レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

virkelig godt personale og sindsyg gode opvasker der stod en opvasker der ude jeg fik et navn på htm aset var lucas han var sygt hurtig ude bag ved han burde få en løn forhøjelse omgående maden va... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Tomme fade, kedelig buffet og ekstremt dovne tjenere som ikke ejer skyggen af, at være servicemindede. Maden var smagsløs og lignede noget der lige var tøet op fra fryseren. Sushien fra Bil... もっと見る

1.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Havde inviteret min mor ud og spise og…

Havde inviteret min mor ud og spise og tænkte vi skulle prøve noget kinesisk. Vi bliver taget i mod og vælger selv vores bord. Vi bliver enige i at skal have buffet, der fra bliver det ikke andet end skuffelse, maden er kold og og smager ikke af noget, vi prøvede flere forskellige ting og alt var bare koldt. Det er så endt ud i at vi begge er blevet dårlige og har også fået dirre.øv en oplevelse

2026年2月18日

Rystende oplevelse

For 3 år siden var den sådan nogenlunde. Her d 23/10-25, jeg er rystet. Pekingsuppen, smagte som om der var helt vand, og ekstra chilli i, for at skjule den vannede smag, og manglende konsistens. Den var ikke sød, sur, eller havde den silkeblød konsistens en sådan suppe skal have. Den var lit sur, og sterk, og meget vandet. Aldt andet på buffet, var mangelfuld, fuldstændig ødelagt af overtilberedning. Stemte nudler som at spise rå nudler, det samme med risene,de har nok stået der hele dagen. Sissi, en dåse tun over nogen Sussi ris........ nej tak. Den danske tjener stod hele tiden at gloede, og jeg mener GLOEDE, på os, som for at få os til at gå, så hun kunne komme tidligt hjem. Kl. Var 18: 00 da vi kom, og der var nesten helt tomt. Buffeten var tom, og nogle ting, torde vi ikke rigtig at prøve. Vi kommer alderig tilbage, og kommer ikke til at anbefale den videre. Synd og skam.
I det heletaget bar den preg af forfald, og ren overlevelse, ved at snyde med produkterne. Ellers sikkert et hyggelig vandhul for nogle.

2025年10月23日
5つ星のうち1の評価

Det var godt nok ringe mad.

For nogle år siden var det nogenlunde. Nu er det det kedeligste mad. Alt er smagsløst, deres sushi er tørt og kedeligt og resten af buffeten smager af ingenting. Det er sidste gang vi kom der. Det var sikkert også derfor, at der ingen gæster var en fredag aften.

2025年6月13日
5つ星のうち1の評価

Jeg besøgte Sheng Hua med store…

Jeg besøgte Sheng Hua med store forventninger, men det viste sig hurtigt, at deres mad var lige så tør som min eks’ humor… og personlighed.

Lad os starte med forretten: forårsruller, der føltes som om de havde været på en 40-dages tørfaste. Knasende? Ja. Smag? Nej. Det var som at bide i en papkasse med et strejf af soja.

Hovedretten var en “saftig” kyllingeret. Eller… det skulle den have været. I stedet fik jeg serveret noget, der mindede om en skosål, der havde ligget i solen lidt for længe. Hver bid sugede al væske ud af min mund hurtigere, end Mette Frederiksen aflivede mink...

Selv risen, der ellers plejer at være et sikkert valg, var en skuffelse. Den var så tør, at jeg mistænker kokken for at have en personlig mission om at dehydrere gæsterne.

Den bedste del af måltidet var min sodavand. Ikke fordi den var specielt god, men fordi den var det eneste, der kunne redde min mund fra total udtørring. Jeg overvejede at bestille en ekstra flaske bare for at skylle de sidste rester af Sahara-sandet (aka risene) ned.

Til sidst tænkte jeg, at jeg kunne redde aftenen med en dessert. Jeg bestilte en kugle vaniljeis, men det viste sig at være en konditionsprøve for mine tænder. Isen var så hård, at jeg overvejede at tage den med hjem og bruge den som dørstopper. Jeg prøvede at stikke skeen i, men den bøjede sig i stedet for isen – stærkt gået, Sheng Hua, I har opfundet verdens første spiselige mursten.

Alt i alt: Hvis du nogensinde har tænkt, “hvor tørt kan et måltid blive?” så er Sheng Hua stedet at finde ud af det. Medmindre du virkelig savner følelsen af ørken i munden, så ville jeg anbefale at tage et andet sted hen – eller bare spise en for gammel riskiks, det er cirka det samme.

⭐☆☆☆☆ (den ene stjerne er for servietterne, de var fugtige i det mindste).

2025年2月14日

Dårlig service

Jeg besøgte denne kinesiske restaurant og havde en rigtig skuffende oplevelse. Maden var ikke bare smagsløs, den var også helt kold, som om den var blevet stående i lang tid. Jeg prøvede flere retter, og ingen af dem havde nogen form for smag eller varme. Jeg sagde det til personalet, men de gjorde intet ved det, hvilket gjorde oplevelsen endnu værre. Jeg fik ingen form for kompensation eller løsning. Det var en rigtig dårlig oplevelse, og jeg vil ikke komme tilbage eller anbefale restauranten til nogen.

2025年2月12日

Øv en trist oplevelse

Øv en trist oplevelse. 700 kr for 2 voksne og et barn, for smagsløst mad. Sushien var flad og kedelig, risene smagte underligt. Konstant tomme fade. Og intet tilbehør eller lækkert til isen. Endda råcreme var taget væk. ØV

2025年1月18日
5つ星のうち1の評価

Dårligere mad og betjening skal der ledes længe efter...

Maden var smagsløs og lignede noget der lige var tøet op fra fryseren.
Sushien fra Bilka fortjener en Michelin stjerne i forhold til det de kunne tilbyde her.

550 kroner brugt, som jeg hellere ville have haft smidt i hovedet på en irriterende type fra Jehovas vidner.

Alt i alt var besøget skuffende, spild af penge og ikke mindst tid.

2024年10月6日

Terrible experience

We arrived at 20.30 and I saw they wrote they closed at 21.00 and I asked about it and they said that it was only the kitchen that was closing, so me and my family decided to stay.

However almost all the cans was empty and was not being refilled so we were scrabing the leftovers, the rise cooker was turned off so the rise was cold, the fryed rise was dry like cinnamon.

We were asked for a discount but they refused, we were still paying full price.

We STRONGLY advise to find another place to eat!

2024年8月6日

Elendig mad. Hold jer væk

Fadene var stort set tomme hele tiden og maden smagte forfærdeligt. Suppen lignede bræk og lugtede ligeså. Tjenerne gik direkte ind i køen, og skubbede for, at fylde takeaway bakker. Avokadoen i sushien var brun og smattet. Det eneste gode ved restauranten var deres færdiglavede is😅 alt i alt en dyr og elendig oplevelse. Det skal vi i hvertfald ikke prøve igen.

2024年5月24日
5つ星のうち1の評価

Mangel på mad og service.

Vi kom kl. 18.30. Halvdelen af fadene var tomme og der blev kun fyldt minimalt op, der betød, at de hurtigt blev tømt igen og så var flere fade helt tomme.
Der var ikke mad nok og flere henvendelser til personalet hjalp ikke, de sagde bare til os at det vidste de godt.
Vi kommer aldrig tilbage til dette spise sted.

2024年3月23日
5つ星のうち5の評価

Mit barnebarn holdt konfirmationsfedt…

Mit barnebarn holdt konfirmationsfest hos jer i søndags.
Hold da op vi er tilfredse. Flot borddækning. Lækker Buffé, med fin opfyldning til de mange gæster (53 stk). Meget venligt personale, som knoklede for at alle fik det at drikke og spise, som de ønskede. Vi kommer bestemt igen.

2023年4月30日
5つ星のうち5の評価

Hvor blev råcremen af???

Vi har igennem flere år spist et par gange om året hos jer.
Yderst lækkert mad, dog har i for nogen år siden taget råcremen væk fra desserten. Det er lidt utilfredse med. Ellers kan vi ikke sætte en finger på jeres menu.

2023年2月25日
5つ星のうち1の評価

Dårlig betjening og kedeligt mad

Vi spiste på shenghua i forbindelse med der var byfest. Vi stillede os op, for at vente på en tjener, de første par gange gik de bare lige forbi os. Der står på et skilt ved indgangen, at man skal vente på betjening. Efter 10 min kommer der en tjener, som dårligt kunne engelsk. Her skulle hun lige tjekke i kalenderen om der overhovedet var plads til os, det gik der lige et par minutter med.
Vi fik et bord og nærmest inden vi nåede at sætte os spurgte tjeneren om vi var klar til at bestille, fair nok her kan man ikke klage, det var en hurtig betjening. Vi sagde vi ikke var klar endnu.
Tjeneren kom tilbage igen efter nogle minutter og for at tage vores bestilling igen alt foregik på dårligt engelsk og vi kunne næsten ikke høre hvad tjeneren sagde. Herefter gik vi op til buffet som havde et lille udvalg og ikke var rigtig fyldt op.
Sushien var dårlige end den man køber til 70 kr i supermarkedet. Den kunne hverfald ikke spises med pinde, da det skilte sig fuldstændig ad.
Drikkelsen kom først da vi var godt igang med maden, her klokket det i kommunikation og tjeneren lyttede slet ikke, når vi svaret på hvem der skulle have hvad og drikke.
Da vi var færdig med at spise og skulle betale havde tjeneren ikke oprettet vores bord i systemet. En anden tjener (som snakket dansk) havde sagt hun nok skulle oprette vores regninger, så den blev delt, da vi var 2 familier afsted. Men her lyttede den tjener som havde betjent os, ikke til hende og vi endte med en fælles regning.

2022年7月31日
5つ星のうち1の評価

Utrolig Dårlig sted kan ikke anbefales…

Utrolig Dårlig sted kan ikke anbefales på hygge. Mig og min farmile skulle på hygge aften , dårlig madopfyldning, så medarbejder ikke fylde madbeholderne op, kun sjatter, betalte små 800 kr for 4 personer som overhovdet ikke er tilfreds, deres service er ikke i top 10, deserten er på 4 stk kager at vælge imellem så vi måtte vælge lidt kage og derefter gå derfra på pizza

2022年2月2日

En sløj omgang.

Mig og min kæreste valgte at tage ud for af få lidt lækkert kinesisk mad, hvilket dog ikke var tilfældet. Da vi valgte buffet, blev vi mere end skuffet. Det var en sløj omgang. Der var ikke meget at vælge imellem, der var næsten ikke noget mad i buffeten, dvs. den blev ikke fyldt op igen.

Desserten var tør og kedelig, med to kager at vælge imellem. Stedet gav anledning til ondt i maven og er ikke et sted vi vælger at besøge igen.

2021年11月27日

レビューの対象になっている企業の方へ