レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Rörmokaren dök aldrig upp pÃ¥ utsatt tid och ringde sedan sent pÃ¥ en söndagskvÀll. VÀl pÃ¥ plats saknade han material och lyckades förstöra mina PVC-rör med kniv och hammare. Det som var en enkel lÀcka... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Är nöjd med arbetet med att byta en lÀckande vv-beredare. Duktiga och trevliga hantverkare. Dyrt- hade nog fÃ¥tt det billigare pÃ¥ annat hÃ¥ll men jag visste ju priset MEN: Fakturor och pÃ¥minnelser s... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jag borde lÀst omdömen först, men jag orkade inte leta nÃ¥ mer ingÃ¥ende efter vvs! Anlita detta företag om du vill betala SJUKA överpriser! Efter rot sÃ¥ betalade jag 2000kr för att ta bort ett el... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

​VARNING! Anlita inte detta företag.

Rörmokaren dök aldrig upp på utsatt tid och ringde sedan sent på en söndagskvÀll. VÀl på plats saknade han material och lyckades förstöra mina PVC-rör med kniv och hammare. Det som var en enkel lÀcka slutade med att jag fick köpa nya delar och laga allt sjÀlv. Att de sedan har mage att fakturera 4000 kr för att ha sönder saker Àr skamligt.

2026幎4月27日

VARNING!!!⚠ Min upplevelse av detta

VARNING!!!⚠ Min upplevelse av detta företag Àr mycket negativ. Jag fick besked om ett fel, betalade för kontroll och Ã¥tgÀrd men problemet kvarstod. DÀrefter Àndrades förklaringen flera gÃ¥nger och nya kostnader tillkom utan att det ursprungliga felet löstes. Det kÀnns som att jag blivit debiterad för Ã¥tgÀrder som inte haft nÃ¥gon effekt vilket Àr oacceptabelt. Bemötandet var dessutom under all kritik otrevligt, aggressivt och vid ett tillfÀlle upplevde jag det som hotfullt Àven frÃ¥n chefen. Jag rekommenderar starkt att vÀlja ett annat företag.

2026幎4月25日
5぀星のうち1の評䟡

Är nöjd med arbetet med att byta en

MEN: Fakturor och påminnelser skickas från Fortnox. Detta fungerar inte alls. Vill man ha faktura på papper så kommer ingen faktura. Betalningspåminnelse anlÀnder 5 dagar efter den skulle varit betald! Hot om inkasso och KFM! Trots att de sjÀlva brustit i fakturahanteringen. Så onödigt - jobbet var ju okej. Anlitar aldrig detta företag mer
Gunilla Majqvist

2026幎4月13日

Rörjour 247 Àr ett oseriöst företag

Rörjour 247 Àr inte ett seriöst företag. Har ni en vattenlÀcka akut, då kan ni ringa dom. Har ni problem/fel med en vÀrmepump, vÀlj absolut ett annat företag. Oss hjÀlpte dom inte men skulle ha full betalning Àndå trots att deras vidtagna åtgÀrder inte hjÀlpte det minsta. Eftersom felet kvarstod ringde vi en auktoriserad firma för vÀrmepumpen och dom kunde direkt över telefon tala om vilket felet var. Vi lÀt den auktoriserade firman lösa felet. Rörjour borde vara Àrliga och sÀga att det dÀr fixar vi inte, men det gör dom inte och full betalning ska dom ha Àndå.

2026幎2月11日
5぀星のうち1の評䟡

LÀs allt det finstilta vilket tar nÃ¥gra

LÀs allt det finstilta vilket tar nÃ¥gra dagar! Tro inte att man kan avboka till det telefonnummer som man fÃ¥r som bekrÀftelse utan det skall ske till ett helt annat nummer som de sÀger att man skall hitta pÃ¥ nÀtet, om man nu vet vad man skall leta efter. Detta nummer gÃ¥r till Uppsala och vi bokade till AlingsÃ¥s
Trots att vi försökt ringa över 10 gÃ¥nger och skickat sms sÃ¥ vill de ÀndÃ¥ ha 1000:- för ingenting.

2026幎3月18日
5぀星のうち3の評䟡

Rör jouren lurar kunder

Jag ringde ett företag. De hette rörjouren och jag fick en bokad tid den 16 mars kl.14.00. Då min toalett dÀr man spolar, Àr en vit plast grej hade ramlat ner I dÀr spolarmen Àr. Han som kom till mig. Kom
Kl. Var 13.45 och han gick kl. 13.50 inga reserv delar byttes, han bara hjÀlpte mig att få upp den vita plastgrejen som hade ramlat ner I dÀ spolaren sitter. Och jag skulle få en faktura på 2799kr för två timmar. Tycker det Àr oacceptabelt att jag ska betala för två timmar och 2799kr
Då han som var hos mig var bara hos mig I 5 minuter. Jag kommer att bestrida fakturan, varför ska man betala för 2 timmar, nÀr han var bara 5 min hos mig. Och att betala 2799kr Àr mycket och sedan att man ska betala för 2 timmar. 5 min var han hos mig. Jag kommer att Bestrida fakturan, de Àr respektlöst av företaget att ta betalt för något som 2 timmar då han inte var hos mig mer en 5 min. Och att man ska betala 2799kr
TÀnker inte betala för detta, jag betalar de jag tycker Àr ett rimligt pris. Men inte 2799kr och för 2 timmar. 5 min dÃ¥ de sa att de inte hade tim avtal. Vet inte vad det Àr för en oseriöst företag som tar betalt sÃ¥ mycket😡😡😡 oacceptabelt. NÃ¥gon annan som har rÃ¥kat ut för Rörj jouren i sjöbo

2026幎3月16日
5぀星のうち1の評䟡

Bokade en akuttid pÃ¥ en söndag pga

Bokade en akuttid på en söndag pga vattenskada och de lovade skicka ut en rörmockare på en gång, jag skulle få ett SMS innan de dök upp.
2,5 timme senare har fortfarande ingen hört av sig och nÀr jag då ringer upp igen får jag besked om att de inte hade någon som var i tjÀnst. Men de hade inte en tanke på att återkoppla till mig om det.

2026幎2月15日

Katastrof

Detta tillsammans med IPIS måste vara den vÀrsta upplevelsen med Hantverkare jag någonsin haft. Strul med arbete, rörmockare såg ej bilder, fakturor felaktiga, ROT fortfarande oklart om det blir av då felaktig adress givits av företaget till skattemyndigheten. Denna soppa tillsammans med IPiS ger 1/5. Ta något annat företag!!! De livnÀr sig på att ligga högst upp på Google nÀr folk Àr stressade. SÀljer tjÀnster men utför dom dåligt.

2026幎1月16日

Undvik IPIS och rörjour 247

Min erfarenhet av IPIS och Rörjour 247 prÀglas av en anmÀrkningsvÀrt låg servicenivå. Svarstiderna har varit oacceptabelt långa, och nÀr kontakt vÀl etablerades möttes vi av ett bemötande som var både oprofessionellt och djupt bristande i kundfokus.

Sammantaget framstår verksamheten som gravt undermålig, och agerandet både vilseledande och felaktigt.

Mot bakgrund av detta avråder jag starkt från att anlita detta företag.

2026幎2月10日
5぀星のうち1の評䟡

Anlita inte detta företag!

Anlita inte detta företag!
Bokade tid för installation av diskmaskinen kl åtta en torsdag. Kl 11.30 fick jag ringa och efterlysa rörmokaren genom kundtjÀnst. Han ringde strax efter och beklagade sig och att han sett fel på datum och trodde det var nÀstföljande dag. Jo han kom snabbt i sin privata bil från Halmstad (jag bor i Falkenberg) sen sa han att han blivit dubbelbokad (många bortförklaringar på en gång)
Sen var jag tvungen att Ã¥ka ivÀg en svÀng, sa var eluttaget va. Efter 1 och en halv timme smsar han att han Àr klar, jag kommer hem och finner elkontakten lös under diskhon, ringer rörmokaren och frÃ¥gar om han har provkört diskmaskinen nej sa han för han hittade inte eluttaget plus att han inte kunde provköra nÀr jag inte va hemma

Fullt betalt tog dom inkl framkörning av bil

2025幎12月11日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig kommunikation samt vÀldigt lÃ¥nga

Dålig kommunikation samt vÀldigt långa handlÀggningstider. Vi skulle få en redogörelse på mail från kundtjÀnst för hur vi skulle gå tillvÀga med vårt Àrende, tog för många dagar och nÀr det tillslut kom så saknas vÀsentliga delar. Slutade med att vi ej fick hjÀlp med det vi tog kontakt för (byta en enkel blandare i duschen)

2025幎12月19日
5぀星のうち1の評䟡

Rörmokaren kom aldrig, går ej att kontakta företaget

Bokade en tid 3 dagar i förvÀg.
Rörmokaren anlÀnde aldrig, kundtjÀnsten sa att de inte kunde nå honom.
Sedan ringde jag tillbaka en tid senare, kundtjÀnst nådde honom, rörmokaren ringde dÀrefter till mig och sa att det hade blivit komplikationer vilket var varför han ej kunde komma och sade sedan att han skulle kontakta mig nÀstkommande morgon för att förhoppningsvis kunna genomföra arbetet då.
Rörmokaren återkom aldrig, har Àven mailat företaget om detta utan att ha fått något svar.

Grymt oseriöst företag, med ”svenska eljouren” som moderföretag och delad kundtjÀnst.
Håll er borta från dessa två aktörer.

2025幎11月20日
5぀星のうち1の評䟡

Jag fick ett samtal frÃ¥n företaget dÀr

Jag fick ett samtal från företaget dÀr de föreslog ett paketpris på 2 099 kr + material. De gav inga andra alternativ, trots att de med sin erfarenhet borde veta att ett så enkelt jobb inte tar två timmar. Arbetet tog knappt 15 minuter.

SjÀlva rörmokaren hörde inte ens av sig förrÀn jag sjÀlv ringde och frågade. Han var på plats en kort stund, sa nÀstan ingenting och informerade inte om hur mycket tid som skulle debiteras.

Jag ville dessutom köpa in materialet sjÀlv för att hålla nere kostnaden, men rörmokaren ringde först dagen innan och då blev jag tvungen att ta deras eget material.

NÀr jag senare fick veta att ROT-avdrag inte gÀller för hyresrÀtter (vilket jag i efterhand förstår Àr mitt ansvar att kÀnna till), försökte jag Àndå förklara situationen för kundtjÀnst och be om en liten justering. Svaret jag fick kÀndes kallt och helt utan förståelse.

Sammantaget upplever jag att hela processen varit otydlig och orÀttvis. Jag kÀnde mig lurad och nonchalerad som kund, och jag skulle inte rekommendera någon att anlita detta företag.

2025幎9月26日
5぀星のうち1の評䟡

Vi fick ett fast pris på att få en ny

Vi fick ett fast pris på att få en ny toalett installerad. Rörmokaren kom och hade med en toalett som inte passade. Han försökte då tillfÀlligt åtgÀrda spolningsmekanismen på vår gamla toalett istÀllet. Det höll i 3 h efter han åkte. Sedan kom en faktura på 3800kr innan ROT trots att vi fortfarande står med samma trasiga toalett.

2025幎6月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ