レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We’ve had the loveliest evening at Il Rugantino, we couldn’t have felt more at home and we felt totally spoiled. The food was DEEEeliciious and we recommend you keep a spare tummy ready for dessert to... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Restaurant Rugantino har i 30 Ã¥r ligget pÃ¥ SÞborg Hovedgade. Den har altid vÊret et yndet spisested. Mit gensyn med restauranten i gÃ¥r var en vidunderlig oplevelse. Her fÃ¥r du Êgte italiensk go... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super Bedienung Gutes Essen Der Restaurant ist ein bissen schwierig zu finden Wir waren da 3 male in 3 tagen😁 —- Great service Good dishes - and large portions The restaurant is a bit diff... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk mad og formidabel personale ❀ D. 9. maj 2024 fejrede vi vores datters konfirmation hos Il Nuovo Rugantino. Vi fik et separat lokale til (Max 21 gÊster) som var indrettet i smuk italiensk s... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブ ホスティング サヌビス
  2. むタリア料理店
  3. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

DomÊne registrering, webhotel og dedikeret server. Danmarks bedste domÊne registrator.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

MindevÊrdig

Fra vi kom, til vi gik, fÞlte vi os godt tilpas i de anderledes omgivelser.
Personalet var imÞdekommende, og selv en hÊndelse med glas på gulvet blev taget med et smil.
Selskabsmaden var nÊrmest overdådig og velsmagende, og det er prisvÊrdigt, at kÞkkenet formåede at levere den så hurtigt, at vi alle på et Þjeblik havde noget på tallerkenen.
Den manglende 5. stjerne skyldes, at akustikken gjorde det vanskeligt at fÞre en samtale.
Tak for en god oplevelse!
Venligst
Kjeld Larsen

2023幎6月3日
5぀星のうち5の評䟡

Efter der er kommet en ny ejer var

Efter der er kommet en ny ejer var oplevelsen enorm god.
Selvom vi bestilte Take a way pizza, sad vi udenfor og spiste og de kom med servietter og brÞd til baby uden at krÊve betaling, vi fik også en lÊkker sovs til pizzaen.

Gode pizzaer, dejlig betjening og ekstrem sÞde personale☺

2023幎5月11日
5぀星のうち3の評䟡

Jeg ved I kan gÞre det bedre

Er kommet på Rugantino med ujÊvne mellemrum i over 30 år, selv om besÞgene er blevet fÊrre de sidste år efter navnskiftet til Il Nuovo Rugantino. Kvaliteten er desvÊrre blevet for svingende - og det var den også ved det sidste besÞg.
Bruchetta tradizionale bestod af 1/8 kold pizzabund med tomat, lÞg mv. til en pris på 89 kr. - den var ikke det halve pris vÊrd, hvad blev der af det gode italienske brÞd?
Filetto di Rungantino - kortets dyreste ret med oksemÞrbrad levede ikke op til forventningerne, kÞdet var meget lÞst i strukturen og noget sejt at tygge i og man fik associationer til Skare Meat,
Saltimbocca alle Romana var fin - de kan jo lave mad,
vinen var god og tiramisuen pragtfuld - og denne gang betjeningen i top.

2023幎3月23日

Italien i SÞborg

Italien i SÞborg, kan det virkelig passe?

Ja det kan det. I hÞj grad endda.
Jeg har efterhånden vÊret der nogle gange, og hver gang har stedet udmÊrket sig ved en hÞj hÞj standard.

Sidst fik vi bl.a. Risotto alla Gamberoni, Papardelle al Salmone og Saltimbocca alla Romana. Og selvfÞlgelig Grappa, Cappuccino og Tiramisu. Mine gÊster fik en Sangiovese og jeg tog en Catarratto Ramarro fra Sicilien. Et perfekt match til maden.
Har man bÞrn med er der også mulighed for at få en vidunderlig Pizza Bambini bagt i original stenovn. Altså en rigtig Pizza.

Det er italienere der ejer og driver stedet, og det giver selvfÞlgelig en Êgte fornemmelse. De udmÊrker sig samtidig ved en meget fin betjening, og kan godt lide at tage en snak, når de ikke har for travlt. Virkelig kompetente venlige mennesker.

En sted som som man kun kan give de bedste anbefalinger. Ikke et dyrt sted. Et sted som det kan betale sig at kÞre langt for at besÞge.

Jesper

2022幎8月18日

Super godt!

Super god betjening. Virkeligt lÊkkert mad. Utroligt dejligt vin. Vinen var nok det bedste selvom resten også var i topklasse til prisen! Nok den mest autentiske Toscana italiensk restaurant i Danmark. Vil klart anbefale!

2022幎6月18日

Fremragende autentisk italiensk restaurant

Vi kommer lige fra et besÞg på restaurant Rugantino i SÞborg. Jeg plejer absolut ikke vÊre god til at få skrevet anmeldelser, medmindre jeg for tilsendt en anmodning om det, men den her restaurant fortjener simpelthen nogle ord med på vejen på mit eget initiativ.
1) Man fÞler man er i Italien, når man er der. Der kÞrer italiensk radio i baggrunden på restauraten, der er en hyggelig nÊrmest italiensk lokal stemning pga indretning og der tales/diskuteres på italiensk blandt personale
2) Vi voksne fik 3 retters menu: hjemmelavet pasta, det lÊkkreste mÞre kÞd og lÊkkert tilberedte grÞntsager... alt gik op i en hÞjere enhed.
Vores Êldste fik himmelsk velsmagende pizza og den lille på 3 år bÞrnemenu - hjemmelavet pasta og kÞdsovs. Endelig en restaurant, hvor bÞrn rent faktisk får lÊkker mad!
Desserterne tiramizu og multi is var simpelthen så lÊkre. Hjemmelavet fra bunden er mit bud.
3) Betjeningen er hjertevarm og professionel.
4) Prisleje lav i forhold til kvalitet. 2x3 retters menu, en pizza, bÞrnemenu, 2xisdessert til bÞrnene og drikkevarer til alle 4 1300kr.

Vi vender helt sikkert tilbage!

2022幎1月29日
5぀星のうち5の評䟡

Denne restaurant er “En rejse vÊrd”

Restaurant Rugantino har i 30 år ligget på SÞborg Hovedgade. Den har altid vÊret et yndet spisested.
Mit gensyn med restauranten i går var en vidunderlig oplevelse.
Her får du Êgte italiensk gourmetmad. Lige fra pizza til pasta, fisk, skaldyr, kÞd og desserter. Synet af kokkene, der steger og flamberer tilfÞrer noget ekstra.
Hertil kommer en betjening, som mange kunne lÊre noget af.
Og så oser lokalerne af gammeldags hygge.
Det hele var ret utroligt.
Inge

2021幎8月29日

Highly recommended

Highly recommended! Very good unbeatable price for a fine, high-quality Italian dining. Italian owner, very friendly staff and environment and the perfect place to go to enjoy real Italian dining outside of Italy. You can't get enough of their delicious pizzas, pasta and other a la cart dining. Their tiramisu is the best you will find in Denmark. Have GOT to try it!

2019幎1月25日

LÊkker mad, fin betjening

Dagens fÞdselsdagsmiddag foregik på Rugantino. Vi er faste kunder her (men har ingen anden relation til restauranten), så vi bestilte sommerens specialmenu til 245 kr. inkl. drikkevarer. Og den var rigtig lÊkker, med spÊndende forret, mÞrt kalvekÞd til hovedret og en lÊkker dessert. Fem stjerner var fuldt fortjent.

2016幎6月2日

Super lÊkker mad

Min hustru og jeg var på Rugantino for at holde vores bryllupsdag. Vi havde forinden kÞbt en deal og vi blev glÊdeligt overrasket over den fantastiske lÊkre og meget velsmagende mad. Betjeningen var meget hÞflig og imÞdekommende og vi kan derfor varmt anbefale at besÞge restauranten.

2015幎8月20日
5぀星のうち5の評䟡

Superhyggelig italiensk restaurant med udsÞgt lÊkker mad

Vi havde en deal fra jhp med en lÊkker tre-retters italiensk menu. Det er jo altid lidt spÊndende, om man bliver spist af med discount eller "the full monty".
Vi havde bestilt bord forinden - og fik et 4 personers bord i den utrolig hyggelige restaurant.BevÊrtningen var venlig, charmerende og tilstede, selvom de havde utrolig travlt pga. mange gÊster.
Maden var simpelt hen SÅ lÊkker. Fantastisk forret med 6 smÃ¥ delikate retter med lidt soltÞrrede tomater, champignon, oliven og brÞd. Smagte fantastisk. Til hovedret fik vi en lÊkker bÞf med pebersovs med bÞnner i bacon og kartofler. KÞdet var utrolig mÞrt og lÊkkert og tilbehÞret velsmagende. Til dessert fik vi lÊkker italiensk tiramisu.
Vi blev glÊdeligt overrasket over al den lÊkre mad - der var rigelige mÊngder og det smagte simpelt hen så godt. Der var på ingen måde sparet på noget selvom vi havde kÞbt en deal (i alt fald bemÊrkede vi det ikke).

Derfor kan vi varmt anbefale restuaranten til restaurants-gÊster, som godt kan lide italiensk mad serveret i hyggelige omgivelser. Bor du langt fra SÞborg - så er det også kÞreturen vÊrd! Parkering er gratis og kun få meter fra restuaranten.

2014幎6月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ