Frygtelig oplevelse hos Sawadee – total spild af penge!Vores oplevelse hos Sawadee Thai…
Vores oplevelse hos Sawadee Thai Takeaway var uden sammenligning en af de værste madoplevelser, vi nogensinde har haft. Efter en bestilling, der blev lovet klar hurtigt, endte vi med at vente i hele 35 minutter – alt imens vi blev overdøvet af en høj, skingrende dørklokke, der konstant larmede. Der var ingen ro, og atmosfæren var lige så ubehagelig som maden selv.
Da vi endelig fik vores bestilling, viste det sig at være en fuldstændig skuffelse. Vi betalte en mindre formue for, hvad der kunne beskrives som en lille, flad filet, der knap nok fyldte tallerkenen. Kødet var stegt så meget, at det var som at tygge i gummi, og smagen var direkte frastødende – helt melet og uden nogen form for friskhed. Det virkede, som om maden havde stået klar i timevis eller var stegt ihjel, før vi overhovedet havde bestilt.
Derudover var personalet ikke til nogen hjælp. Kommunikation var nærmest umulig, da manden bag disken kun talte meget lidt dansk, og det var tydeligt, at kundeservice ikke var en prioritet. For det høje beløb, vi betalte, kunne vi have spist flere måltider et andet sted og fået både kvalitet og god service.
Men det værste kom faktisk efter måltidet. Få timer senere begyndte vi alle tre at få ekstreme mavesmerter, og vi endte med flydende afføring og en ubehagelig nat på badeværelset. Det var en oplevelse, vi sent vil glemme, og én som vi bestemt ikke ønsker at gentage.
Sawadee var på alle måder en enorm skuffelse, og jeg kan kun advare andre mod at bestille herfra. Total spild af penge og en aften ødelagt. 1/5 – vil aldrig anbefale!