Sengeexperten.dk レビュヌ 844

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte en Breeze dyne som eftersigende skulle have en kÞlende effekt. Jeg synes ikke den har vÊret mere kÞlende end andre dyner. Jeg har taget kontakt til kundeservice og fÃ¥r at vide, at dynen kun... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hold da op, hvor er jeg tilfreds! Bestilte en seng online, som alligevel ikke ku leveres...Þv, men sÃ¥ fik jeg den fineste service og den fornemste kompensation 😁 Jeg har aldrig sovet bedre! TAK!... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkker ny dyne og hurtig levering. Jeg sÞgte efter en ny dyne, da min gamle er over 10+ Ã¥r gammel, sÃ¥ det var pÃ¥ tide at fÃ¥ en ny. Jeg spurgte ChatGPT hvilken dyne der minder mest om min, da jeg vi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service. Selvom jeg bor langt vÊk klarede vi det hele pr. tlf/sms. Jeg sendte billeder af hvordan jeg lÃ¥ i den gamle seng, og fik rÃ¥dgivning derudfra. FÃ¥ dage efter bestilling, fik je... もっず芋る

䌁業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝具店
  3. 寝宀家具店
  4. リネン専門店
  5. マットレス専門店
  6. 店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til vores specialforretning for senge med 38 års erfaring! Vi tilbyder personlig, faglig og passioneret vejledning af dit sengekÞb, samt en fysisk butik hvor du kan teste vores produkter fÞr du vÊlger. Derudover tilbyder vi levering, samt evt. opstilling af din nye seng, i hele Danmark af vores egne veluddannede montÞrer. Vi er stolte af at tilbyde de bedste mÊrker indenfor sengeverdenen til hele den danske befolkning, inklusive HÀstens Beds, Auping, Carpe Diem Beds, Dunlopillo, TEMPUR®, JENSEN® Beds og SX One. BesÞg vores specialforretning i Vejle Centrum for en grundig vejledning og analyse af dit behov og test mere end 40 forskellige dobbeltsenge i vores showroom. GÞr dig selv den tjeneste at booke en tid hos os, så ved du, at vi har god tid til at vejlede dig. Du kan også finde nÞje udvalgte kvalitetsprodukter, så som lÊkkert sengetÞj, markedets bedste dyner, stort udvalg af hovedpuder, lagner og rullemadrasser, på vores webshop. Vi har mange års erfaring med at sammensÊtte kvalitetssenge, og vores passion har givet super tilfredse kunder, som kommer tilbage igen og igen. Vi fjerner naturligvis al pap emballage m.m., så du ikke skal have udfordringer med det. Vi Þnsker god kommunikation med vores kunder, så giv os feedback - vi sidder klar til at hÞre fra dig. Med venlig hilsen, Per, Frederik, Jesper, Peter & Hanne

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

844件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Hold da op

Hold da op, hvor er jeg tilfreds!
Jeg har aldrig sovet bedre!
TAK!
Det er ikke svÊrt at anbefale jer...men det vidste jeg godt - det er mit andet sengekÞb hos jer🙏🛌😄
Marianne Schepler

2026幎5月15日

Sengeexperten.dk からの回答

Tusind tak, Marianne for din dejlige anmeldelse af os.
SÃ¥ godt, at du alligevel fik en ordentlig seng hos os.
Tak for vende tilbage til os, det er vi meget taknemlige for.

Peter Bruun, Indehaver

KÞlende dyne som ikke kÞler

Jeg kÞbte en Breeze dyne som eftersigende skulle have en kÞlende effekt. Jeg synes ikke den har vÊret mere kÞlende end andre dyner. Jeg har taget kontakt til kundeservice og får at vide, at dynen kun kÞler i 30 minutter og så stopper med at kÞle. Det er muligvis sådan teknologien er, men det står ingen steder under beskrivelsen på dynen. Hvis jeg havde vidst det havde jeg ikke brugt 1500kr. Kundeservice vil ikke returnere dynen trods falsk markedsfÞring. Skuffende.

2025幎11月26日

Hej Maria

Vi er kede af, at dynen ikke har levet op til dine forventninger.
Vi mener naturligvis ikke, at der er tale om falsk markedsfÞring. Dynen er produceret med temperaturregulerende og kÞlende materialer, som mange oplever giver en mere behagelig sÞvnoplevelse, men oplevelsen af varme og kÞl kan variere fra person til person.

Den kÞlende effekt i Breeze-dynen fungerer via temperaturregulerende materialer, som hjÊlper med at lede varme vÊk fra kroppen – ikke som en konstant “kold dyne” hele natten. Produktbeskrivelsen fÞlger den information, som ogsÃ¥ anvendes bredt hos andre forhandlere af samme type produkter.

Vi vil samtidig nÊvne, at dynen har vÊret anvendt i ca. 5 måneder, inden du fremsender din reklamation.
Ved kÞb i vores webshop har du 14 dages returret, hvis produktet ikke lever op til forventningerne, og vi ville naturligvis gerne have hjulpet tidligere i forlÞbet.

Selvom dynen har vÊret brugt i lÊngere tid, tilbÞd vi alligevel en kompensation som et forsÞg på at finde en lÞsning, men denne blev desvÊrre afvist.

Sengeexperten

LÊkker ny dyne og hurtig levering.

Jeg sÞgte efter en ny dyne, da min gamle er over 10+ år gammel, så det var på tide at få en ny. Jeg spurgte ChatGPT hvilken dyne der minder mest om min, da jeg vil have den lÊkreste kvalitets gåsedyne. Den foreslog jeres, og i var også den billigste af mange forhandlere. Og man må sige at den lever op til mine krav, jeg er mere end tilfreds.

2026幎4月14日

Sengeexperten.dk からの回答

Super tak for din dejlige anmeldelse
af os, Trine.
Vi er taknemlige for alle de anbefalinger vi får, det betyder virkeligt meget.
De bedste hilsner og god dag

MVH Hanne Bruun Indehaver

BesvÊrligt og dyrt at sende retur

BesvÊrligt og dyrt at sende retur

2026幎4月11日

Hej Simon

Jeg er ked af din anmeldelse af os, men tager din kritik til efterretnig og ser efter en lÞsning som opdaterer vores returpolitik.

Indehaver

Hjemmesiden fungere ikke sÊrlig godt, fÞrst tredje browser lykkedes det

Man kan ikke sÞge i Brave browser, man kan ikke betale i Edge, men det lykkedes heldigvis i Chrome.
Endvidere finder sÞgningen ikke den rigtige pude.
Tja, her er lidt at arbejde på
----
FÞrst og fremmest tak for at I svarer det giver jeg en ekstra stjerne for.
SÞgning i Brave. Ja man kan godt sÞge men svaret er nÊsten ulÊseligt sort baggrund og mÞrkeblå skrift. Ser måske anderledes ud hos jer.
Betaling i Edge
Lidt spÞjst at I kan, for jeg kÞber mange ting på nettet og har normalt ikke problemer, men det havde jeg så den dag. Jeg kan jo desvÊrre ikke teste, men undskyldningen om selvvalgte plugins kan godt vÊre rigtig, har bare svÊrt ved at se det nå jeg normalt kan.
Sitet virker formentlig fint nu, men da jeg kÞbet min pude var det en rigtig dårlig oplevelse. Så det ender med tre stjerner

2026幎4月6日

Opdateret svar:
Tak for dit svar og den ekstra stjerne.
MVH Hanne

Hej Jesper
Vi er naturligvis ramt af din hårde anmeldelse og har brugt tid på at tjekke op på din påstand!
Jeg har bedt min udbyder om at tjekke op på dine udfordringer og de vender tilbage med dette svar:

"Jeg har netop testet sÞgefunktionen i Brave browseren samt kortbetaling i Edge, som jeres kunde har forsÞgt sig med. Alt virker som det skal!
Den fejl kunden har oplevet må derfor ligge lokalt hos ham og kan vÊre forårsaget af eventuelle selvvalgte plugins i de forskellige browsere."

Jeg håber at du vil vende tilbage til mig og evt. opdatere din bedÞmmelse af os.
Det er hårdt for os at få så dårlig en anmeldelse, så jeg håber på det bedste..

Rigtig god kundeservice

Kundeservice reagerede prompte på min henvendelse og lÞste problemet.

Havde udset mig en bestemt pude fra Ringsted Dun, og google fandt den billigst hos Sengeexperten. Bestilte puden, får den hjem og sover med den et par dage, men er frustreret over, at den ikke lever op til forventningerne. UndersÞger puden og får genbekrÊftet, at det er den Þnskede pude og den rette hÞjde, men opdager samtidigt at udover forskellig hÞjde så findes pudemodellen også med forskelligt antal kamre, hvilket ikke fremgik af hverken Ringsted Duns eller Sengeexpertens hjemmeside. Jeg har således fået den rigtige pudemodel og den rette hÞjde, men med det forkerte antal kamre og dermed forkert stÞtte.

Jeg retter henvendelse til både Ringsted Dun og Sengeexperten om at det på ingen måde fremgår tydeligt at man ud over hÞjde også skal vÊre opmÊrksom på antal kamre i pudemodellen. Ringsted Dun er ligeglad vil ikke rette noget i sin beskrivelse af pudemodellen, men Sengeexperten retter det prompte, og finder en fin lÞsning på at jeg har fået bestilt den rigtige, men alligevel forkerte pude. Stor ros herfra.

2026幎3月3日

Sengeexperten.dk からの回答

Tusind tak for din grundige anmeldelse og de flotte ord 🙏

SÃ¥ dejligt, at du tog dig tid til at gÞre os opmÊrksomme pÃ¥ udfordringen – og naturligvis tilretter vi vores tekst.
Du har helt ret i, at detaljer som antal kamre kan have stor betydning for komforten.

Tak fordi du handlede hos os 💙

Sengeexperten by Bruun

SkÞn og inspirerende butik

SkÞn og inspirerende butik, med enormt mange lÊkre kvalitets- og specialvarer på hylderne. Top kompetent og imÞdekommende personale, samt
Dejlig personlig og professionel betjening :-)

2026幎2月24日

Sengeexperten.dk からの回答

Tusind tak, Pernille for dine smukke ord om os. Vi vil gerne virke inspirerende på vore kunder og så er det bare ekstra dejligt når I vÊrdsÊtter det.
Vi glÊder os til at se dig en anden gang i butikken.
De allerbedste hilsner

Uovertruffent kundeservice

Uovertruffent kundeservice, exceptionelle priser. Peter skaffede efterspurgte top madras i korrekt stÞrrelse, og fik den sat på hjemmesiden blot til mit kÞb + en dejlig klodshans hovedpude, som jeg nu elsker så meget jeg har i sinde at kÞbe en mere.

2025幎11月26日

Sengeexperten.dk からの回答

Tak for denne dejlige besked - vi er så taknemlige for anbefalingen :-)

Godt Nytår!
MVH Hanne

En rigtig god seng og fantastisk

En rigtig god seng og fantastisk service fra start til slut. Hele forlÞbet har vÊret professionelt og behageligt, og jeg har fÞlt mig godt vejledt hele vejen. Et bedre sted findes ikke – kan varmt anbefales.
Meget meget hÞjt service niveau.

2025幎12月12日

Hold nu op, Mike
Sikke en dejlig julehilsen at få...
Den betyder mere end du aner, vi takker mange gange og Þnsker glÊdelig jul.

Hanne Bruun, Indehaver

I er så vilde og mega servicemindede !

I er så vilde og mega servicemindede !!
Tak for fantastisk god betjening og ombytning op til flere gange 🙏

2025幎11月3日

TUSIND TAK, Merete!
Sikke en dejlig besked at få fra dig.
Fedt at du er tilfreds med den service vi tilbyder:-)

Super

KÞbte en seng fra tempur på nettet uden at prÞve den. Da jeg bor i BrÞndby.
En virkelig god oplevelse. Fik besked om den ville komme d.3/9 hos dem og derefter leveret til mig.
Men fik et skÞnt opkald fra Jesper allerede d.30/7 om at den ville komme om lÞrdagen.
Helt fantastisk. Der kom to rigtig sÞde unge mÊnd med den og et opkald en 1/2 time fÞr. Så en virkelig skÞn oplevelse og super venlighed fra de ansatte både på tlf og mail og de to unge mÊnd.

2025幎8月3日

Sengeexperten.dk からの回答

TAK, Sara for dine dejlige ord omkring vores service... vi har vores egne montÞrer som kommer og leverer senge - det er så fedt ,at du vÊrdsÊtter det.
Jeg håber at du sover fantastisk.
De bedste sommerhilsner
Hanne Bruun, Indehaver

Fantastisk service og god kvalitet

Fantastisk service og god kvalitet! Jeg bestilte en ekstra lang topmadras som som var svÊrt at skaffe. Jeg fik et opkald fra Vejle og vi hurtig fandt en lÞsning. 23 timer senere blev madrassen leveret med PostNord til min dÞr i KÞbenhavn. Madrassen er i meget fin kvalitet. Den bedste oplevelse!

2025幎8月1日

Sengeexperten.dk からの回答

Det var da en dejlig besked du deler her på Trustpilot, Eva.
Tusind tak for din ros af os.
Vi er en specialforretning og derfor kan vi det meste, så dejligt når vi kan hjÊlpe:-)
Sov dejligt, fremover...
MVH Hanne Bruun, Indehaver

Fantastisk kvalitet og god service!

Fantastisk kvalitet og god service!
Jeg kan allerede mÊrke, at min sÞvnkonto er pÃ¥ vej i plus igen. 🖀🀠

2025幎7月17日

Sengeexperten.dk からの回答

Tusind tak for stjernerne og anbefalingen, Christian.
Sov fantastisk og god sommer herfra..
MVH Peter Bruun Hansen, Indehaver

For tre uger siden

For tre uger siden, havde jeg en god og kyndig Hr. Peter i telefonen, som guidede mig til den madras jeg havde behov for.
Jeg kÞbte sengen for tre uger siden , og har nu ligget på en dejlig seng i en uge , og mine ryg smerter er mindskede.
God service og meget kyndig
Tak
Bubbi

2025幎6月28日

KÊre Bubbi
Tak for din anmeldelse her, det betyder virkelig meget for os at få den anderkendelse.
Vi har ”Þvet os” i mange Ã¥r, og anstrenger os for at vÊre en specialforretning hvor denne erfaring kan bringes videre til kunderne, med netop det tilfredsstillende resultat som du giver her giver udtryk for.
Peter Bruun Hansen, Indehaver

Dyr kvalitetsseng der smuldrer – og ingen vil tage ansvar

Den 1. februar 2022 kÞbte jeg en Dunlopillo Pure-seng hos Sengeexperten A/S til en vÊrdi af 24.718,20 kr. Jeg modtog sengen den 30. marts 2022.

I over et år har jeg bemÊrket, at jeg nogle gange havde noget gråt, fint stÞv på fingrene efter at have skiftet sengetÞj. Jeg tÊnkte, at det nok var overskydende farve eller lignende.

Den 13. juni 2025 opdager jeg, at der er et mindre område på den ene sengeramme, hvor stoffet revner og smuldrer. Det er altså selve stoffet, der går i oplÞsning og bliver til fint stÞv.

Jeg har tidligere haft en billig boxmadras fra Jysk, som stod samme sted i 7 Ã¥r – uden nogensinde at opleve lignende problemer. Dunlopillo markedsfÞres som et premiumprodukt, og nÃ¥r man betaler nÊsten 25.000 kr. for en "kvalitetsseng", forventer man en vis holdbarhed – isÊr fra et brand, der profilerer sig pÃ¥ bÊredygtighed, ligesom Sengeexperten ogsÃ¥ gÞr.

Jeg kontaktede Sengeexperten, som straks gav mig skylden. De mente, at det mÃ¥tte skyldes noget "udefrakommende", og antydede, at jeg skulle vÊre gÃ¥et ind i sengen sÃ¥ mange gange, at jeg havde slidt hul – hvilket er helt absurd. De sagde ogsÃ¥, at de aldrig har set noget lignende i deres 37 Ã¥r i branchen.

Det undrer mig, for hvis man slår Dunlopillo op på Trustpilot, har de stort set kun gode anmeldelser på hovedpuder. Så snart det handler om senge, vÊlter det ind med 1-stjernede anmeldelser. Mange skriver, at sengene hurtigt falder sammen, og at materialerne er for billige/dårlig kvalitet. Derfor tror jeg ikke, at min oplevelse er så enestående, som man forsÞger at give indtryk af.

Jeg spurgte ChatGPT, hvad det kunne skyldes, og den nÊvnte UV-strÃ¥ling. Jeg spurgte derfor Sengeexperten, om de mente, det kunne vÊre sollys. Svaret var blot, at ja – det kunne vÊre sollys, da det udtÞrrer tekstiler.

Jeg har siden observeret, at solen ikke rammer sengen om sommeren, da den stÃ¥r for hÞjt. Solen rammer kun sengen pÃ¥ Ã¥rstider, hvor solen stÃ¥r lavt – og endda kun i begrÊnset omfang.

Min tidligere seng tog ikke skade. Madrassens betrÊk pÃ¥ den nye seng – som er lavet af samme materiale – har heller ikke taget skade. Da det kun er ét lille omrÃ¥de, der er ramt, vurderer jeg, at der er tale om en produktionsfejl – eksempelvis at stoffet har vÊret opbevaret fugtigt eller varmt fÞr montering, eller at det er blevet spÊndt for hÃ¥rdt under produktionen.

Jeg har fået tilbudt nyt betrÊk til underboksene, men skal selv stå for monteringen. Jeg er ikke mÞbelpolstrer og har hverken det rette vÊrktÞj eller erfaring til at udfÞre den slags arbejde. Jeg risikerer at ÞdelÊgge sengen yderligere. Desuden gÞr de opmÊrksom på, at det nye betrÊk kan afvige i farven, hvilket yderligere forringer sengens udseende og vÊrdi.

Til sidst oplyste Sengeexperten, at jeg er velkommen til at indgive en klage til NÊvnenes Hus. Det har jeg nu valgt at gÞre.

2025幎6月18日

Hej Dennis

Jeg synes det er Êrgeligt at du skriver her på Trustpilot fÞr vi har en afgÞrelse fra NÊvnenes Hus!

Jeg har svaret dig på samtlige beskeder, du har sendt og vendt problematikken med fabrikken.
Faktisk gjort alt det bedste jeg kunne, for at hjÊlpe dig.

Du er ikke enig i vores tilbud omkring at afhjÊlpe dig, selv om din reklamationsret er udlÞbet.

Jeg synes det ville vÊre fair af dig at vente med denne anmeldelse, indtil uvildige fagfolk, enten har givet dig medhold eller det modsatte.

HÃ¥ber at du vil genoverveje din anmelde her.

Jeg bestilte en pude som

Jeg bestilte en pude som transportfirmaet leverede til en forkert by. Sengeexperten sendte en ny pude til mig. Jeg havde en meget god oplevelse med deres service.

2025幎5月6日

Sengeexperten.dk からの回答

Godt at du fik din pude:-)
Tak for din anmeldelse af vores service, Veronica, det betyder alt for os, at I er tilfredse med jeres oplevelse hos os.

Sengeexperten.dk からの回答

SkÞnt at få din dejlige besked, Henriette.
Og tusind tak for alle stjernerne, dem er vi yderst taknemlige for...
Hanne Bruun

Problemer med en skum-hovedpude der gik i stykker i forbindelse med vask. Selvom fejlen lå hos producentens hjemmeside med forkert vaskeinformation, fik jeg tilsendt en ny pude fra et andet mÊrke. Rigtig god service.

2025幎4月5日

Selv tak, Morten
for din dejlige anmeldelse af os.
Vi gÞr vores bedste for at hjÊlpe så godt som muligt. Fedt at du vÊrdsÊtter det på denne måde.

Butikken er så flot

Butikken er sÃ¥ flot, den overrasker virkelig. Alt er sÃ¥ gennemfÞrt, der er sÃ¥ hyggeligt pÃ¥ en dejlig personlig mÃ¥de. Personalet er meget imÞde kommende. Jeg kommer helt klart igen ♥

2025幎4月4日

Sengeexperten.dk からの回答

Tusind tak for de fine ord! ❀
Vi gÞr os umage for at skabe en indbydende og personlig butik, hvor man fÞler sig velkommen – derfor betyder din feedback rigtig meget for os. Vi glÊder os til at se dig igen!
De bedste solskins hilsner
Hanne Bruun, Indehaver

Jeg har bestilt en seng fra svensk

Jeg har bestilt en seng fra svensk firma Carpe Diem den 25.11.2024. Sengen blev leveret til mig den 04.02.2025- men jeg modtog en forkert model af sengen. Efter at have kontaktet Sengeeksperten, fik jeg at vide, at det var en menneskelig fejl, og at de var nÞdt til at bestille min seng igen fra Sverige. Alt i alt måtte jeg vente yderligere 8 uger, og sengen blev endelig leveret den 29.03.2025( 4 måneders ventetid)
Jeg modtog en kompensation på 5.000 DKK for besvÊret, men man ville forvente en bedre service uden menneskelige fejl ved kÞb af en seng i denne prisklasse.

2025幎3月29日

Sengeexperten.dk からの回答

Tak for din besked, Katarzyna – og for din tålmodighed i en situation, der langt fra blev, som den skulle.

Vi er kede af den fejl, der skete med din bestilling. Vi forstår godt, at det har vÊret frustrerende at skulle vente så lÊnge på den rigtige seng, og vi anerkender, at det ikke lever op til de forventninger, man naturligt har ved et kÞb i den klasse.

Fejlen skyldtes en menneskelig fejl, og selvom vi forsÞgte at rette op på det så hurtigt som muligt og har ydet kompensation, forstår vi godt, at det ikke opvejer den samlede oplevelse for dig.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til at forbedre vores processer, så vi minimerer risikoen for, at noget lignende sker igen.

Vi håber, du er glad for din seng, og at du får glÊde af den i mange år frem.
Med venlig Hilsen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。