4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kæmpe anbefalelse!

Berit er skide dygtig og super professionel. Fik en kanon god service nede ved hende og en masse gode råd til mit hår og hvad det trænger til. Jeg er så overlykkelig og glad for mit hår. Hele vejen igennem var Berit bare kanon god og smilende. Hun har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde og fortjener alt min ros og anbefaling hendes vej. Helt klart ikke sidste gang jeg sætter mig i frisør stolen hos hende!😍

2024年1月9日
5つ星のうち5の評価

Salon med plads til alle slags kunder

Har fundet en salon med personlighed. De gange jeg har været der, er salonen fyldt med alle typer personligheder - lige fra teenagedrengen, der skal permanentes til den ændre “dame” på over 80, der bare skal klippes.
Deltag i samtalerne med de andre kunder eller bare lyt og få et smil på læben.
Salonen har helt klart kunder der har besøgt den i flere årtier men også helt nye.
Helt klar Berit favner alle type kunder.
Jeg har været tilfreds hver gang, jeg er gået ud af døren. Så tilfreds at jeg nu er en fast kunde. Hun kan sit håndværk 💇🏼‍♀️ og giver gerne råd med til, hvordan man passer bedst på sit hår.

2023年6月16日

Vanvittig oplevelse!

Vanvittig oplevelse!
Kan helt klart anbefale Salonbonet. Jeg var nede og få en fade, og den var fantastisk! Man fik både serveret kaffe og kage, og et godt smil på vej ud af døren. Jeg kommer helt klart tilbage.

2022年6月28日

En frisør

En frisør, der altid får dig til at føle dig velkommen!
Berit er en superdygtig frisør, der altid vejleder på bedste vis. Hun er professionel og ikke bange for at fortælle om en ønsket frisure er et fejlvalg, hvis ens hårtype ikke egner sig. Eller man bør lade være med at farve/affarve for at give håret ro. Fedt at hun ikke bare tænker på pengene - men også hårets velbefindende. Vi tager ofte flere herned, fordi det er en superdejlig stemning og et sted man føler sig hjemme og i gode hænder. Berit kan varmt anbefales som et professionelt valg! Kun gode oplevelser. Berit siger også, at hvis man skulle opleve ikke at være tilfreds kikker man bare lige forbi. Dejlig service <3

2022年6月27日
5つ星のうち5の評価

Salon Bonet er det bedste sted at blive…

Salon Bonet er det bedste sted at blive klippet.

Jeg har været en fast kunde ved Berit Andersen i mange år nu, og det er altid en kæmpe fornøjelse. Om det har været en standard klipning eller et helt nyt unikt look, så har Berit altid fået mig til at elske mit hår.

Der er altid god stemning og jeg har aldrig oplevet en frisør med så god humor og en salon med så mange smil og grin som ved Salon Bonet.

Hvis man vil have en frisør der ved hvad hun laver, og kan hjælpe med at få dit drømmehår til at blive virkelighed, så er det Berit Andersen man skal søge.

2022年6月27日
5つ星のうち1の評価

Hårdhændet behandling

Jeg blev klippet hos salon bonet v. Berit Andersen, men her kommer jeg ikke igen.

Da jeg træder ind i butikken går der lidt, før jeg bliver budt velkommen. Jeg er i god tid, og får derfor tilbudt at tage plads i vente-hjørnet.
Ventehjørnet var yderst rodet og indbød ikke til hygge eller afslapning. Jeg klemte mig ned i et hjørne der så bare nogenlunde ordentlig ud. Der var brugte kopper i det meste af salonen, så da jeg blev tilbudt kaffe, takkede jeg pænt nej.
Frisøren lægger ud med, da hun får mig i stolen, at fortælle mig mit ultra korte afblegede hår formentlig vil falde af, hvis det skal bleges igen. Jeg får lidt indtrykket af at hun ikke ved hvad hun laver her, for i de 10 år jeg har afbleget mit hår, har ingen frisør nogensinde startet med at fortælle mig mit hår vil falde af.
Hun blander herefter afblegning og sjasker det i håret på mig. Der er ingen finesse eller færdighed over måden der sjaskes farve i mit hår. Herefter binder hun en plastikpose om hovedet på mig og et håndklæde over. Sidder med det i 1 time +. (Fuld tud hos alle andre frisører er 45 min). Jeg må flere gange undervejs løsne plastikposen - dette uden frisøren reagere på mit ubehag. Mens jeg sidder med affavning i, fortæller frisøren hvordan en kunde "har svigtet hende" ved ikke og møde op, og før hun ringer til ham fortæller hun at hun håber han får røde ører (skammer sig) - det synes jeg ikke er spir behagelig som kunde at sidde og høre på. Herefter træder hun også ud i baglokalet der er skjult af et gardin, som er trukket til siden. Her roder der helt vildt. Hun giver sig så til at ryge en cigaret. Stort nej tak, herfra. Jeg vil ikke have rygerfingre i mit hår.
Herefter skal jeg have skyllet mit hår. Her føler jeg ikke hun får renset mit hår ordentligt og jeg har da også rester i håret da vi er færdige.
Håndklædet bliver ikke lagt ordentligt til mit hoved, så jeg har vand der løber ned i nakken. Jeg bliver herefter rusket med håndklædet og bedt om at tage plads igen i stolen.
Herefter skal mit hår tørres og her har jeg konstant ubehag pga hende negle der kradser og sommetider er helt nede i panden, tæt på mine øjne, så jeg frygter at blive prikket i øret.
Hun klipper herefter en frisure hun selv synes er fed og ikke hvad jeg egentlig bad om.
Da jeg kommer hjem, lægger jeg mærke til at mit hår er meget fladt på et sted det ikke plejer. Jeg finder her en plet på størrelse med en knyttet hånd, hvor mit hår er faldet af. Der falder også store totter af da jeg skifter tøj.
Jeg går ud på badeværelset og her kan jeg så se på at jeg kan trække store totter hår ud af hovedet. Det er simpelthen helt ødelagt. Jeg finder et stort brandsår i baghovedet også.
Jeg beslutter at barbere det af til 12 mm. Det resterende hår lader til at blive siddende, men mit lidt længere hår er dødt og falder ud.

Jeg har ikke kontaktet salonen efterfølgende for at klage, for hun havde jo lagt ud med at fortælle mig, det ville ske. Men med 10 års afblegning i baggagen, havde jeg da ikke forestillet mig at det ville ske, især ikke pga jeg holder mit hår så ultra kort.

Alt i alt en rigtig træls oplevelse og jeg kommer ikke i salon bonet igen.
Jeg fraråder alle der har sit hår og sine øjne kært, at komme i salonen.

2022年4月29日
5つ星のうち1の評価

Frisør salon Bone't

Berit Andersen fra frisør salon Bone't i Randers har klippet mit hår, nej hun har skåret mit hår med kniv. Frisør-damen klippede mit hår MEGET kortere end jeg ville have det, og jeg vidste det ikke :(( Hun har ikke spurgte om hvilken hårtype har jeg. Har taget en knive/blade og bare klippet meget hurtig. Har fortalt hende hvad meget skal hun klippe og har viste hende hvad hedder den hår klipping metod. Men hun lyttede ikke, har lavet sin egen syle:( og virkelig kort og dårlige syle:(( Er mere bange for frisøren end tandlægen. Og derfor er ikke blevet klippet i lidt over 1½ år, og derfor jeg haft virkelig lang hår.
Efter hun har klippet næsten alle mit hår, hun sagt mig du kan betaler halv af prisen. Har jeg betalt og har spurgte efter kvittering. Hun gav ikke kvittering og startede råbe højt. Hun forblev meget aggressiv. Hun sagte, at jeg er en dum indvandrer, og hun vil ikke tage penge fra denne slags mennesker! Hun sagte, som hun haft andre udenlandske piger og de betaler aldrig ligesom jeg. Hun var meget uhøflig og gider ikke at ser hvad hun har lavet med mit hår. Jeg føler mig meget dårligt nu, fordi jeg har mistet mit hår og frisør damen var meget barbarisk, voldsom og brutal. Jeg kan godt betaler og det kostede ikke ret meget. Og vi snakker ikke om penge her, men om dårlige oplevelse og hun har lavet sin arbejder virkelig dårlig og jeg kan ikke få mit hår tilbage! Jer er meget vred! Efter den dårlige oplevelse kan godt sige at hun har aldrig lært at klippe selvom hun har denne salon 22 år.
Og endelig vil jeg sige, at hun er meget racistisk. Jeg håber derfor, at piger fra andre lande ikke vil går der.

2017年10月21日

レビューの対象になっている企業の方へ