Banner for Rombouts

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Altijd klaar met raad en daad, snelle levering en super vriendelijk personeel. Yannick Jacobs staat altijd klaar en helpt onmiddellijk als je met vragen zit, en zoekt altijd een gepaste oplossing. De... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Always liked Rombouts coffee and had a coffee machine from them for the last 15 years, but due to heavy use it now is replaced with a new one. Ordered a new coffee machine and it arrived in good shap... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Web shop en bestellen, verzenden ging goed en snel. Ik had 5 bussen (koffiebonen en filters Kuifje) besteld. Deze waren echter redelijk los verpakt in 1 doos, 2 waren beschadigd van het tegen elk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling liep iets minder want eenmaal ik iets in mijn winkelmandje legde, kon ik het niet verwijderen en moest ik opnieuw beginnen. Maar eenmaal mijn bestelling correct ingegeven ging alles vlotjes... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌ焙煎機
  2. コヌヒヌメヌカヌ提䟛業者
  3. 食品補造業者

Rombouts に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Experience authentic Belgian coffee from Rombouts – four generations of craftsmanship and passion in every bean.

Our coffee is traditionally roasted in Belgium and born from honest partnerships with farmers around the world. We consciously choose sustainable production methods, so you can enjoy exceptional flavour and quality with peace of mind. ☕

From filter coffee to espresso beans: with Rombouts, you're tasting more than just coffee — you're tasting history, respect, and craftsmanship.

Why choose Rombouts?

Here’s what sets us apart:

• Fast delivery

5぀星のうち4の評䟡

Pakket pas vandaag ontvangen via B Post

2025幎10月21日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je bericht! 😊 Jammer dat de levering wat langer duurde — dat ligt helaas buiten onze handen, maar we zijn blij te horen dat het pakketje goed is aangekomen. Hopelijk geniet je van de heerlijke koffie! ☕

Tevreden

Tevreden, jammer dat dit weer in het Engels is. Is nederlands te moeilijk.

2025幎10月20日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je feedback en je bestelling! ☕🙂
Ik begrijp je opmerking helemaal — het aanpassen van de taal van onze automatische e-mails is een wat complexer proces, maar ik ben ermee bezig. Volgende keer mag je dus een berichtje in het Nederlands verwachten

5぀星のうち5の評䟡

Alles is in goede zorg aangekomen .

Alles is in goede zorg aangekomen .

2025幎10月6日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat alles in goede zorg is aangekomen — zo hoort het natuurlijk.
Tot bij je volgende bestelling! ☕

Tevreden klant

Stipt, correct en lekker

2025幎10月14日

Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service én onze koffie. ☕
Tot bij je volgende bestelling!

Great coffee

Great coffee, great service, swift delivery.

2025幎10月16日

Thank you so much for your kind words! 😊
We’re delighted to hear you’re happy with our coffee, service, and delivery — that’s exactly what we aim for!

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit van de koffie. ,goed

Goede kwaliteit van de koffie,goed verpakt en stipte de levering en goed volgbaar.

2025幎10月6日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze koffie en de vlotte, goed volgbare levering. Dat horen we natuurlijk graag! ☕📊

Snelle en correcte afhandeling

Snelle levering, correcte levering, vriendelijke chauffeurs.

2025幎10月3日

Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat alles vlot en correct verliep én dat onze chauffeurs zo’n goede indruk maakten — dat geven we zeker aan hen door! 🚚☕

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Alles top.

2025幎10月1日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je leuke review! 😊
Fijn om te horen dat alles vlot verliep en je tevreden bent over onze service — dat maakt ons echt blij! ☕🙌

5぀星のうち5の評䟡

Smooth delivery of excellent coffee

The ordering process and delivery went very smooth.

2025幎10月1日

Thank you so much for your kind words! 😊
We’re happy to hear that everything went smoothly and that you’re enjoying our coffee — that’s exactly what we aim for! ☕

5぀星のうち1の評䟡

Their filter papers break 60-80% of

Their filter papers break 60-80% of the time - this morning I’ve tried three and in the end gave up and poured it all into a cafetiÚre. Yesterday morning was more of a success - managed to get a working filter on the third attempt. 1/6 successful

2025幎10月8日
自発的なレビュヌ

Rombouts からの回答

We’re really sorry to hear about your experience with our coffee filters — that’s certainly not the quality we aim to deliver. We’ll forward your feedback to our quality team right away so they can look into this.

If you’d like, you can also reach us directly at customercare@rombouts.com so we can follow this up with you personally.

Beste one cup koffie

Zeer verzorgde en vlugge levering.
Rombouts heeft de lekkerste one cup koffie.

2025幎9月18日

Rombouts からの回答

Wat een heerlijke review om te lezen, bedankt! 😊 Fantastisch dat je zo geniet van onze One Cup koffie — en fijn dat ook de levering helemaal naar wens verliep. Geniet van elk kopje! ☕

Mooie prijs

Mooie prijs , snelle levering
Gemakkelijk te bestellen, TOP

2025幎9月14日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je fijne review! 😊 Geweldig om te horen dat alles zo vlot verliep — van bestellen tot levering. Geniet van je aankoop en graag tot de volgende keer bij Rombouts! ☕

5぀星のうち3の評䟡

Vlot besteld en vlot geleverd

Vlot besteld en vlot geleverd. 10/10.
Maar, de filters vallen mij tegen. Niet zo lekker en klein. Ik bestelde ze vanwege goede jeugdherinneringen aan Romboutsfilters, maar dit kleine kletske koffie lijkt er niet op. En waar zijn die dekseltjes? Koud voor het is doorgelopen.

2025幎9月14日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je eerlijke feedback en voor het delen van je herinnering aan onze klassieke Rombouts-filters ☕. Jammer om te horen dat de huidige versie niet helemaal aan je verwachtingen voldoet — dat begrijpen we natuurlijk. We hebben de filters door de jaren heen aangepast, onder andere om ze milieuvriendelijker te maken, maar we nemen je opmerkingen graag mee. Fijn dat de bestelling en levering alvast vlot verliepen, en hopelijk kunnen we je binnenkort opnieuw positief verrassen! 😊

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie
Snelle afwerking bestelling

2025幎8月31日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je mooie review! ☕✹ Fijn om te horen dat je zo geniet van onze koffie en tevreden bent met de snelle afhandeling van je bestelling.

heel goede service

Goede service dadelijk geleverd van de gevraagde goederen

2025幎9月1日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je fijne review! 😊 Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel en correct geleverd werd. Dat is precies de service die we willen bieden ☕📊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。