We zijn heel blij met de shoefresh, de zweetschoenen lucht is flink afgenomen en het comfort van frisse droge schoenen is erg fijn. Na anderhalf jaar ging de motor van ons apparaat stuk. Na een meldi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben erg tevreden over Shoefresh. Het product werkt precies zoals beschreven en zorgt ervoor dat mijn schoenen weer fris ruiken na gebruik. De kwaliteit voelt premium aan en het resultaat is duideli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Apparaat is goed maar qua klantenservice gaan ze wellicht ten onder aan eigen succes. Heb je ge appt, gemaild en proberen te bellen echter reageren nergens op. Ik heb (weliswaar later als beloofd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snellere levering, product doet wat het zegt. Plug and play, kind kan de was doen. Vooral automatische detectie van schoenen maakt het eenvoudig dat ook min jonge kinderen er gebruik van kunnen maken... ãã£ãšèŠã
Nijverheidsweg 14, 5061 KL, Oisterwijk, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Got my shoefresh as a present, and the fan stopped working after a year or so. I shipped it back and it was repaired within a day, and sent back to me without cost! Perfect service, nice customer service and a good product.
Voor mij en de meeste andere mensen zal wifi aanvoelen als het 8ste wereldwonder.
Ik heb al jaren last van zweetvoeten en heb alle oplossingen die online te vinden zijn al eens geprobeerd. Ik was dus bijzonder skeptisch dat dit relatief dure apparaat de oplossing zou zijn.
Na aankomst, direct aangezet, schoenen erop gezet en gewacht. 10 minuten later (het maximale reinigingsprogramma) mijn neus met gezonde tegenzin in het gebied dat ook wel Chernobyl genoemd wordt gestoken.
De geur, was WEG. Het heeft 10 minuten gekost om mij volledig te winnen. Dit is het product waar ik al jaren naar zocht.
De prijs ligt wat hoog, maar zo terugverdiend als ik kijk hoeveel minder vaak ik nieuwe schoenen hoef te gaan kopen.
Wifi is dus wellicht magisch, maar zeker niet het 8e wereldwonder. Die plek is namelijk bezet door dit product.
Hiernaast ook bamboe sokken gekocht. Helaas werken deze voor geen meter. Tot dusver zweet/ruik ik hier meer van dan met reguliere katoenen of wollen sokken. Maar goed met de schoenverfrisser zijn deze direct ook minder nodig.
Heb meestal maat 46, maar de sokken Maat 43-45 (L) besteld, ze vallen groot dus deze passen mooi ðð»
Zijn wel hele dunne sokjes, dus afwachten hoelang ze het volhouden.
Leuke aanbieding waardoor de sokken betaalbaar zijn voor hun kwaliteit. Levering is uitstekend en next day delivery.
na 3 dagen gaten in klantendienst wou geen nieuwe op sturen zijn dus niet van hun woord

Shoefresh ããã®åç
bamboesokken besteld tegen zweetvoeten. Het lijkt wel te helpen. In ieder geval een stuk minder last van. Service van Shoefresh is fantastisch. Zeer snelle levering.
Ik heb lang getwijfeld of ik hier een schoen verfrisser zou kopen, mede omdat de prijzen een stuk hoger zijn dan andere merken. Ik heb me laten overtuigen, eerst over de telefoon (ze zijn goed bereikbaar!) waar een medewerker kundig uitlegde welk produkt ik nodig had, de aanbieding die ze hadden en wat de verschillen zijn met andere merken. Een dag later stond de doos al voor de deur, inclusief een extra opzetstuk voor 4 schoenen en een zak voor de scheenbeschermers/open schoenen). We hebben hier droge schoenen zelfs in deze erg natte week. Enige tip is om niet je schoenen in de woonkamer te laten drogen (dat staat overigens ook netjes in de instructies, maar ik was eigenwijs) want de geur is niet te harden.
Levering op tijd en correct, zoals beloofd.
Vandaag besteld,morgen in huis.
Perfect.
In de ochtend besteld en savonds al in huis
Besteld en volgende dag al geleverd.Netjes via de mail overal van op de hoogte gebracht
Houten inlegzolen van Shoefresh besteld maar kreeg er juist enorme zweetvoeten van. Dus maar weer terug naar mijn iets duurdere maar wel werkzame cederhouten schoenzolen van Zederna.

Shoefresh ããã®åç
Motor laarzen, bergschoenen en gympies alles droog en fris na 5 minuten ozon en twintig minuten drogen. Prima apparaat!
Snelle levering. Mooie sokken. Zitten heerlijk,.. zorgen voor droge voeten!! Geen naadjes. Ik ben voor alsnog zeer tevreden
De slechtste sokken ooit die ik gekocht heb. Nog slechter als hele goedkope Chinese sokken. Na 2x dragen gat in teen, bij alle sokken!!

Shoefresh ããã®åç
14 paar geweldige bamboo werksokken besteld.
Kreeg helaas verkeerde maat geleverd maar na contact met Shoefresh per kerende post de juiste maat ontvangen.
Eerder al de werksokken besteld en dat is een openbaring geweest. Geen natte zweetvoeten meer. Sokken zijn supercomfortabel!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã