レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har aldrig oplevet dette fÞr, at varen bliver bestilt og leveret samme dag❀ WAUW Varen lever fuldstÊndig op stil forventningen. Dejligt blÞde og lÊkre ballerina sutsko. Kunne jeg give 10 ⭐ fi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt 2 par af "Plys hjemmesko med skridsikker sÃ¥l" de er simpelthen sÃ¥ lÊkkre blÞd og vejer intet og sÃ¥ gÞr de ikke fÞdderne ophedet, bare tilpas varme og super med gummi under. Varmt anbefale... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nye Sokker har et fint udvalg. Jeg valgte en stak af de billige og de er sÃ¥mÊnd helt ok. De fem stjerner gives for den ufattelig korte leveringstid. Jeg bestilte om formiddagen og min pakke lÃ¥ ved ho... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Nyesokker.dk er en dansk webshop med lager og kontor i BrÞndby, hvor vi er specialister i sokker og undertÞj til både kvinder og mÊnd. Vi har altid over 600 forskellige modeller strÞmper på lager, i alle tÊnkelige farver, typer, stÞrrelser og mÊrker. Vi har dag til dag levering i hverdage, 365 dages gratis retur, og mulighed for at opnå fri fragt.

4.7

通垞1週間以内に回答

Hurtige og gode vare

2026幎2月20日

NyeSokker.dk からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Jens

Dejligt at hÞre, at bÃ¥de varerne og leveringen levede op til forventningerne 🙏

Stinne fra Nyesokker.dk

Hurtig levering og meget prÊcis

Hurtig levering og meget prÊcis levering.

2026幎2月19日

Tak for din anmeldelse, Hanne 🀗

Hurtig og prÊcis levering – lige som det skal vÊre! Tusind tak for de 5 stjerner 💚⭐

Hurtig levering til Norge

Hurtig levering til Norge. Gode sokker uten strikk, kommer til å kjÞpe mer av desse.

2026幎2月19日

NyeSokker.dk からの回答

Tak for din anmeldelse, Bjarte.

Jeg er glad for at hÞre, at bÃ¥de leveringen til Norge gik som den skulle, og at kvaliteten levede op til forventningerne. Dejligt at du vil kÞbe flere 🀗

Tusind tak for de 5 stjerner 💚🧊

Wauw 10 stjerner

Kunne jeg give 10 ⭐ fik nyesokker.dk det

Kan VARMT anbefales

2026幎2月13日

Tak for din helt fantastiske anmeldelse, Helene 💛

Bestilt og leveret samme dag, og produkter som lever fuldt op til forventningerne. Det kan vi kun blive glade for 🀗

Tusind tak for anbefalingen 💚⭐

Måtte desvÊrre sende retur

Måtte desvÊrre sende retur, men det gav ingen problemer.
Der blev sendt gratis returlabel. - God stil, god service, tak!

2026幎2月17日

Tak for din anmeldelse, Johnny

Ærgerligt at varen skulle retur, men jeg er glad for at hÞre, at processen var nem og uden problemer. Tak for de sÞde ord om servicen 🌞

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig ekspedition, lÊkre sokker.

2026幎2月9日

Tusind tak, Dorthe

Dejligt at hÞre, at bÃ¥de hjemmesiden, ekspeditionen og sokkerne levede op til dine forventninger 🙏

Stinne fra Nyesokker.dk

Kvalitetsvare til en fornuftig pris og

Kvalitetsvare til en fornuftig pris og meget hurtig levering

2026幎2月16日

Tak for din anmeldelse, Niels

Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med både kvalitet, pris og at de kom hurtigt frem.

Fantastisk dejligt materiale

Fantastisk dejligt materiale
Og god hurtig levering🍀

2026幎2月13日

Tusind tak, Frede

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for materialet, og at leveringen gik som den skulle.

Tusind tak for de 5 stjerner 💚🍀

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Varen som forventet😀Hurtig levering 😀

Tak for din fine anmeldelse, Anita 💛

Jeg er glad for at hÞre at du er tilfreds, og at både produkt og levering levede op til dine forventninger.

Tusind tak for de 5 stjerner 💚😊

Stinne fra Nyesokker.dk

LÊkre nye sokker til en kold vinter

LÊkre nye sokker til en kold vinter, bestilte både til mig selv og min far. Super hurtig levering.

Tak for din anmeldelse, Thomas

Jeg er glad for at hÞre, at I begge er tilfredse med sokkerne – og at de nÃ¥ede hurtigt frem. Det varmer 🌞

Stinne fra Nyesokker.dk

Jeg vil handle hos jer igen

Jeg vil handle hos jer igen, jeg et meget tilfreds med de varer jeg har kÞbt hos jer

2026幎2月11日

Tak for din anmeldelse, Else

Jeg bliver rigtig glad for at hÞre, at du er tilfreds med dine varer, og at du har lyst til at handle hos os igen. Det betyder meget 🌞

Stinne fra Nyesokker.dk

Produktet levede op til mine

Produktet levede op til mine forventninger, og hurtig levering

2026幎2月9日

NyeSokker.dk からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Grethe

Jeg bliver rigtig glad for at hÞre, at bÃ¥de produkt og levering fungerede, som det skulle. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🀗

Sokkerne er udmÊrket til prisen

Sokkerne er udmÊrket til prisen

Tak for din anmeldelse, Birgitte

Jeg er glad for at hÞre, at du synes sokkerne er gode til prisen

Stinne fra Nyesokker.dk

Hurtig levering. De skÞnneste strÞmper ankom i god kvalitet.

2026幎2月6日

Hvor er det skÞnt at hÞre, Maria 🀗

Dejligt at hÞre, at strÞmperne levede op til forventningerne. Og at leveringen gik som den skulle.

godt udvalg

godt udvalg, hurtig ekspedition

2026幎2月4日

Tak for din anmeldelse, Peter

Jeg er glad for at hÞre, at du er glad for udvalget – og at ekspeditionen gik som den skulle.

Hurtigt og nemt Tak 👍😁

2026幎2月4日

Tak for endnu en fin anmeldelse, Brian 💛

Jeg er glad for at hÞre, at oplevelsen igen var hurtig og nem. Det er prÊcis hvad vi forsÞger at leve op til 👍😁

Fine sokker, hurtig levering

Fine sokker, som lever helt op til forventningen. Hurtig levering.

2026幎1月31日

Tak for din anmeldelse, Jette 🀗

Jeg er glad for at hÞre, at sokkerne var som forventet, og at leveringen gik som den skulle. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 💚⭐

God kumdeservice

Ingen problemer med retur.
StÞrrelsen på samme strÞmprnummer er ikke ens.

2026幎2月1日

NyeSokker.dk からの回答

Tak for din fine anmeldelse, AnneMarie

Jeg er glad for at hÞre, at du oplevede god kundeservice og et problemfrit returforlÞb.

Også for din feedback om stÞrrelserne. Den tager jeg videre til mine kollegaer.

Aldrig oplevet hurtigere levering

Aldrig oplevet hurtigere levering - bestilte om formiddagen og blev leveret samme aften. Og alt var prÊcis som forventet. Så bedste anbefaling herfra

2026幎1月27日

Tak for din skÞnne anmeldelse, Anna 🀗

Jeg er glad for at hÞre, at du oplevede så hurtig levering, og at alt var prÊcis som du havde forventet. Det betyder meget for os.

Tusind tak for anbefalingen og de 5 stjerner 💚⭐

God lÊkker kvalitet

Nemt at kÞbe, hurtig levering. Bedste kvalitet. Til en rigtig god pris. KÞbte bambus sokker. De kom fint foldet sammen i en flot kasse. Meget god oplevelse. 10 stjerner herfra. Vil anbefale det til alle jeg kender. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Nyesokker. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月26日

Tak for din helt fantastiske anmeldelse, Heidi 🀗

10 stjerner – det varmer virkelig!

Jeg er glad for at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os,. Og tusind tak for de sÞde ord og for at anbefale os videre 💚⭐

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。