Komisk & Ubrugelig "kundeservice". Ekstremt Uprofessionelt.
Komisk & Ubrugelig "kundeservice".
Hvad:
Med en dyr mobil (S21), forventede jeg support ift. Android Batteri-Ikonet.
Jeg skulle blive slemt skuffet.
Samsung har valgt at gÞre ikonet ulÊseligt, for folk med ikke perfekt syn.
Jeg henvendte mig med dette, og endte op med et direkte komisk emailsvar:
- som fortalte mig, at det kunne koste mig noget, hvis Samsung hentede enheden og fejlen ikke var klar.
Overordnet:
- Jeg blev ikke forstået i processen ..
- I stedet blev jeg mÞdt med auto-oversatte "sugar-coating" email-svar, som talte udenom sagen.
I praksis var forlÞbet = "a complete waste of time"!
Dette havde jeg IKKE forventet fra Samsung.
- og, som resultat, vender jeg Samsung ryggen.
Der er andre firmaer, som tonser frem, og som tilbyder mere til de samme penge!
Samsung er åbenbart blevet for store, og dermed ligeglade med om den enkelte kunde er tilfreds eller ej.
Mit råd:
- check andre mindre mÊrker ud - de er lettere at "tale med", og vil gerne hjÊlpe!
Til Samsung:
- I har kun jer selv at takke for bl.a. denne anmeldelse.
- jeg skriver "bl.a.", for jeres gennemsnit er så lavt (<1.5), pga. at jeg er blandt det meget store utroligt skuffede flertal!
Og, jeg skriver "kundeservice" i anfÞrselstegn - for den omgang I leverede i mit tilfÊlde, var = "chokerende uprofessionelt og kunde-uvenligt".
Hvad SKULLE I have gjort:
- tage kunden seriÞst, og have implementeret lÞsningen.
- og, fra start skulle I have testet at kunderne var med på batteri-ikon Êndringen.
- og I skulle have gjort det muligt for kunderne at vÊlge mellem det nye gnidrede ikon og det gammelkendte let-lÊselige!
Jeg gav ca. 7000kr for min S21 top-serie model - og jeg forventede lidt, den anden vej.
- jeg fik det modsatte.
og, Jeg vÊlger at kvittere for jeres ekstremt dårlige "kundeservice", ved :
1) at fravÊlge Samsung fremover.
2) Råde alle omkring mig, til IKKE at kÞbe en Samsung mobil,
3) Skrive bl.a. herinde - for at advare andre, om jeres ekstremt dårlige "bot-kundeservice"!
4) Og råde andre til at skifte til og afprÞve andre mÊrker... jeg kÞbte for nylig fx. en Xiaomi Redmi, og den havde overraskende et kamera & en kamera-app, som begge var rigtigt gode!
I er derfor ikke mere alene på tronen ...
- og, flere andre er markant billigere, eller kan markant mere til samme pris!
- og med ingen kundeservice, har I gjort valget endnu nemmere!
(det eneste I har, er "på papiret" flere år med Android-opdateringer ... men, når I gÞr som her, og gÞr det måske vigtigste ikon ulÊseligt og er 100% ligeglade med en god portion af kunderne - ja, så er 1-3 år mere ikke "en rygende fis" vÊrd)
2026幎1æ27æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ