企業が回答しました
Klantenservice handelde heel vriendelijk en kordaat bij een bestelling die online niet helemaal goed ging. Toen het mij wel lukte viel deze net buiten de actie. Zij hebben dit hersteld. Chapeau 👍
Veel te laat had ik een bestelling gedaan voor een fietsweekend met vrienden. 12 shirts met een lastig motief (oude mapei shirt). De gasten van shirtdeal hebben er alles aan gedaan om af te krijgen en... もっと見る
企業が回答しました
Snelle levering en er werd goed meegedacht. Omdat ik 1 shirt in een afwijkende maat had besteld tov de andere shirts kreeg ik even een mailtje of dat idd de bedoeling was. Dat is prettig. Uiteindelijk... もっと見る
企業が回答しました
ShirtDeal is een snoepwinkel voor mannen die van mooie kleding houden! Je vindt er een groot assortiment strijkvrije Michaelis overhemden, te gekke dessins en goede accessoires. ShirtDeal is een initiatief van twee jonge ondernemers met een passie voor mooie, getailleerde Michaelis overhemden en bijpassende accessoires, waaronder pullovers, riemen, colberts en jeans. Bij ShirtDeal geldt: 'The more shirts you buy... the better deal you get!' En zeg nou zelf: mooie kleding heb je toch nooit genoeg?!
Nieuwe Rijn 35, 2312 JE, Leiden, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Koop altijd mijn overhemden, shirts en truien/vesten bij Shirtdeal.
Goede kwaliteit want alles blijft heel lang mooi!
Tot twee keer toe een bestelling geplaatst en een bericht gekregen dat het product helaas niet meer op voorraad was.

ShirtDeal からの回答
Niet de riem geleverd die ik gekocht heb.Diverse keren naar winkel gebeld en ingesproken geen enkele reactie. Mail gestuurd ook geen reactie.
Heb sterk mijn twijfels. Nu weer riem terug gestuurd en weer portokosten. Dus 2x portokosten gehad. Graag reactie.

ShirtDeal からの回答
Prima shirts en deals alleen de ongevraagde spam is echt te veel.

ShirtDeal からの回答
Altijd goede service, zowel in de winkel als online. Altijd op tijd en snel geleverd. Altijd goed kwaliteit en Altijd goed passen wat je aanschaft. Waarde voor je geld en dus waarde voor de klant. TOP!

ShirtDeal からの回答
Ik had drie overhemden besteld. 1 met de verkeerde maat. Kreeg meteen e-mailtje of het wel klopte. Wat attent! Daarom vijf sterren. Groet Charlie

ShirtDeal からの回答
Snelle levering. Ook zeer oplettend. Ik had foutje gemaakt met de opgaaf maat bij de bestelling.
Kreeg een mail terug met de vraag of het wel klopte.
Heel bijzonder dus.
Mooie shirts, goede pasvorm, fijne prijs, leuke aanbiedingen.
Dank voor de levering van de overhemden. 3 sterren en geen 5 sterren omdat tracking en tracing via Shop applicatie omslachtig is en weinig informatie geeft. Daarop heb ik een mail gestuurd omdat er wel iemand aanwezig moet zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Een indicatie over wanneer geleverd kan worden helpt om hier vooraf rekening mee te houden.

ShirtDeal からの回答
Iknhad 2 shirts 43 en 1 per abuis maat 37. Actieve mail gekregen of dat ook geen 43 moest zijn! Top service
Makkelijk te bestellen, exact wat ik ervan verwacht had en met een dag in huis!

ShirtDeal からの回答
Goede kwaliteit overhemden, betrouwbare service en bezorging, prima aanbiedingen zo nu en dan

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。