レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Virkelig dÃ¥rlig frisÞr, gÞr ikke sine kunder tilfredse. Ikke kun ad egen oplevelse men ogsÃ¥ en ven som fik lavet perm, og derefter begynde at miste hÃ¥r. Hun diskutere derefter med kunder nÃ¥r de utilfr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Meget tilfreds. Shanti er min faste frisÞr, og jeg kommer altid glad derfra. Hun klipper meget professionelt og er altid nÊrvÊrende og i godt humÞr. Forleden prÞvede jeg sÃ¥ massage. Jeg kom fra fodbo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Meget tilfreds med hendes arbejde som frisÞr og altid i godt humÞr og fortÊller gerne om sit ferieparadis i Asien sÃ¥ man kan lave booking til klipning og rejse samme sted 👍 Rigtig dejligt sted at ko... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Virkelig dÃ¥rlig Hun klippede mit hÃ¥r skÊvt og grimt. Jeg Þnskede en basic etage klip foran, hvilken hun ikke kunne finde ud af. I stedet fjernede hun halvdelen af mit hÃ¥r foran. Hun snakker... もっず芋る

3.8

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

hold jer vÊk fra hende

hold jer vÊk fra hende! Fik lavet perment og ALT mit hÃ¥r er faldet af
 nu gÃ¥r jeg og har brugt 2500 pÃ¥ fÃ¥ de lavet hos hende som ovenikÞbet er alt for dyrt. Samt at mit hÃ¥r skal bruge et Ã¥r til vokse igen
 hun er virkelig den dÃ¥rligste.. og hun ÞdelÊgger ens hÃ¥r.

2024幎12月13日

Virkelig dårlig frisÞr

Virkelig dårlig frisÞr, gÞr ikke sine kunder tilfredse. Ikke kun ad egen oplevelse men også en ven som fik lavet perm, og derefter begynde at miste hår. Hun diskutere derefter med kunder når de utilfredse selvom en kunde altid har ret. Kan ikke anbefales, hvis i ikke har vÊret et kig forbi har i gjort jer selv en tjeneste.

2024幎3月22日

Virkelig dårlig

Virkelig dårlig

Hun klippede mit hår skÊvt og grimt. Jeg Þnskede en basic etage klip foran, hvilken hun ikke kunne finde ud af. I stedet fjernede hun halvdelen af mit hår foran.

Hun snakker for meget for at vÊre venlig, men arbejdskvalitiet er dÃ¥rligt. Plus de klipperedskaber eller hÃ¥rbÞrster hun bruger, gÞr hun engang rent. Der er andre menneskers hÃ¥r pÃ¥ hÃ¥rbÞrsten og det er det sammen hÃ¥rbÞrste / kam hun bruger pÃ¥ andre kundes hÃ¥r. Virkelig ulÊkkert. 🀮

Hun påstår hun er erfarne frisÞr, hvilket ligner hun overhovedet ikke fra hendes arbejdeskvalitiet. Er virkelig skuffet, vil ikke anbefale hende til nogen

2024幎2月14日

Den bedste salon i BrÞnshÞj

Min fÞrste og bestemt ikke sidste gang hos salon Nora. Yderst tilfreds med resultatet.og blev glÊdeligt overrasket over de flotte striber hun lavede i mit hår. Jeg fÞlte at hun lyttede til de Þnsker jeg havde og kom med gode råd. Kvaliteten var på et hÞjt niveau og mit hår endte med at se vildt sundt og godt ud! Er meget tilfreds med resultatet. Kan klart anbefales

2021幎10月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ