Servistore AB レビュヌ

1,001
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt smidigt och enkelt att hyra förrÃ¥d. Priset var ocksÃ¥ billigare jÀmfört med andra i samma stad. Varit i kontakt med kundtjÀnsten 2 gÃ¥nger och blev bemöt av kunnig, trevlig och vÀldigt hjÀlp... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Det funkar smidigt med att hÀmta ut nyckel och tagg. Tydliga instruktioner, enkelt system. Jag har varit kund i tvÃ¥ omgÃ¥ngar. Det som drar ner betyget Àr att det Àr pÃ¥tagligt ostÀdat i lokalen.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra, rymligt förrÃ¥d. Det var mycket renare och frÀschare Àn vi vÀntat oss! Tyckte först att det var lite krÃ¥ngligt att komma in i anlÀggningen, som Àr obemannad, men nÀr vi vÀl fÃ¥tt klÀm pÃ¥ vart vi s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En trevlig och stÀdad anlÀggning. LÀtt att boka, hÀmta ut nycklar, och sÃ¥ grymt smidigt! Extra plus att det gick att teckna försÀkring via Servistore. Bra tillgÀnglighet med öppettider, tillgÃ¥ng till... もっず芋る

䌁業情報

1. 保管斜蚭
  2. セルフストレヌゞ斜蚭
  3. 倉庫

圓該䌁業による蚘述

Servistore erbjuder smarta och sÀkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och Àr idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tilltrÀda sitt förråd. TjÀnsten Àr tillgÀngligt dygnet runt på samtliga orter och anlÀggningar. Driften Àr central för support, teknik och försÀljning i Linköping dÀr vi kan erbjuda kunden vÀldigt hög service sju dagar i veckan

優良

(1,001)

過去12か月のレビュヌ数: 173ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Fin lokal men förvÃ¥nansvÀrt att det

Fin lokal men förvånansvÀrt att det inte finns en vettig lastport, att trixa in stora möbler genom en dubbeldörr med tröskel Àr inte optimalt

2025幎9月14日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme och feedback. Kul att du gillade lokalen. Dina synpunkter Àr vÀrdefulla för oss och vi tar dem vidare i vårt fortsatta arbete med att förbÀttra både vår tjÀnst och tillgÀnglighet i våra anlÀggningar. Ha en fin dag!

Skulle givit 5 i betyg om det vore

Skulle givit 5 i betyg om det vore bÀttre avlastningsplats, gÀrna med tak, vid entrén. Samt att dörrarna hade automatisk öppning, alternativt möjlighet att stÀlla upp dem under avlastning.

2025幎9月10日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme och feedback. Vi ska se över entrén och dörrautomatiken. Ha en fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Jag hyrde lagret i en vecka

Jag hyrde lagret i en vecka, men de sa att den kortaste tiden var en månad. Vi gick med på det, betalade beloppet och anvÀnde lagret i en vecka. DÀrefter blev vi överraskade av en faktura på dubbla beloppet för Ànnu en månad. Jag hade begÀrt en vecka eller en månad, men de tvingade mig till en månad till.
Lita inte på dem vid kommunikation via telefon.

2025幎9月8日
自発的なレビュヌ

Servistore AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme. Den kortaste hyresperiod vi erbjuder Àr en månad. Man kan sjÀlvklart vÀlja att förvara sina saker kortare tid Àn det men avtalstiden Àr minst en månad. Vid hyra en månad kan man inte ta del av kampanjpriset och då blir man fakturerad för resterande belopp via faktura. Det framgår på hemsidan nÀr man bokar. Men Àr det så att du blivit fakturerad för ytterligare en månad kan du kontakta vår kundtjÀnst så hjÀlper dem till. Ha en fin dag!

Förrådet kÀndes stort

Förrådet kÀndes stort. Först trodde vi att det skulle vara omöjligt att komma in då korridoren in var smal, men det gick utmÀrkt. Minus att toaletten var låst med hÀnglås. Bra att det fanns ikeavagnar att transportera på för vårt förråd låg långt bort.

2025幎9月7日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme, ha en bra dag!

Utrymmet Àr rent

Utrymmet Àr rent. Men otydligt hur man loggar in sig, samt hur nyckeln och tag lÀmnas ut genom en liten "magisk" lucka i vÀggen. Fick hjÀlp av annan kund som Àven visade hur nyckelhuset skulle dras ut vÀl framme vid mitt förråd. Den stora tavlan över förrådsplaceringarna borde förtydligas. Nu mycket rörig.
Jag tycker dessutom att det Àr mycket obehagligt att vandra omkring i dom lÃ¥nga korridorerna. Är jag ensam eller finns hÀr nÃ¥gon mera bakom nÀsta krök? SÃ¥ tryggheten borde ni göra nÃ¥got Ã¥t.

2025幎8月26日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme och Àven dina synpunkter. Det Àr vÀrdefullt för oss då vi alltid jobbar på att förbÀttra vårt erbjudande. GÀllande sÀkerheten så har vi kameraövervakning i alla anlÀggningar och Àven ett sÀkert inpasseringssystem. Ha en fin dag!

5぀星のうち3の評䟡

Bra service av Carro pÃ¥ kundtjÀnst då

Bra service av Carro på kundtjÀnst då vi ringde o behövde hjÀlp, nackdel att det bara finns 2 vagnar att lasta på då det var fler personer samtidigt som skulle lasta..

2025幎8月28日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt omdöme och feedback, det uppskattar vår kundsupport! Ibland stÀlls inte lastvagnarna tillbaka på rÀtt stÀlle men vi försöker alltid att lokalisera dem och få dem tillbaka på korrekt plats. Ha en fin dag!

DÃ¥lig service

Dålig service! Allt tar så lång tid att ordna. Förrådet lÀmnades i jÀttedåligt skick, ganska smutsigt, med sprickor i golvet och utan ordentlig stÀdning. Till en början erbjöds vi ett större förråd till samma pris som kompensation, men senare tvingades vi Àndå betala mellanskillnaden på grund av inget var registrerat och de skickade en separat faktura för mellanskilnaden. Så oseriöst, oproffsigt, och fult hanterat!

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Servistore AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme och feedback. Vi beklagar att förrådet inte levde upp till dina förvÀntningar. Bra att vår kundsupport kunde hjÀlpa till med ett nytt förråd. Som ny kund kan det ibland vara en viss justering på första fakturan beroende på nÀr man tilltrÀder i månaden. Du Àr vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst så kan dem förtydliga hur det fungerar. Ha en fin dag!

Fin service!

VÀnlig, kunnig, positiv, effektiv, professionell personal, fin service tack!

2025幎9月1日

Servistore AB からの回答

Tack sjÀlv för ditt fina omdöme, det uppskattar vår kundsupport. Ha en fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Dels otydligt vad som gÀller vid

Dels otydligt vad som gÀller vid uppsÀgning.
VÀldigt få lastvagnar

Hissen fastnade och som tur var det ingen person i hissen men det stÀllde till det för oss ordentligt och hade kunnat medföra dubbel kostnad för hyrbilen

2025幎7月27日

Servistore AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme och feedback. Information om hur uppsÀgning av avtalet fungerar finns på hemsidan men Àven i avtalet som bifogas efter att man bokat. Vid fler frågor kring uppsÀgning går det Àven bra att kontakta vår kundtjÀnst för mer detaljerad information.
NÀr det gÀller tekniken som tex hissar strÀvar vi alltid efter att ha så enkla fungerande lösningar som möjligt i våra anlÀggningar. Vi beklagar det intrÀffade och hoppas att vi får chansen igen att ha dig som hyresgÀst. Ha en fin dag!

5぀星のうち4の評䟡

Enkelt och smidigt som ny kund

Enkelt och smidigt som ny kund. Förråden rena och av bra kvalitet. Kunde vara enklare att lasta ur bil eller annan transport.

2025幎8月24日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme och feedback angående lastningen. Ha en fin dag!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, tydlig information inför nyckelutlÀmning. Mycket nöjd.

2025幎8月21日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme, ha en bra dag!

Otroligt nöjd

Otroligt nöjd

2025幎7月26日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme, kul att höra att du Àr nöjd mer vår tjÀnst. Ha en fin dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。