Banner for Rombouts

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Altijd klaar met raad en daad, snelle levering en super vriendelijk personeel. Yannick Jacobs staat altijd klaar en helpt onmiddellijk als je met vragen zit, en zoekt altijd een gepaste oplossing. De... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Always liked Rombouts coffee and had a coffee machine from them for the last 15 years, but due to heavy use it now is replaced with a new one. Ordered a new coffee machine and it arrived in good shap... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Web shop en bestellen, verzenden ging goed en snel. Ik had 5 bussen (koffiebonen en filters Kuifje) besteld. Deze waren echter redelijk los verpakt in 1 doos, 2 waren beschadigd van het tegen elk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling liep iets minder want eenmaal ik iets in mijn winkelmandje legde, kon ik het niet verwijderen en moest ik opnieuw beginnen. Maar eenmaal mijn bestelling correct ingegeven ging alles vlotjes... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌ焙煎機
  2. コヌヒヌメヌカヌ提䟛業者
  3. 食品補造業者

Rombouts に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Experience authentic Belgian coffee from Rombouts – four generations of craftsmanship and passion in every bean.

Our coffee is traditionally roasted in Belgium and born from honest partnerships with farmers around the world. We consciously choose sustainable production methods, so you can enjoy exceptional flavour and quality with peace of mind. ☕

From filter coffee to espresso beans: with Rombouts, you're tasting more than just coffee — you're tasting history, respect, and craftsmanship.

Why choose Rombouts?

Here’s what sets us apart:

• Fast delivery

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Big variety of taste

We simply love the variety of tastes and also the delivery always takes place as announced and expected.

2025幎8月6日

Rombouts からの回答

Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear you enjoy our wide variety of flavours and that our deliveries meet your expectations. ☕😊

5぀星のうち5の評䟡

Snel makkelijk en proper verpakt

Snel makkelijk en proper verpakt . Spijtig dat de verzending zo traag was maar dat probleem zit bij Bpost denk ik

2025幎8月4日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn dat alles vlot en netjes verpakt aankwam. Jammer van de vertraging bij Bpost – we hopen dat het de volgende keer net zo snel gaat als wij het versturen. 🚀☕

Het beste dat er is

Mijn vrouw had deze thee geproefd en ik moest op zoek van waar die kwam iets dat goed goed doe je voor het te kunnen krijgen deze thee is van smaak 10/10beter kan je niet vinden.

2025幎8月1日

Rombouts からの回答

Wat leuk om te horen dat de thee zo goed in de smaak viel! 🌿 Dank voor je mooie woorden.

snel

snel, en correct

Rombouts からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en correct verlopen is. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Ik had mijn busnummer vergeten te

Ik had mijn busnummer vergeten te melden , het pakketje was bijna teruggestuurd door de post maar de locale postmedewerker hield het gelukkig bij omdat hij mij kende .

Rombouts からの回答

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je pakketje toch nog bij je terecht is gekomen dankzij de oplettendheid van de lokale postmedewerker.

Super zoals altijd

Super zoals altijd, snelle levering, kwaliteit is top.

Rombouts からの回答

Wat fijn om te lezen – bedankt voor je trouwe vertrouwen en lovende woorden! We blijven ons best doen om die kwaliteit en service te blijven bieden. Tot een volgende keer! 😊

All good!

Fast and correct delivery.

2025幎7月27日

Rombouts からの回答

Thanks a lot! Great to hear everything went smoothly 🙌 Enjoy your coffee!

5぀星のうち5の評䟡

Mooie tassen zoals ik verwacht

Mooie tassen zoals ik verwacht had.
Goed verpakt van leverancier uit prima werk.

2025幎7月29日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je fijne review! Wat fijn om te horen dat de tassen aan je verwachtingen voldoen en alles netjes verpakt was 😊

5぀星のうち5の評䟡

Gemakkelijk digitaal te bestellen en

Gemakkelijk digitaal te bestellen en heel snel geleverd. Degelijk verpakt door een zeer vriendelijke medewerker.
Een klein minpunt in deze bevraging ontvangen we een Engelse tekst. Spreek ons in België AUB aan in onze moedertaal... Om het eenvoudig te zeggen, hier spreekt en schrijft men Nederlands...

2025幎7月29日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de bestelling en levering. Je opmerking over de taal is helemaal terecht – we zijn hier momenteel mee bezig zodat toekomstige communicatie beter afgestemd is op jouw voorkeurstaal. Dank je wel voor je feedback!

❀Rombouts ❀

Professioneel en altijd super vriendelijk naar ons toe.
Ik zweer bij Rombouts en ik ben zeer blij dat onze klanten zeer tevreden zijn bij onze keuze van koffie leverancier.

2025幎7月28日

Rombouts からの回答

Wat een heerlijke reactie om te lezen ❀ Heel erg bedankt voor het vertrouwen en je enthousiasme! We zijn trots dat we jullie en jullie klanten mogen voorzien van koffie – dat motiveert ons elke dag ☕🙏

5぀星のうち3の評䟡

Verkeerde levering

We kregen niet aan wat we besteld hadden, verkeerde levering, dit werd rechtgezet na telefonisch contact opgenomen te hebben met Rombouts. Blijkbaar niet de eerste keer dat dit gebeurde, op het postkantoor wisten ze me te vertellen dat ik al de 2de was op dezelfde dag die een pakje retour moest sturen.

2025幎7月24日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat dit vervelend was en we zijn blij dat we het snel telefonisch hebben kunnen oplossen. Onze excuses voor het ongemak — we nemen je melding ter harte en blijven werken aan een nog vlottere service. Dankjewel voor je geduld en vertrouwen 🙏

5぀星のうち4の評䟡

De verzendkosten zijn vrij duur

De verzendkosten zijn vrij duur, jammer dat het pakket niet in een afhaalpunt kan aankomen zoals zoveel andere pakjes.

2025幎7月28日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat verzendkosten soms als hoog kunnen aanvoelen. We bekijken regelmatig onze verzendopties en nemen je suggestie over levering aan een afhaalpunt zeker mee in onze evaluatie. Bedankt om dit met ons te delen! 😊

goede service

de levering was prima

2025幎7月17日

Rombouts からの回答

Bedankt voor je fijne reactie! 😊 Blij om te horen dat alles vlot is verlopen. Tot een volgende bestelling! ☕📊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。