Fijne zaak, goeie website,scherpe prijs voor schakelhandle. Heel compleet en binnen 1 dag verzonden. (Helaas had Nlpost er 4 dagen voor nodig om te bezorgen.) Ik ga hier weer bestellen als ik wat n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hebben gewoon keurig de spullen opgestuurd, maar denk dat mensen vaak vergelijken met zéér groot opgezette verkoopkanalen als Mantel (ook prima) maar spreid altijd zodat meerder ondernemers groot en k... ãã£ãšèŠã
Hallo, ein Fahrradladen der auf Rennrad ausgerichtet ist. Eine groÃe Auswahl an KomplettrÀdern und Rahmen. Riesen Auswahl an Komponenten und Zubehör. Wer Kleidung, Helme und Schuhe sucht, ist... ãã£ãšèŠã
Kauf eines neuen Rennrads ÃŒber Anfrage, Beratung und Anzahlung zuerst ÃŒber Internet dann mit Vermessung und Anpassung bei Abholung vor Ort lief ausgezeichnet. Das Gesamtpaket aus Service, Produkt und... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed en prettig bedrijf om zaken mee teâŠ
Goed en prettig bedrijf om zaken mee te doen
Heb intussen uit verschillende bronnenâŠ
Heb intussen uit verschillende bronnen vernomen dat er veel problemen zijn geweest met de cassettes die toen verkocht zijn. Ook bij andere verkopers. Ridley heeft dat betaald. Waarschijnlijk heeft Ridley dit ook betaald en heeft de firma Salden dat geld in zijn zakken geduwd. Een Oostenrijkse oberin zei me eens:"Iedereen geeft fooien, de Duitsers, de Engelsen, de Belgen, enz, behalve de Hollanders.
Tja dat zijn toegenaaide groene varkens voegde ze eraan toe. Kan het alleen maar beamen. De vertaling kan ik u ook bezorgen. En die 97 ⬠die hoef ik echt niet meer. Dat ze die zich maar stoppen in de plaats waar de zon nooit schijnt. Achterlijke bende!
Snelle levering met een goede prijs
Snelle levering met een goede prijs. Betrouwbaarheid is een belangrijke factor.
Makkelijk besteld. Goede en snelle after service
Makkelijk besteld. Snel geleverd. Ik had bij nader inzien iets verkeerd besteld en dat wel snel, soepel en met duidelijke communicatie afgehandeld.
Prettig winkelen zo.
Dure retourzendingen.âŠ
Terugsturen van een artikel kan enkel op eigen kosten. Dit maakt het wel duur voor de klant , 11,60⬠voor een licht pakketje vanuit België.
Math Salden kende ik al jaren
Math Salden kende ik al jaren, 1 jaar geleden een goldcard besteld en daarna diverse bestellingen gedaan.
Fijne webwinkel met hele mooie aanbiedingen.
Voor mij ideale plek om te bestellen, geen gedoe en verzending loopt altijd vlot.
Perfecte service
Had verkeerd type onderdeel besteld.
Ze belde op om dit te verifiëren waardoor ik toch het juiste onderdeel opgestuurd kreeg.
Perfecte service
Snel en goed.
Goede communicatie en snelle levering
Goede communicatie en snelle levering
Zeer scherpe prijzen en snelle leveringâŠ
Zeer scherpe prijzen en snelle levering van mijn Ultegra Cassette, wel OEM(zonder verpakking) maar das ook nog beter voor milieu en bij hen hoef je niet te twijfelen of het een originele shimano. Kortom een heel fijne webshopwinkel!
Originele onderdelen los verkrijgbaarâŠ
Originele onderdelen los verkrijgbaar en snel leverbaar
Snelle levering en goede prijs.
Snelle levering en goede prijs.
Super correct en snelle service
Super correct en snelle service
Prachtige wilier
Prachtige wilier, bezorging en afhandeling zeer goed.
Snelle levering en niet duur.
Math heeft een grote keuze en is niet duur.
Top winkel
Altijd beste prijzen, snel verzenden en top producten
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã