レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We zijn heel blij met de shoefresh, de zweetschoenen lucht is flink afgenomen en het comfort van frisse droge schoenen is erg fijn. Na anderhalf jaar ging de motor van ons apparaat stuk. Na een meldi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over Shoefresh. Het product werkt precies zoals beschreven en zorgt ervoor dat mijn schoenen weer fris ruiken na gebruik. De kwaliteit voelt premium aan en het resultaat is duideli... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Apparaat is goed maar qua klantenservice gaan ze wellicht ten onder aan eigen succes. Heb je ge appt, gemaild en proberen te bellen echter reageren nergens op. Ik heb (weliswaar later als beloofd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snellere levering, product doet wat het zegt. Plug and play, kind kan de was doen. Vooral automatische detectie van schoenen maakt het eenvoudig dat ook min jonge kinderen er gebruik van kunnen maken... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

Het 8e wereldwonder

Voor mij en de meeste andere mensen zal wifi aanvoelen als het 8ste wereldwonder.

Ik heb al jaren last van zweetvoeten en heb alle oplossingen die online te vinden zijn al eens geprobeerd. Ik was dus bijzonder skeptisch dat dit relatief dure apparaat de oplossing zou zijn.

Na aankomst, direct aangezet, schoenen erop gezet en gewacht. 10 minuten later (het maximale reinigingsprogramma) mijn neus met gezonde tegenzin in het gebied dat ook wel Chernobyl genoemd wordt gestoken.

De geur, was WEG. Het heeft 10 minuten gekost om mij volledig te winnen. Dit is het product waar ik al jaren naar zocht.
De prijs ligt wat hoog, maar zo terugverdiend als ik kijk hoeveel minder vaak ik nieuwe schoenen hoef te gaan kopen.

Wifi is dus wellicht magisch, maar zeker niet het 8e wereldwonder. Die plek is namelijk bezet door dit product.

Hiernaast ook bamboe sokken gekocht. Helaas werken deze voor geen meter. Tot dusver zweet/ruik ik hier meer van dan met reguliere katoenen of wollen sokken. Maar goed met de schoenverfrisser zijn deze direct ook minder nodig.

2023幎7月10日

na 3 dagen gaten in klantendienst wou

na 3 dagen gaten in klantendienst wou geen nieuwe op sturen zijn dus niet van hun woord

2023幎6月10日

Hoi Jore,

Vervelend om te horen dat er een gat in de sokken is gekomen.
Onze excuses hiervoor.

Ik zie dat onze klantenservice hierover op 6 mei contact met je heeft gehad. Ze hebben het ordernummer echter niet van je ontvangen, hierdoor hebben we je geen vervangende sokken kunnen toesturen.

Misschien is dit mailtje in je spambox terechtgekomen? Zou je je ordernummer naar info@shoefresh.eu kunnen mailen? Of contact met ons op kunnen nemen per telefoon? We zijn tijdens werkuren bereikbaar via +31(0)13 762 04 60.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Groetjes,

Alex - Shoefresh klantenservice

Lang getwijfeld, geen spijt

Ik heb lang getwijfeld of ik hier een schoen verfrisser zou kopen, mede omdat de prijzen een stuk hoger zijn dan andere merken. Ik heb me laten overtuigen, eerst over de telefoon (ze zijn goed bereikbaar!) waar een medewerker kundig uitlegde welk produkt ik nodig had, de aanbieding die ze hadden en wat de verschillen zijn met andere merken. Een dag later stond de doos al voor de deur, inclusief een extra opzetstuk voor 4 schoenen en een zak voor de scheenbeschermers/open schoenen). We hebben hier droge schoenen zelfs in deze erg natte week. Enige tip is om niet je schoenen in de woonkamer te laten drogen (dat staat overigens ook netjes in de instructies, maar ik was eigenwijs) want de geur is niet te harden.

2023幎4月1日

Houten inlegzolen van Shoefresh besteld

Houten inlegzolen van Shoefresh besteld maar kreeg er juist enorme zweetvoeten van. Dus maar weer terug naar mijn iets duurdere maar wel werkzame cederhouten schoenzolen van Zederna.

2023幎1月31日

Hoi Mark,

Vervelend om te horen dat de zooltjes niet naar verwachting waren. Onze excuses hiervoor.

Ik zie dat je retourzending al wel is verwerkt en het aankoopbedrag naar je is teruggestort.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Groetjes,

Alex - Shoefresh

5぀星のうち1の評䟡

De slechtste sokken ooit die ik gekocht

De slechtste sokken ooit die ik gekocht heb. Nog slechter als hele goedkope Chinese sokken. Na 2x dragen gat in teen, bij alle sokken!!

2022幎12月8日

Hoi Herman,

Vervelend om te horen dat er zo snel gaten in je sokken zijn gekomen. Onze excuses hiervoor.

Omdat bamboegaren erg zacht is, is het ook breekbaar. Daarom is het belangrijk om de juiste maat maar ook de juiste type sok voor de juiste activiteit te hebben.

Zou je contact op kunnen nemen met onze klantenservice via info@shoefresh.eu? Zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Alex - Shoefresh klantenservice

Superservice en fantastische sokken

14 paar geweldige bamboo werksokken besteld.
Kreeg helaas verkeerde maat geleverd maar na contact met Shoefresh per kerende post de juiste maat ontvangen.
Eerder al de werksokken besteld en dat is een openbaring geweest. Geen natte zweetvoeten meer. Sokken zijn supercomfortabel!

2022幎11月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス