Robosrealisatie レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Ik heb 2 jaar geleden geïnvesteerd in Robos Wiltershaar CV. De voorgestelde rendementen worden nog niet voor de helft gehaald ivm veel te hoge kosten binnen het Fonds. Het nodigt niet uit meer te i... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Na eerder een grondstuk verkocht te hebben blijft er een perceel over wat op moeilijk/niet te ontwikkelen deel van het park te liggen. Park nagenoeg volgebouwd wat dus betekend dat dit deel braak bli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De mannen van Robos hebben me koud gebeld maar alleen informatie verstrekt op mijn verzoek. Daarnaast ook geen enkele druk opgelegd om iets te kopen maar telkens weer afgesloten met "Bedankt voor je t... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Persoonlijk. Hoewel ik eigenlijk niet geïnteresseerd was in onroerend goed, kwam Robos Realisatie in 2018 voorbij op een moment dat ik wat kleingeld over had dat nog een bestemming zocht. Opvallend w... もっず芋る

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben door Robos benaderd op een zeer

Ik ben door Robos benaderd op een zeer prettige/professionele manier, maar op dit moment komt investeren mij niet goed uit. Wel denk ik in de toekomst wat te kunnen doen. De 5 sterren geef ik om de verkoper niet opdringerig overkwam, maar goed luisterde naar mijn redenen. Hij mag me volgend jaar terugbellen want dan verwacht ik wel mogelijkheden.

2022幎11月26日

Goed product

Goed product. Het duurde even voordat ik het begreep, maar men heeft de tijd genomen voor een rondleiding en gedegen uitleg. Ik heb ook werkelijk rendement behaald met mijn inleg. Dit jaar heb ik besloten opnieuw te investeren en mijn inleg te verhogen. Voor mijn kleinkinderen.

2022幎8月12日
5぀星のうち1の評䟡

Deze organisatie koopt campings op

Deze organisatie koopt campings op en stuurt de zittende campinggasten van de camping om nooit meer terug te keren. Ik schiet daar financieel natuurlijk fors bij in. Rob Buchel, bedankt. Dit alles vond plaats in 2020.
Terrein staat straks al 3 jaar braak!

2021幎12月10日

Ervaring Robos realisatie

Ik doe sinds enkele jaren zaken met Robos realisatie en ben hier zeer tevreden over. Ondanks dat er in de projecten wat vertraging opgetreden is, wordt er met regelmaat gecommuniceerd en wordt er een eerlijk verhaal verteld. Ik beveel Robos realisatie zonder meer aan en wens een ieder een mooi rendement.

2021幎12月24日
5぀星のうち5の評䟡

Robos recreatieparken, transparant en enthousiast

Robosrealisatie heeft een enthousiaste en ondernemende aanpak bij het ontwikkelen van parken in noordoost Nederland. Het team houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen en ze hebben een goede informatievoorziening door website, virtuele rondleidingen en nieuwsbrieven. Zo ben je betrokken bij wat er gaande is en zie je wat er met de gelden wordt gedaan. Zie uit naar de volgende fase.

2021幎12月13日

Grond bij Robos

Heb grond gekocht bij Robos en ben tevreden over de begeleiding bij die aankoop en de tips die gegeven zijn. Daarnaast bieden ze vele mogelijkheden binnen de verschillende parken.

2021幎12月9日

Duidelijk en betrouwbaar!

Sinds 2018 ben ik in zee met Robos realisatie en ik ben nog steeds zeer tevreden over de relatie en de communicatie in het algemeen. Door de regelmatige updates over de voortgang t.a.v. de verschillende parken wordt ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. "The proof of the pudding is in the eating" en zo ver is het nog (net) niet maar wat mij betreft is Robos tot nu toe een betrouwbare partner gebleken waarmee het prettig zaken doen is.

2021幎11月30日

Onze vuurdoop als beleggers

Wij zijn geen ervaren beleggers, maar zijn door de heldere uitleg over de streep getrokken. Vooral de rondleiding door Frodo in Drenthe was erg leuk en leerzaam. We zijn erg benieuwd naar hoe het park er uiteindelijk uit komt te zien en staan klaar om hierna een volgende keer weer mee te doen.

2021幎11月19日

Top organisatie

Robos is voor mij een top organisatie die zijn relaties nog voorop stelt.

De parken die gerealiseerd worden zien er prachtig uit, en bieden voor de vakantie vierende mens alles wat je zoekt.
Ook voor iedereen die zelf een prachtige moderne vakantiewoning wil, op een park met allure, bied het vele mogelijkheden.

2021幎11月18日
5぀星のうち5の評䟡

Onze samenwerking met robos is heel

Onze samenwerking met robos is heel goed. Dat wil zeggen de communicatie is goed en dat zorgt ervoor dat er vertrouwen is.
Verder wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang in de projecten wat voor ons van belang is.
Fijn bedrijf ( mensen) om mee te communiceren en te werken

5぀星のうち5の評䟡

Een fijn betrouwbaar bedrijf met een mooi park in Winterswijk

Een mooi bedrijf met fijne betrouwbare mensen. De ontwikkeling van het park in Winterswijk gaat heel goed. De woningen zijn top en de service is uitstekend. Voor de investeerders kan je een mooi rendement behalen dmv de aankoop van een kavel. Na 2 jaar kan je kiezen of verkopen of er zelf een huisje op bouwen en dit dan gaan verhuren wat ook interessant is.

5぀星のうち4の評䟡

Mijn ervaring met Robosrealisatie: realistisch, eerlijk en persoonlijk.

Mijn ervaring met Robosrealisatie is gekleurd door de zeer persoonlijke benadering, heel open en vertrouwenwekkend. Ik heb die als zeer positief ervaren. Zowel directie als medewerkers leven mee met de investeerders en samen gaan ze voor hun projecten. De vooruitzichten op rendement zijn eerlijk en realistisch.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。