レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super kompetent firma, der hurtigt trådte til i en meget kritisk situation. UdfÞrte et job der er vurderet til 10 stjerner herfra. Webshop var hurtig oppe at kÞre igen

Sebastian har lavet den flotteste hjemmeside til os, som vi er meget tilfredse med. Vi har fÞlt os i trygge hÊnder igennem hele processen og SK Web vidste lige fra start af hvilken vej vi gerne ville... もっず芋る

Vi skulle have en ny hjemmeside til vores virksomhed. Vi fik talt med en mange firmaer, men SKWeb fangede os med deres ekspertise og viden indenfor webdesign. De vidste hvad de snakkede om, og kunne v... もっず芋る

䌁業情報

1. メディア・マヌケティング代理店
  2. 映画・ビデオ制䜜業者
  3. グラフィック デザむナヌ
  4. りェブデザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi leverer effektiv markedsfÞring pÃ¥ sociale medier, kvalitets hjemmesider og grafik, der skaber synlige resultater 💜

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

35件のレビュヌ

Sema Marketing har vÊret en stor hjÊlp

Sema Marketing har vÊret en stor hjÊlp for mig i forbindelse med opsÊtning og håndtering af Facebook-annoncering. De har ikke kun opsat en professionel Facebook-side for min virksomhed, men har også skabt effektive annoncer, der har resulteret i nye kunder.

Deres ekspertise inden for markedsfÞring har vÊret afgÞrende for at Þge min synlighed og tiltrÊkke en målgruppe, der passer til min forretning. Samarbejdet med Sema Marketing har vÊret både positivt og givende, og jeg sÊtter stor pris på deres engagement og resultatorienterede tilgang.

Stor anbefaling herfra Lars fra LK Finance

2024幎12月9日

Super god oplevelse

Vi fik Sebastian til at hjÊlpe os med hjemmesiden og det har bare spillet fra dag et, han er super dygtig og kompetent. KÊmpe anbefaling fra Jaco-tech.dk

Vi bruger også Sema marketing til andre opgaver, som vi er super tilfredse med!

2024幎9月10日

Ny hjemmeside hos SEMA

Jeg har fået lavet en ny hjemmeside af Sebastian fra SEMA. Foruden at lave et rigtig fint og fagligt professionelt stykke arbejde, bliver man også guidet rigtig godt til at blive selvkÞrende efterfÞlgende. Jeg har fået fine personlige videoer til at guide mig igennem de vigtigste features på hjemmesiden og det fungerer rigtig godt.

2024幎8月1日

Simpelthen bare suverÊne!!

Jeg har gjort brug af SEMA siden februar 2024 og det er noget af det bedste jeg har gjort for min forretning.

De er skarpe på, hele tiden at måle effekten af mine annoncer og lave Êndringer det mindste annoncerne ikke performer.
De har altid gode forslag til mine tekster, og sÞrger for at alt er tweaket og kÞrer optimalt på Facebook.

Jeg tror heller ikke, at jeg nogensinde har prÞvet at arbejde sammen med et markedsfÞringsfirma, der har sÞrget for at holde kontakt og dialog til mig i et sådant omfang, at der ikke er overladt noget til tilfÊldigheder.

Hvis det var muligt så fik SEMA 10 stjerner - men de må nÞjes med de 5 :-)

2024幎5月22日

Hjemmeside

Sebastian er hurtig til at svare, og til at lÞse opgaverne. Han lytter til kundens Þnsker, da tilfredse kunder har hÞjeste prioritet. Han laver gerne guidede videoer, hvis kunden Þnsker det. Jeg kan anbefale Sebastian.

2024幎2月29日
自発的なレビュヌ

Super support, vejledning og sparring

Jeg er super tilfreds med min nye flotte hjemmeside, til min kjole forretning 🀩👗 Jeg talte med flere firmaer, men SK Web sÃ¥ mine behov med det samme og har givet mig en fantastisk og yderst professionel support, samt gode idéer hele vejen. Jeg er isÊr glad, for den kreative vinkel og alle de smÃ¥ detaljer, som gÞr min webshop utrolig brugervenlig, bÃ¥de pÃ¥ pc og mobil versionen.
5 store stjerner og den bedste anbefaling herfra!
⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎10月19日

Super god support

Super support, Hurtig både på mail og telefon.
Sebastian har sat vores nye webshop op med mange elementer og alt blev udfÞrt som aftalt og til tiden.

2023幎10月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。