ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har kÞbt en Nordham sofa i SÞborg afd. og lige fra fÞrste samtale med Martin fik jeg den bedste behandling jeg kunne Þnske mig sofaen kom fÞr tid (super) og da jeg havde problemer med to skruer ,b... ãã£ãšèŠã
Senge kompagniet har de flinkeste medarbejdere. De gÃ¥r lidt lÊngere for kunden. Jeg forstod det sÃ¥dan at de ville give 2 timers varsel inden levering. De kom dog med 20 minutters varsel. Hvilket gj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefale dette firma. Sengen kom som aftalt. Der blev ringet nogle dage fÞr ang. tidspunkt for levering. ChauffÞren ringede selv samme dag, hvilket tidspunkt, han kunne vÊre pÃ¥ adressen. H... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sengekompagniet har alt til sovevÊrelset. blandt andet senge og madrasser i mÊrkerne: Tempur, Auping, Dunlopillo, Carpe Diem, Viking, Villy NÞrgård, Innovation, HestbÊk, med flere. Vores 4 butikker ligger placeret i SÞborg (Gladsaxevej 356), HillerÞd (Sigrunsvej 18), KÞbenhavn V (RosenÞrns Alle 18) og Glostrup (Hovedvejen 135).
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÊrste service og behandling, hold jer vÊk!
VÊrste service og behandling, hold jer vÊk!
Min mand og jeg skulle have en ny seng og var derfor en tur forbi sengekompagniet, noget vi har fortrudt grusomt lige siden!!
Ejeren Pia, var den der vejledte. Jeg lå i to forskellige hårdheder, en medium og en fast. Under forlÞbet sagde jeg til hende, at jeg fik ondt i ryggen af, at ligge i de senge, og til det sagde hun, at det faktisk ikke var normalt. På trods af det, solgte hun mig prÊcis samme seng, dette til trods for, mine smerter i ryggen på denne korte prÞvetid i butikken. Hun mente jeg lå perfekt i begge hårdheder og var ikke det mindste bekymret uanset hvilket fasthed jeg valgte. Hun var ensomt sÞd, snaksaglig fortalte den ene historie efter den anden. Det var lige indtil jeg havde betalt, fået leveret sengen, og vendte tilbage til butikken med endnu mere ondt i ryggen og nu også skulderen. Vi påtalte også, at topmadrassen trÊkker op i begge siden, i stedet for at ligge flat ned.
Vi er blevet mÞdt med så ubehagelig en tone, ja på grÊnsen til uforskammethed fra Pia. Pludselig var hun ikke så sÞd og hjÊlpsom.. Hun er stÊdig og ikke det mindste serviceminded. Hun er så forhippet på at have ret, at hun glemmer at hjÊlpe, vÊre lydhÞr eller have en imÞdekommende attitude.
Min mand har besÞgt butikken utallige gange, hver gang med lovning om, at de ville vende tilbage. Noget som de aldrig gjorde. Vi har brugt de sidste mange mÃ¥neder pÃ¥ opkald og fysiske besÞg i butikken, men uden den mindste form for hjÊlp eller forstÃ¥else - fordi âPia havde jo sagt, men ikke kan bytte sengenâ.
Hun bryster sig af sÃ¥ mange Ã¥rs erfaring i faget, og alligevel vejleder hun direkte forkert og sÊlger en seng til en, der faktisk oplyser om rygsmerter i butikken ved prÞvningen. Burde der ikke vÊre nogle alarmklokker der ringer, hvis man er sÃ¥ âdygtigâ som hun gerne vil fremstÃ¥?
Hvis man vil have hjÊlp i sengekompagniet, ja, så må man punge ud. Det virker nÊrmest som en metode, hvorpå de kan suge flere penge ud af kunden.
Vi har brugt knap 30.000kr på en ny seng. En seng som viser sig at vÊre helt helt forkert for os. Hvis vi vil have hjÊlp, så må vi kÞbe en ny madras og håbe det er bedre, eller som Pia foreslog, så må vi prÞve at sÊlge madrassen selv.
Hele oplevelsen har vÊret så forfÊrdelig, at det nÊsten er svÊrt at sÊtte ord på.
Jeg vil anbefale alle, der skal kÞbe en ny seng at styre udenom sengekompagniet. For nok virker de sÞde og rare i starten, men man skal ikke lade sig narre. Så snart man har brug for hjÊlp, bliver man mÞdt af en lukket dÞr, medmindre man hiver dankortet op igen..

Sengekompagniet ããã®åç
Auping mattress not working---
Jeg kÞbte en seng under Black Friday i november. Jeg forklarede, at jeg fÞrst ville fÃ¥ nÞglerne til en lejlighed i februar. SÊlgeren var meget ivrig efter at gennemfÞre salget og sagde, at de kunne levere sengen i februar, selvom jeg pÃ¥pegede, at tidsplanen var stram. Sengen blev leveret i midten af ââfebruar, men jeg flyttede fÞrst ind den 1. marts; derefter tilbragte jeg hele april pÃ¥ et retreat i udlandet og var desuden vÊk i bÃ¥de juli og august. Jeg lagde mÊrke til, at min eksisterende hofteskade altid var mindre generende, nÃ¥r jeg var vÊk, end nÃ¥r jeg var hjemme. Jeg kontaktede firmaet for at fÃ¥ Êndret sengens fasthed, men de fastholder deres bytteregler med en frist pÃ¥ tre mÃ¥neder og mener, at jeg skal kÞbe en ny madras. Jeg valgte i sin tid Auping, fordi jeg har brug for en god nattesÞvn, men sengen fungerer ikke for mig.
Meget lang leveringstid og dårlig kvalitet
Meget lang leveringstid. 8 uger for en seng og en gavl.
Bulet springmadras, ben der glider rundt på gulvet, topmadras der glider rundt på springmadrassen. For at udbedre fejlen kunne man bare vende den om. Men den var stadig glat og Jeg afventer nu at få en ny der ikke gloder rundt. Men der er leveringstiden også flere uger. Priserne står ikke på varen så det er altid lidt et sats om man tÞr stole på sÊlgeren.
Gavlen til 5000 for en 140cm kunne ikke hÊnges op på vÊggen på trods af at jeg fik at vide. Mine paneler er meget brede så derfor står den helt skråt.
Jeg Êrger mig godt nok over at jeg troede det var kvalitet
Om ikke andet skulle jeg vÊre glad for at jeg så stÞttede en dansk fabrik fik jeg at vide.
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle, isÊr kommunikationen og assistance fra Kristian var tip top ð
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Et sengeben brÊkkede i skruen på vores lidt Êldre sovesofa - med en fantastisk hjÊlpsomhed om type og model, modtog vi hurtigt et nyt ben (alt inklusive) fra fabrikken. TAK!
Meget god service og en virkelig lÊkkerâŠ
Meget god service og en virkelig lÊkker seng. Der var en udfordring med et stykke trÊ der flÊkkede under samlingen af sengen. Sengekompagniet var meget hurtige og serviceorienterede og vi fik byttet delen til sengen med det samme.
Når pengene er overfÞrt...
Sengen leveres ufuldstÊndig - det er sjusket, men fejl kan selvfÞlgelig ske. Sengekompagniet SÞborg fejler til gengÊld bravt i at håndtere situationen professionelt og nice - de havde mere travlt med at smide producenten under bussen for fejlleverancen, og pointerede at den slags fejl ellers aldrig skete for dem selv, og fralagde sig dermed ansvaret. SÞborg lover så ekspresslevering på det sidste indenfor 8-10 dage. Men tre opfÞlgninger og én måned senere er der stadig ikke kommet noget.
Det krÊver en redningsmand fra en anden afdeling, og oven i kÞbet tilfÊldigvis en jeg kender relativt godt, for at få styr på sagerne i sidste ende.
Jeg oplevede grooming krydret med let arrogance op til kÞbet, og ligeså snart pengene var overfÞrt, blev man hurtigt fejet af og mÞdt med en "ja ja slap nu af" tone.
Jeg tÊnker at når en kunde vÊlger at investere et anseeligt belÞb hos én og går 2-3 måneder ventetid i mÞde for et håndlavet, sÊrfremstillet produkt, bÞr kunden minimum opleve hÞj service og at det fÞlges til dÞrs (lÊs"levering"), uanset udvikling undervejs.
Hvis ikke SÞborgafdelingen indser dette og formår at rette op på det, har jeg svÊrt ved at se hvordan det skal gå dem rigtigt godt fremover.
Super oplevelse
Super godt udvalg af senge, god vejledning, super service, levering og installering
Dejlig sÞvn
Dejligt at få en ny madras , som er af .en virkelig god kvalitet, Jeg sover rigtigt godt på den.
Tak til Rune Thorsen for professionel vejledning og tak for handelen
SengekÞb
Venlig, imÞdekommende og konstruktiv vejledning ved kÞb af sovesofa og seng. Levering og opsÊtning efter aftale fungerede perfekt. SÞd og hÞflig chauffÞr. Meget tilfreds.
Vi fik rigtig god service af RuneâŠ
Vi fik rigtig god service af Rune Thorsen i HillerÞd. Han har stort kendskab til produkterne og ydede super vejledning.
Gode oplevelser
Gode oplevelser :dejlig, rolig butik. HjÊlpsom og behagelig assistent. Gode service og hÞjkvalitets produkter.
Dyr sovesofa og elendig kvalitet
Jeg kÞbte en dyr sovesofa hos sengekompagniet, som blev solgt til mig som vÊrende egnet til daglig brug. Efter fÃ¥ mÃ¥neder knirkede stellet og nu efter et Ã¥rs brug knirker stellet kraftigt, at den ikke kan bruges og nu er et ben ogsÃ¥ knÊkket af â det siger en del om kvaliteten. De skifter dog stellet, men der er flere problemer med denne sovesofa end blot det. desuden har der vÊret dobbelt sÃ¥ lang ventetid pÃ¥ leveringen som lovet og samme lange leveringstid gÞr sig nu gÊldende for stel og skift af knÊkket sengeben.
Gennem hele forlÞbet har kommunikationen vÊret prÊget af selv selvodsigelser og skiftende argumentationer og forkert fokus.
Jeg finder det uacceptabelt, at en sofa i denne prisklasse efter blot et års normal brug hverken lever op til markedsfÞringen eller rådgivningen i butikken. forlÞbet har stået på 9 måneder.
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale sengekompagniet.
Jeg vil gerne give Sengekompagniet 6âŠ
Jeg vil gerne give Sengekompagniet 6 stjerner. 2 for Stefan, 2 for Pia og 2 for Kasper, der alle gjorde at min oplevelse var rigtig god. Sengen er også flot!!!!
Kan ikke anbefale Sengekompagniet
Kan ikke anbefale Sengekompagniet, RosenÞrns Alle
DÃ¥rlig service de lover noget men holder det ikke.
Skulle have syet et hovedpudebetrÊk. Men efter måneder var det stadig ikke kommet.
KÞbte En dyr DONLUPILO SENG HVOR DET ENE BEN VAR GÃ
ET LÃS inden for garantien, da det kun er limet pÃ¥.
Jeg blev lovet at der kom en og ordnede det, men der kom selvfÞlgelig ikke nogen.
Så udlÞb garantien og de anbefalede at få sat stålbeslag på alle ben, det ville koste 700, kr
Jeg prÞvede om de kunne blive sat på ad anden vej, det lykkedes ikke.
Efter et par mdr. forhÞrte jeg mig igen i forretningen.
Nu kostede det 1100, kr.
Min datter har en seng fra Jysk som man sover fantastisk i til 8000, kr
Jeg fÞler det er spild af penge at kÞbe sådan en dyr Dunlupilo med limede ben.
Det bliver ikke i Sengekompagniet vi i familien kÞber senge fremover
UdsÞgt betjening og fantastisk serviceâŠ
UdsÞgt betjening og fantastisk service hos Sengekompagniet i HolbÊk.
Jeg er yderst tilfreds med opgaven
Jeg er yderst tilfreds med opgaven, der blev lÞst til min fulde tilfredshed. Tusind tak til Rune, du er godt nok en meget kundevenlig medarbejder. Og Brian og co der kom hjem til os var ogsÃ¥ et super dejligt bekendtskab. Tak for hjÊlpen. Venlig hilsen Sonja Wiemann ðŒ
Sengens funktion
Sengen er meget komfortabel og elevationsfunktionerne fungerer fint.
Den er dog lidt for hÞj til mig, hvad der der er en ulempe, når jeg sÊtter mig, men en fordel, når jeg rejser mig op.
Når jeg sÊtter mig, klemmes overmadrassen flad, så jeg risikerer at glide ud af sengen. Desuden ligger overmadrassen ikke fast, sådan at den om morgenen hÊnger ud over kanten.
Hvordan kan vi kan lÞse problemet?
En helt igennem god oplevelse
En helt igennem god oplevelse - fra kÞbet i HolbÊk-butikken og til levering af sengen. Seng nr. 380 er nem at samle på trods af en samlevejledning, der kunne vÊre bedre beskrevet. Der var medleveret 8 skruer, som ikke skulle anvendes - og der var skitseret en tvÊrligger som ikke medfulgte. Skruerne til montering af lamelbunden er for korte og jeg måtte bruge af egen beholdning. Alt sammen noget, der ikke Þdelagde oplevelsen af kvalitet, men som dog bÞr korrigeres i efterfÞlgende leverancer.
God opfÞlgning
God opfÞlgning, da vi lÊnge efter besÞget i forretningen vendte tilbage og havde bestemt os. Fin info omkring leveringen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã