レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Ich bin positiv ÃŒberrascht von dem super Service. Ich bin sehr zufrieden. Heute Morgen kam die BestÀtigung von Swisscom. ZufÀllig bin ich auf ihre Webseite gestossen. ( zum GlÃŒck) Ich wohne weit... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goed mijn verwachtingen waar niet echt hoog , maar de service is buiten mijn verwachting gegaan . Correct , vriendelijk en snel . Het resultaat was een snelle afhandeling met betrokken partij... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Verzend zelf uw aangetekend schrijven, met als voordeel meer dan de helft goedkoper. Ik noem dit een site waar niemand zat op te wachten. Na melding op Trustpilot melding van terugbetaling gekregen, l... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 消費者センタヌ

www.sepastop.eu に぀いお

圓該䌁業による蚘述

sepastop.eu helps you cancel consumer contracts online. Available in Austria, Belgium, France, Germany and The Netherlands. Need help? Contact us @ support@sepastop.eu

4.1

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Es wird einem viel last von der Seele

Es wird einem viel last von der Seele genommen, indem Sie unseriöse Portale, die man blöderweise aus versehen mit einem Premium Abo abgeschlossen hat fÃŒr uns kÃŒndigen tut. Da man bei solchen Profilen selbst nicht kÃŒndigen kann, wÀre ja auch zu einfach. Schließlich wollen die Geld verdienen

2026幎4月15日
5぀星のうち1の評䟡

De zogenaamde aangetekende brief van

De zogenaamde aangetekende brief van opzegging werd niet ontvangen. De opzegging is daardoor niet gëffectueerd.
Ik had dit zelf moeten doen en daardoor kosten en ellende bespaard.

2026幎4月10日

Beste Hans,

Bedankt voor uw bericht en mijn oprechte excuses voor het ongemak. Zou u ons een e-mail kunnen sturen naar support@sepastop.eu vanaf het e-mailadres dat u gebruikte op onze website? Zo kan ik uw informatie opzoeken en het meteen voor u oplossen & rechtzetten.

Keine Hilfe!

Ich habe ein KÃŒndigungsschreiben zu Opodo schicken lassen. Nur leider wird die KÃŒndigung nur per Mail oder telefonisch akzeptiert.

Die KÌndigung wurde zudem auch noch so knapp geschickt, dass ich nun eine AboverlÀngerung fÌr ein ganzes Jahr habe.

Bin echt sauer

2026幎3月30日

Liebe Kundin, lieber Kunde,

ich bitte vielmals um Entschuldigung. Ich möchte dieses Problem sofort fÌr Sie beheben.

Ich habe Ihre Bestellung gefunden und werde Sie so schnell wie möglich persönlich Ìber die E-Mail-Adresse, die Sie auf unserer Website angegeben haben, kontaktieren.

Mit freundlichen GrÌßen,

5぀星のうち5の評䟡

Ich bin positiv ÃŒberrascht von dem

Ich bin positiv ÃŒberrascht von dem super Service. Ich bin sehr zufrieden.
Heute Morgen kam die BestÀtigung von Swisscom.
ZufÀllig bin ich auf ihre Webseite gestossen. ( zum GlÌck)
Ich wohne weit weg von der nÀchsten Poststelle . Deshalb war ich Ìberrascht dass sie alles fÌr mich erledigt haben.

Werde Sie bestimmt weiter empfehlen!

2026幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

wij zijn zeer teleur gesteld wilden

wij zijn zeer teleur gesteld wilden eigenlijk niet maar zijn overgehaald voor een jaar en het zou dan stoppen nooit gebruik gemaakt en nu licht er ineens weer een nieuwe jaarkaart in de bus

2026幎3月28日

Beste,

Bedankt voor uw bericht en mijn oprechte excuses voor het ongemak.

Graag wil ik even meegeven dat wij sepastop.eu zijn, een onafhankelijke website dat in de eerste plaats informatie over opzeggen en opzegbrieven aanbiedt.

Wij zijn geen bedrijf dat abonnementen of jaarkaarten aanbieden, integendeel.

Is het mogelijk deze review de richten aan het bedrijf in kwestie aub?

Heeft u gebruik gemaakt van sepastops opzegservice en is er daar een probleem? Gelieve ons dan te mailen via support@sepastop.eu vanaf het e-mailadres dat u gebruikte op onze website. Zo kan ik uw informatie opzoeken en het meteen voor u oplossen & rechtzetten.

waardeloos verhaal tegen hoge kosten

waardeloos verhaal tegen hoge kosten

Het zal allemaal zo zijn ?!
Als ik vanuit ENSCHEDE was gaan LOPEN !!! was het sneller geregeld?

23 maart verzonden

• Barcode: RJ006444020BE
• Track & Trace: PostNL

2026幎3月27日

Beste F. Scholten,

Bedankt voor uw bericht en mijn oprechte excuses voor het ongemak. Ik wil dit meteen voor u oplossen & rechtzetten.

Ik heb uw bestelling gevonden en ik zal u zo snel mogelijk persoonlijk contacteren via het e-mailadres dat u gebruikte op onze website.

5぀星のうち1の評䟡

Zu teuer kann davon nur abraten.

Zu teuer kann davon nur abraten.

2026幎3月21日

Sehr geehrte(r)

vielen Dank fÌr Ihre Nachricht. Es tut mir leid zu hören, dass Sie unseren Service fÌr zu teuer halten. Es besteht keinerlei Zahlungsverpflichtung, Sie mÌssen also auf keinen Fall bezahlen.

Hier noch einige zusÀtzliche ErlÀuterungen zu den Kosten. Unser Versandservice umfasst Folgendes:
- Portokosten fÃŒr einen Einschreibebrief
- Ausdruck des Briefes
- AusfÃŒllen des Dokuments mit der Sendungsverfolgungsnummer
- Bearbeitung des Briefes und Abgabe bei der Post
- Nachverfolgung mit allen Informationen per E-Mail
- Nachverfolgung ÃŒber den Kundenservice

Haben Sie noch Fragen? Dann senden Sie uns bitte eine E-Mail an support.de@sepastop.eu und wir kÃŒmmern uns um alles Weitere fÃŒr Sie.

Mit freundlichen GrÌßen,
das Team von sepastop.eu

Ik ben zeer ontevreden

Ik ben zeer ontevreden. Een ster is nog teveel. Ik heb betaald, kreeg bericht, dat mijn geld binnen was, echter mijn abonnement van de NS is nooit opgezegd door jullie. Op 13-1-2026 is mijn geld overgemaakt naar Sepastop, twee keer mail gestuurd met gegevens. Nooit antwoord gekregen.

2026幎3月19日

Beste Marianne,

Bedankt voor je bericht en het spijt me te horen dat je niet tevreden bent over ons verzendservice. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik heb je bestelling even nagekeken en alles is goed verzonden en ontvangen. We ontvingen een e-mail van je op 5/03 en deze werd op 9/03 beantwoord met de nodige informatie. Ik zal deze alvast nogmaals doorsturen. Misschien is deze in je SPAM terecht gekomen?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

team sepastop.eu

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス