We zijn heel blij met de shoefresh, de zweetschoenen lucht is flink afgenomen en het comfort van frisse droge schoenen is erg fijn. Na anderhalf jaar ging de motor van ons apparaat stuk. Na een meldi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben erg tevreden over Shoefresh. Het product werkt precies zoals beschreven en zorgt ervoor dat mijn schoenen weer fris ruiken na gebruik. De kwaliteit voelt premium aan en het resultaat is duideli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Apparaat is goed maar qua klantenservice gaan ze wellicht ten onder aan eigen succes. Heb je ge appt, gemaild en proberen te bellen echter reageren nergens op. Ik heb (weliswaar later als beloofd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snellere levering, product doet wat het zegt. Plug and play, kind kan de was doen. Vooral automatische detectie van schoenen maakt het eenvoudig dat ook min jonge kinderen er gebruik van kunnen maken... ãã£ãšèŠã
Nijverheidsweg 14, 5061 KL, Oisterwijk, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Sinds we shoefresh Opod in huis hebben kunnen echt niet meer zonder. Het droogt sportschoenen en frist het op. We hebben ook goede ervaring met de klantenservice van shoefresh. Na een poosje ging het apparaat geluid maken en we hebben contact opgenomen met se klantenservice. Ze hebben alles uitgelegd en we hebben ons apparaat gestuurd voor de reaparatie. We hebben een nieuwe gekregen en hopen nog lang plezier er mee te hebben. Het is echt de beste uitvinding en maakt het leven veel frisse ð onze dochtertje zit op hockey en er zijn inmiddels paar blije ouders die net als wij erg enthousiast zijn. En ...wat ook belangrijk is..hij staat Echt mooi in de gangð
Het apparaat heeft het een paar keer goed gedaan, maar na een paar keer ging het apparaat geluid maken, wordt niet meer warm en blaast niet meer goed.

Shoefresh ããã®åç
Ik hoor onlangs de Shoefresh reclame; tot 90 dagen proberen, niet goed geld terug!
Ik heb gelijk gegoogled en dat ding gekocht bij bol.com. Ik heb hem nu iets van twee maanden getest maar ik vind het erg tegenvallen.
Ik wil hem nu dus terugsturen binnen de 90 dagen zoals in de reclame vermeld, blijkt dat alleen te kunnen wanneer je de Shoefresh op hun eigen website hebt gekocht, dus niet via bol.com. Ik krijg dus helemaal geen geld terug binnen 90 dagen, waardeloos geregeld.!!! Alsof ik via bol.com een heel ander apparaat koop, wat een ongelofelijke onzin!

Shoefresh ããã®åç
Leuk, eindelijk een apparaat wat bij ons thuis de sportschoenen schoon & fris kan houden, dachten we. Leuke PR en advertenties hoor op social media, maar het lijkt dat het gehele budget ook aan marketing is opgegaan. Zouden ze beter kunnen investeren in de klantcommunicatie, helpdesk en in hun bezorgservice / leveringspartner.
(Of is dit mogelijk het zoveelste dropship bedrijf, dat het zo lang moet duren omdat het vanuit china komt?)
13 dagen geleden een bestelling geplaatst, zou binnen 1 a 2 werkdagen aankomen. Na 13 dagen nog steeds geen apparaat. Klantenservice is om te janken. De chatbot op de website: "Je wordt doorverbonden met ons team. We zijn binnen een paar uur bij je". Wie gaat er nu uren achter een chatbot zitten wachten totdat je iemand eindelijk kan spreken?!
Update : Vandaag contact gehad met klantenservice. Ze hebben mijn order netjes geannuleerd, dan dat weer wel. Op socials worden nog steeds reacties gegeven dat 10 november nieuwe lichting verzonden wordt naar de klant, terwijl ze mij vandaag aangeven "in de week van 25 november". Mij werd verweten dat ik een pre-order product had besteld, terwijl op het moment van bestellen het apparaat op voorraad zou zijn. Kan het nog steeds niet aanraden.

Shoefresh ããã®åç
heb uiteindelijk een dunnere groene hoed uitgezocht bij , maat 62/63 kunnen kopen bij Decathlon Eindhoven, fysieke winkel. centrum Eindhoven

Shoefresh ããã®åç
Heb je ge appt, gemaild en proberen te bellen echter reageren nergens op.
Ik heb (weliswaar later als beloofd) een apparaat ontvangen maar geen factuur.
Zou fijn zijn als ik deze alsnog ontvang mocht ik garantie nodig hebben.

Shoefresh ããã®åç
Shoefrech maakte een fout bij de levering. Er werd een zwarte besteld en betaald maar een witte geleverd. We zijn bijna 3 weken verder en ik heb nog altijd juiste levering niet.

Shoefresh ããã®åç
Bestelling verliep soepel echter vrees ik dat ik pech heb. Het apparaat maakt geluid wordt ietwat warm maar blaast niet. Schoenen of handschoentjes ruim een uur op het apparaat gezet maar helaas het blijft net zo nat als het was. Op drie manieren contact proberen te zoeken helaas nog geen reactie ontvangen.

Shoefresh ããã®åç
Wat een geweldig product. Levering was zeer snel.
Helaas was mijn order niet correct geleverd, i.p.v. de schoenenparfum had ik de reinigingshoes bij gekregen.
Na een belletje zeer vriendelijk tewoord gestaan door een medewerkster van de klantenservice en is de schoenenparfum alsnog na gestuurd (volgende dag in huis).
De Opod nu een aantal weken in gebuik en zeer tevreden. Na de basketbaltraining (van mij zelf en van mijn zoon) direct de schoenen erop. Komen er mooi droog af ruiken niet meer.
Goede en snelle levering, makkelijke bestel proces, produkt doet wat het moet doen.

Shoefresh ããã®åç
Werkt goed. Na 1x gebruiken meteen resultaat. Al enige tijd in gebruik. Shoefresh spray bijbestellen is ook een goed idee.

Shoefresh ããã®åç
Precies zoals gezegd en beloofd is het apparaat binnen gekomen en het is een super apparaat! Erg blij mee!

Shoefresh ããã®åç
Het apparaat werkt super!! Echt heel fijn. Maar mijn zoon heeft werkschoenen maat 47, deze passen er niet goed op. Vallen er heel snel af.

Shoefresh ããã®åç
Super snelle levering, duidelijke uitleg via online video. We gebruiken m nu een week of 2, droogt snel en goed. Geur in oude schoenen al wat minder, hopelijk over nog eens 2 weken helemaal weg

Shoefresh ããã®åç
Goed en snel. Mailtje met vraag ook snel beantwoord.

Shoefresh ããã®åç
Apparaat werkt op basis van hete lucht. Prima in gebruik

Shoefresh ããã®åç
Product doet wat het belooft. Verschillende functionaliteiten voor verschillende typen schoenen.

Shoefresh ããã®åç
Snelle verzending en goede service bij vragen achteraf. We hebben het Shoefresh apparaat, wat echt een aanrader is. Evenals de bamboe sokken. Veel minder tot bijna geen zweetvoeten meer!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã