4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Vi har haft vores doodle til klip for

Vi har haft vores doodle til klip for fÞrste gang og er vildt imponerede over hvor godt det er gÃ¥et. Efter selv at have kÊmpet en lang og sej kamp med en 1-Ã¥rig hund der stresser op og slet ikke ville lade os klippe negle, eller pelsen ved poterne, m.m, havde vi ham ved Sesse’s, som udover at have klippe bÃ¥de pels og negle endda kunne fortÊlle at han var nem at have med at gÞre. Hvis vi kunne give endnu flere stjerner havde vi gjort det. KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎1月29日

EMINENT

Sesses Hundesalon er ganske enkelt verdens bedste af slagsen.
Min hund er i forvejen nervÞs og forsigtig, men når hun skal klippes bliver hun meget stresset. Dét til trods, og en tidsmÊssigt lang klipning, formår de hos Sesse at få hende nogenlunde rolig når jeg er gået. Og min hund virker også meget roligere igen når jeg henter end jeg afleverede.
Forinden prÞvede jeg nogle andre. Det gik slet ikke og jeg havde det så skidt med at få hende klippet. Efter anbefaling prÞvede jeg Julie og hendes sÞde mor og efter én gang var jeg ikke i tvivl om, at jeg aldrig skal have min hund klippet andetsteds.
Utrolig omsorgsfulde, også for hundenes ejere. Jeg bliver ofte ret berÞrt og bekymret ved aflevering, men stoler fuldt og fast på, at de kan bedÞmme hvorvidt hun er for stresset til en klipning. Hun er i gode hÊnder.

Mine VARMESTE anbefalinger.

Bh
Camilla Kirstine

2024幎10月10日

Dygtig og omsorgsfuld hundefrisÞr

Vores faste hundefrisÞr gennem flere Ã¥r, som vi er utrolig glade for og som er en kÊmpe bonus for Haderslev by endelig at have fÃ¥et en hundefrisÞr. Julie er en meget dygtig frisÞr og samtidig den bedste og sÞdeste til dyrene. Meget omsorgsfuld og giver dyrene den tid og plads de har brug for, sÃ¥ det bliver en god oplevelse. Felix er altid glad, nÃ¥r vi henter ham. Vores varmeste anbefalinger til Sesse’s hundesalon.

2024幎1月21日

KÊmpe anbefaling

KÊmpe anbefaling herfra.. vores snauzer Kiki nyder nÊrmest at komme ned til Julie, hun springer selv op på bordet og er klar til at blive nusset om.
Julie er god til at lytte til os som kunder, hvad vi Þnsker os af behandlingen, men hun kommer også selv med mange gode råd bare til bÞrstning, kostråd.
Hvis der er nogen som er hunde- kender, så er det Julie..
Vi kommer igen og igen.. ☀🐶♥
Hilsen Kiki vuuuf

2023幎4月26日
自発的なレビュヌ

Kan varmt anbefale sesses hundesalon er

Kan varmt anbefale sesses hundesalon er kommet der to gange, kÞrt hele vejen fra Bramming med min hvalp, og min mors chihuahua. Julie er simpelhen sÃ¥ sÞd og oprigtig professionel og hundene elsker hende. Salonen er utrolig imÞdekommende og man fÞler sig velkommen og sÃ¥ fÃ¥r man ovenikÞbet sodavand og hundene fÃ¥r kiks og slÞjfer, og sÃ¥ fÃ¥r de jo bare masser kÊrlighed og omsorg. Simpelhen det bedste sted at komme med sine hunde ❀🙏🏻

2021幎12月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ