Super DÊk Service レビュヌ 45,833

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bilen blev lavet, sÃ¥ det vigtigste er i orden. Dog Êrgerligt at opleve, at alle kunder ikke er lige vigtige. Da kunden foran mig afleverede sin bil, fik hun udleveret nÞgler til lÃ¥nebil med et smil... もっず芋る

Jeg fÃ¥r skiftet dÊk fra SDS' dÊkhotel i HÞm/Ringsted. Alt fungerer - dÊkkene stÃ¥r klar, porten Ã¥bner nÊrmest det sekund, jeg kommer kÞrende, venligt personale og ok kaffe, som jeg ikke nÃ¥r at drikke,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Topkarakter til Super DÊk Service i SakskÞbing. Forleden skulle min bil igennem en heftig tur, da det er en Êldre sag, og den var kasseret til syn. Det tog en uges tid, idet nogle af delene var svÊre... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車修理店
  2. タむダ専門店

圓該䌁業による蚘述

Super DÊk Service er hele Danmarks autovÊrksted og dÊkcenter, og vi arbejder hver dag for at vÊre branchens bedste. Med mere end 70 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks stÞrste dÊk- og autovÊrkstedskÊder. Vi betjener bÃ¥de private, virksomheder, industrien og landbruget. Vi sÊlger og monterer dÊk og fÊlge, udstÞdning, stÞddÊmpere, bremser samt udfÞrer olieskift, serviceeftersyn, styretÞjsudmÃ¥ling og andet mekanisk arbejde pÃ¥ person- og varevogne. Derudover tilbyder Super DÊk Service dÊk- og fÊlgmontering pÃ¥ busser, traktorer og andre erhvervskÞretÞjer. Hos Super DÊk er du super godt dÊkket! Vi er nemlig meget mere end dÊk. Vi hjÊlper med alt fra service til reparationer, sÃ¥ du kun behÞver at kÞre ét sted hen, nÃ¥r din bil skal pÃ¥ vÊrksted. Vi monterer udelukkende reservedele af OE-kvalitet, og yder derfor altid tre Ã¥rs garanti pÃ¥ disse. OE betyder for dig som kunde, at du er sikret samme kvalitet som de original-monterede sliddele fra bilfabrikanterne. Vi har Danmarks bedste 24/7/365 Breakdown Service med mere end 70 GPS-styrede enheder pÃ¥ vejene, hjÊlper vi hver dag erhvervet og landbruget med at undgÃ¥ dyrebar nedetid. Vi ved nemlig, at tid koster penge, og derfor sÞrger vi for at vÊre hurtigt fremme, sÃ¥ du kan komme hurtigt videre. Uanset hvor – uanset hvornÃ¥r. Vi gearer op med Bosch Car Service Super DÊk fÃ¥r med Bosch Car Service det perfekte parlÞb, som giver landsdÊkkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af hÞjeste kvalitet, der er kernen i enhver bil pÃ¥ de danske veje. Det nye samarbejde holder os pÃ¥ sporet, og nye, hÞje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at vÊre branchens bedste. Hos Super DÊk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Vi vil altid have kvalitet, vÊkst og udvikling som en naturlig del af mÃ¥lsÊtningen og vi Þnsker at tilbyde kunderne den bedste service, hÞj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi samler med andre ord pÃ¥ tilfredse kunder, og skulle vores service ikke leve op til dine forventninger, vil vi meget gerne hÞre fra dig.

Super DÊk Service - vi vil vÊre branchens bedste

圓該䌁業による蚘述

Vi holder Danmark kÞreklar!
Hos Super DÊk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Super DÊk Service vil altid have kvalitet, vÊkst og udvikling som en naturlig del af målsÊtningen og vi Þnsker at tilbyde kunderne den bedste service, hÞj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi er ligeledes kvalitetskontrolleret af FDM kvalitetskontrol.

Kvalitet med garanti

3 års garanti på kvalitetsreservedele

3 års garanti på kvalitetsreservedele
Vi giver altid tre års garanti på vores kvalitetsreservedele, samt to års reklamationsret på det udfÞrte arbejde.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

5䞇件のレビュヌ

DÃ¥rlig service

Bestilte bremseservice til min bil men fik intet at vide om standen på bremser. Havde de oplyst om slid ved en tlf opringning eller lign ville jeg nok have haft chancen for at for at få skiftet nogen. Men ingen kontakt, jeg måtte selv ringe for at hÞre om bilen var klar til afhentning. Der var ingen servicerapport eller noget. Blot en ung mand ved kassen som opkrÊvede penge og forsÞgte at sÊlge smÞring af bagtÞj.
DÃ¥rlig service
SDS kan stÃ¥ for mange ting men Super er ikke et af dem👎🀬😡🀯

2026幎3月23日

Super service!

KÊmpe tak til den super venlige mand som hjalp da jeg forvirret kom ind med manglende “dÊk evner” og lampe der lyste. Fik sendt mig og barnet ind for at fÃ¥ kaffe og kakao og imens tjekkede han dÊktrykket i alle dÊk. Vi kunne sikkert kÞre nordpÃ¥ pÃ¥ vinterferie. Super service!

2026幎2月19日
自発的なレビュヌ

Kompetent arbejde og service i top

I over 10 år har jeg med gode resultater og tilfredshed fået repareret og serviceret min bil hos SuperdÊk i Aabenraa.
Her har jeg oplevet faglige dygtige mekanikere, hÞj grad af hjÊlpsomhed og Êrlig rådgivning - alt i alt rigtig god service til konkurrencedygtige priser.
Jeg giver derfor mine allerbedste anbefalinger til SuperdÊk i Aabenraa

2026幎3月20日