Rigtig god oplevelse, vi har fÃ¥et monteret nyt kÞleskab i vores autocamper og i samme forbindelse gastestet vognen, man fornemmer straks der er viden og erfaring bag servicevognen, de fandt fejl pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Da vores gamle autocamper havde fÃ¥et rÃ¥dskader pga. utÊt tag, gav Arne os fÞrst helt uden beregning grundige anvisninger pÃ¥, hvordan vi selv kunne reparere det hele. Da vi derefter fandt ud af, at det... ãã£ãšèŠã
Vi skulle pÃ¥ vores fÞrste campingtur i Ã¥r og opdagede at campingvognen var utÊt. "Servicevognen" var meget hurtige til at tage vognen ind dagen efter, selvom de havde travlt, vognen blev repareret sam... ãã£ãšèŠã
De giver bare SUPER service. Jeg ringede og fortalte, at mit kÞleskab ikke virkede pÃ¥ gas mere. Om de kunne lave det? De opfordrede mig til at kÞbe et kÞleskab til forteltet i stedet, der er billig... ãã£ãšèŠã
Super god service
Super god service. Jeg bestilte en simpel gastest og under dette arbejde blev der konstateret flere utÊtheder, som blev udbedret med det samme til en skarp pris.
Super service!
Arne og hans medarbejdere kan ubetinget anbefales til både reparationer og indkÞb af grej, reservedele og service i almindelighed! Serviceniveauet bliver ikke mÞdt af andre, samtidig med at så reel behandling skal man lede lÊnge efter.
Jeg har gennem cirka 10 år brugt Arne - også fÞr han startede som selvstÊndig, og vil altid vende tilbage
Super service
Har flere gange brugt Arne og hans medarbejdere til div småopgaver, og har vÊret fuldt ud tilfreds... Nu har jeg så min vogn nede hos ham, for at få lavet div ting på min "nye" vogn, og glÊder mig til at få den igen, da jeg ved at jeg ikke vil blive skuffet. Skal bla have indbygget nogle ekstra stikkontakter, som dem jeg kÞbte vognen af sagde det ikke kunne lade sig gÞre... Men selvfÞlgelig kan det lade sig gÞre hos Arne..:-) tror bare det var nemmeste for de andre at lave ikke indbyggede stikkontakter... Men glÊder mig så meget til at se de forbedringer Arne har lavet...:-)
Gode råd uden bagtanker
Da vores gamle autocamper havde fået rådskader pga. utÊt tag, gav Arne os fÞrst helt uden beregning grundige anvisninger på, hvordan vi selv kunne reparere det hele. Da vi derefter fandt ud af, at det var bedst at få Arne til at lave en del af reparationen, udfÞrte han et flot stykke genopretningsarbejde og sendte billeder til os på mail undervejs, så vi kunne se, hvor galt det stod til, inden han reparerede. Da vi skulle betale regningen, slog han nÊsten 3.000 kr. af prisen (15%) til sidst "for at lande på et rundt tal, og fordi det var synd for os". Stor ros til Arne for fantastisk service!
Fleksibel og god service uden uventede omkostninger
Har i dag fået lavet gastest og installeret en Truma Duo Control direkte på vores fastliggerplads til en yderst rimelig pris.
Jeg kan varmt anbefale Servicevognen.dk
Dennis Pedersen
Super service til den rigtige pris
Jeg kan give Arne og hans Team mine bedste anbefalinger. Super service â til den rigtige pris. FÊrdigt arbejde til tiden, og ikke noget ekstra arbejde andet end det aftalte.