Miscommunicatie gelijk opgelost
Was wat miscommunicatie in de bezorging waardoor het fout ging, maar is de dag daarna heel netjes en vlot opgelost. 2 jaar geleden twee lampen besteld. Nog steeds erg tevreden over
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super mooie meubels helemaal in love met mijn nieuwe lampen. Werd goed geholpen, personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen naar wat voor moois ze allemaal hebben.
Hele goede 11 delige pannen set gekocht. Kookt fijn en voelt stevig aan voor een goede prijs.
Heel erg blij met mijn hanglamp. Voor deze prijsklasse krijg je echt topkwaliteit. Mooie uitstraling, goede kwaliteit en ook nog snel geleverd.
Ondertussen al meerdere spullen hier besteld, waaronder verschillende bordensets, lampen, een bestekset en glazen. Alles is van topkwaliteit en voldoet volledig aan de verwachtingen. Daarnaast was er vanaf het begin een goede en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!
Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan bij SferaDecor en ben iedere keer weer erg tevreden. Mijn eerste bestelling was een messenset, daarna heb ik vloerkleden en een spiegel besteld, allemaal in de mooie Japandi stijl die perfect bij mijn interieur past. De kwaliteit is top, de service is goed en alles werd snel geleverd. Omdat mijn ervaringen telkens zo positief zijn, blijf ik hier met vertrouwen bestellen. Zeker een aanrader.
De stoelen zijn prachtig en de levering was snel. Heel erg bedankt.
Super tevreden met mijn aankoop! Mooie kwaliteit meubels, vriendelijke service en snelle levering. Alles werd netjes gemonteerd en precies op tijd geleverd. Zeker een aanrader!
Onlangs een vloerkleed en een lamp aangeschaft . En super tevreden mee. Na aankoop heb ik mijn producten super snel binnen gekregen !! Ik raad dit bedrijf zeker aan
Ik heb de 24 delig bordenset ze zijn prachtig en mooi kwaliteit.
En ik heb ook de messenser met snijplanken ook echt goede kwaliteit en de messen zijn heel scherp
Super blij met mijn nieuwe salon tafel staat perfect in de woonkamer, afwerking is heel netjes het model past precies bij mijn interieur.
Top bedrijf met een vriendelijke klanten service, al met al een aanrader!

âïžâïžâïžâïžâïž
Goede kwaliteit meubels, vriendelijk personeel en snelle levering. Zeker een aanrader

Sferadecor ããã®åç
Dit bedrijf komt niet na! Van zodra je betaald hebt ben je je geld kwijt. Je ontvangt géén bestelbevestiging noch betaalbewijs, ze reageren niet op e-mails en blokkeren je op Whatâs App. Bestel hier niets!!
N.a.v. de reactie van deze oplichters; de website is ruime tijd geleden offline gehaald en hun bedrijf is bij de KvK uitgeschreven. Let ook op de review van âSanderâ en hun reactie daarop. De schrijfwijze is 1:1 hetzelfde. Oplichters, jullie zijn doorgegeven aan de politie!!
Ze heten nu overigens âInova Designâ. (NL) Let hier weer op de vage website waar geen adressen of namen van âoprichtersâ vermeld staan. Weer een volledig anonieme website, klaar voor een volgende ronde van oplichting!!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã