstillende medicin at jeg ved nÊste spÞrgsmål fra sygeplejersken vedrÞrende min vurdering af niveau af smerter måtte bevÊbne mig med min datter der var ved min side og få hendes ord for at jeg havde behov for mere smertestillende medicin.

Jeg har derfor to opfordringer til patienter der besÞger GÞdstrup Sygehus:

1. Hvis du bliver bedt om at beskrive dine smerter pÃ¥ en skala fra 1 til 10 sÃ¥ sig “10” hver gang. Hvis den ansatte pÃ¥peger at dine smerter ikke kan blive ved med at vÊre “10” sÃ¥ sig at hvis den ansatte ikke tror pÃ¥ hvad du siger sÃ¥ skal den ansatte lade vÊre med at spÞrge. PÃ¥ den mÃ¥de bliver du dÊkket for smerte i det niveau du har behov for og samtidig bliver dette manipulative og lettere intimiderende redskab sat ud af kraft.
2. Undgå at svare på det samme spÞrgsmål flere gange men henvis til at denne forklaring allerede er blevet afgivet én gang. Du kan roligt regne med at de ansatte vil presse dig til alligevel at afgive forklaring så det kan blive nÞdvendigt at komme i konflikt med de ansatte hvis ikke de forstår at de skal holde deres kÊft.

Jeg kom selv i to omgange i konflikt med to fysioterapeuter der ikke forstod at jeg ikke Þnskede deres tjenester.

Pointen med denne anmeldelse er at der stadig findes reminenser af fortidens arrogante og småperfide vÊsner tilbage i hvad der ellers fremstår som et moderne sygehus. Så vÊr på vagt.

Den kloge lÊser spÞrger måske sig selv hvorfor jeg ikke indgiver en klage over behandlingen på sygehuset til selve sygehuset eller anden relateret myndighed. Det havde jeg også planer om, indtil jeg opdagede at der findes en behandlingstid på klager på op til 3 år. Men måske det ville give mere mening at klage over behandlingstiden end selve behandlingen fra personalet.

Når jeg alligevel giver GÞdstrup Sygehus en god karakter er det fordi at jeg i resten af forlÞbet ellers fÞlte mig kongeligt behandlet af alle andre ansatte jeg har vÊret i kontakt med, så det er Êrgerligt at dette skal ÞdelÊgges af nogle få uheldige oplevelser.

2022幎5月25日

Absolut dårlig

Absolut dårlig, til CT scanning, GÞdstrup 9 måneders ventetid.
Kontaktede patientvejleder og fik at vide der var 3 ugers ventetid på Silkeborg, efter 2 måneder var sagen ikke sendt videre.
Nu har jeg fået besked til Hammel,det tager 1 time og 20 minutter hver vej.
Udkantsdanmark trives i den grad, regionerne bÞr lukkes omgående

2022幎5月1日

Hvor er det dårligt

Hvor er det dårligt. Har kronisk smerte i min skulder, hvilket indebÊrer, at jeg ikke sover om natten. Efter mere end et halvt års udredning og indstilling til operation, er datoen for operation nu udsat i knap 2 måneder.
Hvis det havde vÊret privat ledelse, var der nok en topchef eller bestyrelsesformand, der var blevet bedt om at forlade virksomheden. Men sådan er det jo desvÊrre ikke med folkevalgte, som ikke umiddelbart står til regnskab for dårligt resultat på bundlinjen.

2022幎2月24日

31.jan.2021 ringede lÊge vagten kl

Århus den. 31.jan.2021 ringede lÊge vagten kl. 20:10 efter lang kÞ taget en gamle dame pia. Jeg har feber og hver time det er gradvist stigende. hÞrebesvÊr og smerter ,let svimmelhed hendes spÞrgmÃ¥l er du Corona :)))) min svar symptomer peger mellemÞrebetÊndelse hendes svar her har Corona pga i morgen du skal have pcr test eller kvik test efter tage din egen lÊge. Lugter racism lugter anti muslim lugter anti human eller lugter en slags racisme som feminisme men skal de have nyt job som uden kontakt med folk ind til bliver klogere.

2022幎2月1日

Silkeborg Sygehus

Silkeborg Sygehus - PAS PÅ "derude" - de "fusker" m/journalerne.
Kom ind på Silkeborg Sygehus til OP f/ny hofte, fejlede ellers intet / kom ud som handicappet.
AnÊstesilÊgen gav rygmarvsbedÞvelse, stak forkert, Þdelagde nerverne i rygmarven, nervesmerter dÞgnet rundt smerte. AnÊstesilÊgen kom efterfÞlgende og gav en undskyldning for, at have "stukket" forkert, men i journalen skrev han, at alt gik som det skulle / lÞgn.
Silkeborg Sygehus beskytter anÊstesilÊgen og udtrykker, at det er min mands egen skyld, at han er blevet handicappet / uforståeligt - rask ind / handicappet ud af Silkeborg Sygehus (beskÊmmende).
Udtalelse fra andet hospital er, at min mand blev handicappet for livet.
VÊr OBS på, hvis i er blevet fejl-OP, så forlang at se jeres journal.
Det er menneskeligt at fejle, men utilgiveligt at skrive lÞgn, og tror også at det er strafbart.

2022幎1月1日
自発的なレビュヌ

God service, sÞd lÊge som var meget behjÊlpelig efter ubehÞvlet service hos 1813, selvom det var dem, der egentlig skulle ha hjulpet mig! Stor ros til hende, som havde vagten i gÃ¥r aftes 🙂

2021幎4月24日
自発的なレビュヌ

trÊls overflytning fra region Nordjylland til midtjylland

Jeg skulle overflyttes fra region nordjylland til midtjylland, imens jeg har en igangvÊrende sag om at få sat to tandimplantater op i kÊben. Region nordjylland har gjort alt hvad de kan med at sende journaler osv, men region midtjylland virker simpelthen ukompetente i deres håndtering af min sag. FÞrst bliver jeg glemt i systemet, fordi de tror jeg er fÊrdig. Da jeg selv tager affÊre virker det umuligt at komme videre, fordi jeg skal have overfÞrt min journal til den private tandlÊge, hvilket de stiller sig fuldstÊndigt uforstående overfor at jeg ikke har forstand på hvordan det gÞres. jeg bliver sendt videre i alle mulige retninger og det virker overhovedet ikke som om systemerne kan arbejde sammen. En lang historie kort. Jeg vil råde alle til at fÊrdiggÞre sine forlÞb inden de skifter region og så håber jeg region midtjylland tager kritikken alvorligt. Jeg håber også at der bliver taget hensyn til denne problematik i den nye sundhedsreform.

2019幎4月8日

en god oplevelse

Jeg blev den 13 marts indlagt på patient hotellet i Silkeborg, med min mand som min hjÊlper, fordi jeg hÞrer dårligt.
Det var de fem stjerner vÊrd, lige fra modtagelsen, til vi blev udskrevet, det var det dejlige personale, på hotellet, det var personalet ved operationen, det var maden , kort sagt alt, var en positiv oplevelse, som var dejlig at opleve, eftersom jeg havde på kÞrselskontoret, den 15 februar, den mest ubehagelige oplevelse, så tak til det sÞde personale på Silkeborg sygehus

2019幎3月17日
自発的なレビュヌ

Lars Larsen siger: Vi står inde for vore produkter til rimelig pris i en rimelig kvalitet.

Lyt nu til Lars Larsen. Han betaler jeres lÞn. Den er jo helt gal. I tÊnker med den forkerte legemsdel.

I har STADIGVÆK IKKE sat mobile airconsystemer ind til patienter og medarbejdere.

Som Eddie sang. Hugo er min ven. Nu er han det igen. Og ind imellem var han det nu også.

Her har Eddie ikke tÊnkt på politikkere specielt i Region Midtjylland eller på Tinge.

Til de af jer, der ikke ved noget om tjenester, så angriber tjenester for fuld skrue, når en borger er syg.

Et af de mere underholdende indslag fandt sted i et af Elizabeth lejet sommerhus i Liseleje midt om natten. SpÞgelser.

Jeg blev kongeligt underholdt.

De ubehagelige var vanvidskÞrsler på denne lille vej ved udgangen. I boede på den gamle trelÊnget kro ca. 1 km. vÊk.

Kunsten at kunne kommunikere kan lÊgges på mange medier.

2018幎8月6日

God behandling

Efter et brud på min nÊse blev jeg henvist til Regionshospitalet Holstebro for at få bruddet sat på plads.
Og det gik bare godt. Jeg blev hele vejen igennem mÞdt at dygtige og nÊrvÊrende personaler, uanset om det var lÊger, sygeplejersker, sekretÊrer, eller portÞer.
Ventetiden var minimal, det var rart, og jeg blev guidet godt igennem, så jeg hele tiden vidste hvad der skulle ske videre.
Og så var det dejligt at få serveret 2 friske og lÊkre sandwich efter min operation, ikke noget kedeligt opvarmet mikro-mad. Det var godt at få noget lÊkkert efter at have fastet hele dagen.
SÃ¥ alt ialt: Ros til et sygehus der fungerer.

2013幎6月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ