Super lÊkkert sted
Super lÊkkert sted, flot, rent og ordentligt.
ImÞdekommende vÊrtinder og frÊkke gÊster, det er trist jeg fÞrst fandt denne perle for 6 mdr. siden!
Anbefaling til klubben, luk munden på fjolset Sabrina eller anmeld hende!!
Super lÊkkert sted, flot, rent og ordentligt.
Anbefaling til klubben, luk munden på fjolset Sabrina eller anmeld hende!!
Dejlig, lille klub med sÞde vÊrter og en god pris, isÊr for par. Naturligvis kan man opleve at stedet er âbelejretâ af single, Êldre mÊnd, nÃ¥r man kommer som par. Men man kan jo altid finde et sted at vÊre privat i klubben. Historien om at der spredes sygdomme har intet pÃ¥ sig, det er vist Sabrina, som skulle hÊvne et eller andet hun oplevede i klubben. Det eneste minus er at det kan blive lidt for varmt i klubben om sommeren.
Secret Swingers er et ordentligt sted. Alle vÊrtinderne er venlige og hjÊlpsomme, og der er rent og ryddeligt med gode faciliteter. GÊsterne er pÊne mennesker. Klubben har min varmeste anbefaling.
BesÞgte klubben med min partner for fÞrste gang. Vi havde en rigtig god oplevelse. Det er en hyggelig og velindrettet klub. Der var rent og pÊnt og en god stemning. Vi kommer snart tilbage.
DesvÊrre kan jeg ikke lÊnger anbefale denne klub, har ellers vÊret glad for at komme komme der, men er blevet utryg ved sikkerheden i klubben
Det lyder da helt ude i skoven man kan komme og sprede sygdomme.
Det må da vÊre i alles interesse at have en sund og rask kundekreds.
Er helt med Sabrina
Advarsel til alle .. jeg skulle ha vÊret i klubben i dag sÞndages ..!
jeg må ikke komme i klubben i dag fordi jeg har sagt min mening om et par på klubbens hjemme side
om at har de vÊre på hansen paret skal de ikke komme til mig , da jeg ikke vil smites med
leverbetÊndelse og hun har smidte sin ex . mand og så har hun sprÊt rygte om hun har fået det i
klubben , som hun ikke kan bevise og klub ejeren har ikke forlangt bevis på om hun er rask ..
vi har yrdings frihed i danmark
det er sku andera sikkerhed hun leger med det er hun ligeglad med bare hun får penge i kassen fÞj for sattan den måde kan man ikke drive
knus sabrina
så blev vi susbenderet for at skive " vi kommer ikke da vi ikke er velkommen vi har dog yrdinga
frihed , " men åben bart ikke i klubben !! gh
i går skrev trine at vi var velkommen i klubben men vi har stadigvÊk ikke åbenet
hvors profil nÊste skrit bliver Trustpilot-anmeldelser
jeg skiver , så må hun selv om det ..
det er andres menneskers sikkerhen hun leger med fÞj for sattan den måde kan man ikke drive firma på .. så hold jer vÊk fra club secert swingers med minder i vil risiker at ha en gave med hjem ..
FÞler mig altid velkommen
Super hyggelig club hvor der er plads til alle
Her er alle velkommen. En stor familie sånda alle bliver taget godt imod og her er regler men ingen grÊnser. SpÞrg flÞrt spring på.. både som mand og kvinde.. her sexes hygges og kigges på i et vÊk