Fantastisk personal.
Grymt snabb support och hjÀlp.
Grymma produkter och ett stort utbud.
Kunnig personal som vet vad dom snackar om.
RMS AUDIO Àr en svensk butik med fokus pÃ¥ billjud dÀr mÃ¥let Àr att erbjuda rÀtt produkter och lösningar för bÃ¥de nybörjare och mer erfarna entusiaster. Vi vet att ett bra ljudbygge inte bara handlar om att köpa rÀtt komponenter â det handlar om att fÃ¥ allt att fungera tillsammans. DÀrför lÀgger vi stor vikt vid att vÀlja ut produkter som inte bara ser bra ut pÃ¥ papper, utan som ocksÃ¥ levererar i verkliga installationer. Oavsett om du Àr ute efter en enkel uppgradering eller ett mer avancerat system hjÀlper vi dig att hitta rÀtt nivÃ¥ direkt. Hos oss hittar du allt frÃ¥n högtalare, slutsteg och kompletta ljudpaket till kablage, dÀmpmaterial och tillbehör för installation. Vi strÀvar efter att kunna erbjuda ett helhetsutbud, sÃ¥ att du som kund slipper leta delar frÃ¥n flera olika stÀllen för att fÃ¥ ihop ett fungerande system. Vi arbetar löpande med att utveckla vÃ¥rt sortiment och samarbetar med leverantörer och aktörer inom branschen för att kunna erbjuda produkter med rÀtt balans mellan prestanda, kvalitet och pris. VÃ¥rt mÃ¥l Àr inte att sÀlja sÃ¥ mycket som möjligt â utan att sÀlja rÀtt produkter till rÀtt anvÀndning. En viktig del av vÃ¥r verksamhet Àr rÃ¥dgivning. MÃ¥nga kunder kommer till oss med frÃ¥gor kring vad som passar just deras bil, hur man bör bygga ett system eller vad som behövs för att fÃ¥ ut bÀsta möjliga resultat. Vi hjÀlper till att guida genom val av komponenter, kombinationer och installation, sÃ¥ att slutresultatet blir sÃ¥ bra som möjligt redan frÃ¥n början. RMS AUDIO Àr baserat i SkÃ¥ne och drivs med ett starkt intresse för bilar och ljud. Vi kombinerar e-handel med lokal nÀrvaro, dÀr vi Àven kan hjÀlpa till med planering och i vissa fall installationer. För oss Àr det viktigt att varje kund kÀnner att de fÃ¥r personlig service och att vi finns tillgÀngliga Àven efter köpet. Vi vet att förtroende Àr avgörande, sÀrskilt vid köp online. DÀrför arbetar vi aktivt med tydlig kommunikation, snabba svar och att leverera enligt de förvÀntningar som sÀtts. Skulle nÃ¥got inte fungera som det ska, strÀvar vi alltid efter att lösa det pÃ¥ ett smidigt och rÀttvist sÀtt. VÃ¥r ambition Àr enkel: att vara ett sjÀlvklart val för dig som vill bygga eller förbÀttra ljudet i din bil â med produkter och kunskap som faktiskt gör skillnad.
GunnarödsvÀgen 4, 24196, STOCKAMÃLLAN, ã¹ãŠã§ãŒãã³
Fantastisk personal.
Grymt snabb support och hjÀlp.
Grymma produkter och ett stort utbud.
Kunnig personal som vet vad dom snackar om.
Duktiga och kunniga. De hjÀlpte oss med att stÀlla in ljudet efter vi installerat det som vi köpt från RMS. Bra service och trevliga!
Sjukt bra kund bemötande o vÀldigt kunnig. Mycket grejer o finns det inte så bestÀlls det.
VÀldigt hjÀlpsam för o bygga ihop packet från grunden nÀr vi ankom till affÀren
Mycket bra service bÀttre Àn många andra konkurrenter
Jag Àr vÀldigt nöjd med
Svarade snabbt och gav bra å tydliga svar. Kunniga inom området jag hade frågor.
Bra service. HjÀlper gÀrna till så det blir rÀtt
JÀkligt go kundservice hjÀlper gÀrna till
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã