äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HÀr hittar du te med hög kvalitet & unika smakkombinationer - BestÀll hem te online, snabbt & smidigt. Frukt te â Gult te â Rooibos â Svart te â Vitt te â Pu Erh â Yerba Mate â Ãrter â
é£çµ¡å
Möllebacken 1E, 27239, Simrishamn , ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.salwator.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀttegott te
JÀttegott te, kommer fortsÀtta köpa mitt te hÀrifrån.
â£ïžDet Àr nÃ¥gra Ã¥r sen jag köpte LapachoâŠ
â£ïžDet Àr nÃ¥gra Ã¥r sen jag köpte Lapacho te av dem och jag har fortfarande samma pÃ¥se kvar. Efter alla dessa Ã¥r o det smakar fortfarande gott. Jag har till och med givit lite Ã¥t mina vÀnner. Som sa samma sak GOTT. Samma som andra sÀger hÀr inne. Àr de trevliga att göra med. Jag vart alltid trevlig bemöt av dem som jobbade med detta företag. SÃ¥ jag sÀger Ã¥t andra. Ni kommer inte Ã¥ngra er. Te erna Àr sÃ¥ gott o jag har ocksÃ¥ handlat andra te sorter med. Samma goda resultat. Jag kommer snart Ã¥ handla igen av dem. SÃ¥ tummen upp ð för det företag ð Tack till er o de Goda te erna. Vi ses snart igen!ð
Goda teer med mycket smak
Goda teer med mycket smak. BestÀllde på fredagen och hade paketet redan på måndagen
Teadventskalender
BestÀllde deras teadventskalender inför julen. Mycket bra kvalite på teerna och vÀlpaketerat. Rekommenderas varmt!
Snabb leverans till dörren
Snabb leverans till dörren. Supernöjd!
En riktig tehandel med hjÀlpsam ochâŠ
En riktig tehandel med hjÀlpsam och kunnig personal. En varm atmosfÀr & ett stort sortiment av te. Ett mÃ¥ste nÀr man besöker Ãsterlen!
Många olika teblandningar att vÀlja på
MÃ¥nga olika teblandningar att vÀlja pÃ¥, finns nÃ¥got för alla smaker. En favorit Àr deras Ãsterlenblandning & hjÀlpsam personal.
Mycket snabb leverans till dörren
Mycket snabb leverans till dörren. Helt nöjd!
Har bestÀllt mÃ¥nga gÃ¥nger & alltid likaâŠ
Har bestÀllt många gånger & alltid lika nöjd. Goda blandningar och bra service.
Fantastiskt gott te!
Införskaffade Apelsin-Sorbet, och nÀr jag smakade det fick jag en smakexplosion av hÀrlig apelsin. VÀldigt mysig butik och trevligt bemötande.
Köpte deras egen Ãsterlenblandning, sååå gott!!
Köpte deras egen Ãsterlenblandning, sååå gott!! Kan rekommendera deras butik i Simrishamn
BestÀllde i helgen och fick mitt paketâŠ
BestÀllde i helgen och fick mitt paket redan på tisdagen, snabb leverans och gillar deras varierade utbud
Rekommenderas
Snabb leverans och mycket gott te!
Snabb leverans och mycket gott te!! Rekommenderar varmt!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ