Shop Weidinger / CatShop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kÞbt mange ting gennem Catshop,- jeg samler pÃ¥ Rosina Wachtmeisters ting i alle afskygninger og min familie kÞber ogsÃ¥ igennem Catshop, de ting, som jeg Þnsker mig. Tingene bliver sendt h... もっず芋る

Selvom man handler over nettet hos CatShop, sÃ¥ fÃ¥r man en meget flot og personlig betjening. Jeg har aldrig fÞr oplevet en sÃ¥ fin service. Ud over at gaverne var pakket meget flot ind, var der vedlag... もっず芋る

Jeg har handlet i CatShop i 14 Ã¥r, dvs. bÃ¥de i butikken i St. Kongensgade og de senere Ã¥r i netbutikken. Det ville jeg nÞdigt undvÊre, for ikke nok med at butikkens varer er fÞrsteklasses (nÞje udvalg... もっず芋る

Mange fine varer, som man ikke finder andre steder og til fine priser. Derudover har Catshop en fantastisk og personlig service. Har handlet hos dem nogle gange efterhÃ¥nden, og der fÞlger et takkekort... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ

圓該䌁業による蚘述

Unik netbutik med stort udvalg kvalitetsvarer med kattemotiver, og tilbehÞr til katte.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

58件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk sted, at handle hos CATSHOP

Jeg har kÞbt mange ting gennem Catshop,- jeg samler på Rosina Wachtmeisters ting i alle afskygninger og min familie kÞber også igennem Catshop, de ting, som jeg Þnsker mig.
Tingene bliver sendt hurtigt, fornuftigt og smukt pakket ind.
Man får den sÞdeste personlige hilsen og ofte de sÞdeste kort gratis, som man kan bruge til sine kattevenner.
Jeg er rigtig glad for, at handle her.
Varm kattehilsen fra TONE

2011幎1月9日

En rigtig god oplevelse.

Har bestilt en birdfeeder. Den blev leveret i lÞbet af 2 dage. Der var vedlagt et personligt håndskevet kort. Har oplevet en sÊrdeles sÞd og venlig betjening.
Ditte Skovgaard

2011幎1月6日
自発的なレビュヌ

Jeg giver Catshop 5 stjerner, de giver en super-god service, er hurtige og meget venlige. Varerne er helt i top, det eneste jeg mangler, er lidt flere penge at bruger der :-)

1000 tak
Marianne Hellemose

2010幎7月1日

Hurtig og korrekt ekspedition

Jeg har kÞbt de skÞnneste kattesmykker.
Alt var smukt indpakket. Blot det at udpakke forsendelsen vart en oplevelse og fornÞjelse i sig selv.
Jeg kan ikke give ros nok. Der er tale om en ydelse ud over det sÊdvanlige og jeg tror bestemt, at jeg lader mig friste igen af det attraktive og på alle måder tiltalende vareudbud.

2010幎5月28日

Hurtig levering, fin service

Jeg kÞbte en kattefigur og lidt legetÞj til mine katte.
Varerne kom hurtigt efter bestillingen, pakket pÊnt ind og vedlagt en sÞd hilsen og ekstra postkort.
En ekstra service, der efterlader en med et stort smil!

2010幎2月22日

super handel!

Min bestilling ankom hos modtageren i fin stand og med den fineste indpakning - med en personlig hilsen. Jeg fik også en personlig hilsen sammen med kvitteringen. SUPER!

2010幎2月3日
自発的なレビュヌ

Meget flot og personlig betjening

Selvom man handler over nettet hos CatShop, så får man en meget flot og personlig betjening. Jeg har aldrig fÞr oplevet en så fin service. Ud over at gaverne var pakket meget flot ind, var der vedlagt en pakke med kattekort helt gratis og en fin hilsen fra Hanne Weidinger på et skÞnt kattekortbillede, hun selv havde vÊret fotograf på. Kan varmt anbefales til alle katte- og dyrevenner generelt.
Venlig hilsen Kim Lundgreen

2009幎12月30日

super webshop!

De har en utroligt spÊndende varesortiment, hele tiden nye ting.Hurtig levering og de gÞr lidt ekstra ud af tingene. Sjov og sÞd indpakning. Her er alt hvad en katteelskers hjerte kan begÊre!
Har nu handlet med CATSHOP.DK ofte, og der er altid samme dejlige service og det er sjÊldent at mÞde service i den grad! Jeg kan kun anbefale shoppen, og jeg forbliver en trofast kunde- de er helt specielle!!Hvis man kunne give én ekstra stjerne for det helt specielle, fik de det fra mig.

2009幎10月24日
自発的なレビュヌ

CatShop er en meget fin butik

Jeg har handlet i CatShop i 14 år, dvs. både i butikken i St. Kongensgade og de senere år i netbutikken. Det ville jeg nÞdigt undvÊre, for ikke nok med at butikkens varer er fÞrsteklasses (nÞje udvalgt), servicen er yderst pålidelig, personlig og helt i top med den fineste indpakning af varerne, nej samtidig er det skÞnt at vide, at indehaveren (Hanne Weidinger) er ekspert i katte, ja egentlig tror jeg hun er den person i Danmark, som har mest forstand på katte.

2009幎3月7日

Ka'det (katte) blive bedre - nej

Catshop havde fundet ud af, at det var billigere at sende min pakke end fÞrst antaget, så der blev kun trukket fra det faktiske belÞb på mit kiort. Udover det havde Hanne Weidinger håndskrevet et lille kort til mig med forklaring og vedlagt en "stak" kattekort.

2009幎1月28日

FANTASTISK SERVICE!

Hurtig ekspedition og helt fantastisk service - hverken mine katte eller jeg har nogensinde oplevet noget lignende! Stor tak til Catshop!

Martine Carlsen

2008幎12月12日

super service

Hvor er pakkerne pakket flot ind!!! Selv om det er indholdet, der er vigtigst, så er indpakningen et ekstra plus. Der er noget sÊrligt ved at pakke fint indpakkede ting ud.

Og jeg er ovenud tilfreds med både Rosina Wachtmeister tingene og musene til mine katte. IsÊr er det en fornÞjelse at se Gavino og LaBella tumle rundt med catnip musene.

Agnes FÊrch Nielsen

2008幎12月3日

Fortjener mere end fem.

Udvalget og kvaliteten er god. Ekspederingen utrolig hurtig og hvis tvivl eller spÞrgsmål opstår, er der hurtig og meget venlig tilbagemelding og reaktion. Pakkerne er sÊrdeles flot og lÊkkert indpakket - der er gjort meget ud af det og med et personligt og engageret prÊg. Ingen problemer ved evt. reklamation/bytte - derimod megen imÞdekommenhed og også der omgående ekspedition. Man mÊrker, virksomheden er drevet som en hjertesag og samtidig professionelt.

2008幎11月30日