En meget kortfattet mandlig ekspedient afviste kategorisk at hjælpe med booking af kantsliber. Jeg havde booket online hjemmefra, men da jeg stod ved kassen viste det sig, at bookingen ikke var gåe... もっと見る
Birkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Bor i Ebeltoft og den ventilator var udsolgt i Jylland og Fyn men Birkerød havde en og Viktor i silvan Birkerød løste det, sendt den til os via klik og colek og vi fremsendte en pakkeseddel og Viktor... もっと見る
god service. men der er få folk i udleveringen/kassen da der kun er til at betjene kunderne både i pakkeshoppen/kassen/udleveringen, så er køren desværre meget lang og det er med til at stresse medarb... もっと見る
企業が回答しました
Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... もっと見る
Birkerød Kongevej 49-57, 3460, Birkerød, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Varen var god nok. Det er kommunikation og leveringssystem der halter. Giver man besked om hjemmelevering følgende dag, så skal der leveres, ja, følgende dag. Undskyldning med travlhed og påske samt henvisning til afhentning i pakkebutik er dum, uprofessionel og uacceptabel. Køberen kan ikke selv hente, men fik med extra dags forsinkelse, sin vare med flinke naboers medvirken. Ellers var leveringen endt med mindst yderligere 4 dages forsinkelse. Det værste er næsten, at køber har været ude for samme situation tidligere uden for ferie og helligdag. Leveringsløftet er godt salgsargument og skal holdes. Silvan tilbagebetalte fragten - og det var da vældig fint og god kundebehandling så jeg høver bedømmelsen fra 3 til 6

SILVAN - Birkerød からの回答
I stedet for at gå og bøje ryggen for at pille ukrudt op mellem fliserne i haven købte jeg en elektrisk radrenser - eller hvad det hedder - til min mand, og han er SÅ glad for den.
Rensningen mellem fugerne går nu som en leg.
Kan virkelig anbefales!

SILVAN - Birkerød からの回答
Personalet er altid oplagt og hjælpsom. Jeg beundre Silvan for at indsætte, finde og oplære så imødekommende medarbejdere. Derfor går jeg i Silvan, for at få en faglig hånd og komme hjem med både den rigtige vare og de gode råd.

SILVAN - Birkerød からの回答
Har set frem til skulle skrive denne vurdering af en virkelig god oplevelse.
Hurtig service med click and collect - super god betjening både i butik og afhentning.
Den gode stemning blandt personalet smitter positivt til kunderne. Den samlede oplevelse var helt igennem perfekt.

SILVAN - Birkerød からの回答
Bestilte en palle træpiller 3/4. på Silvan.dk med Ekspres-levering på min adresse. Silvan lovede levering samme dag, men pallen ankom først dagen efter 4/4. sen eftermiddag med GLS Denmark.
Ringede 4/4. formiddag til GLS, som intet kendte til ordren. Da jeg var udgået for træpiller, kørte jeg derfor selv ud til Silvan og købte nogle sække.
Efter hjemkomsten ankom GLS - uanmeldt - med den bestilte palle. Det var en ret kaotisk oplevelse. Forklaringen er sikkert, at det var Påske. Men hvorfor love mere, end man kan holde?

SILVAN - Birkerød からの回答
Besøgte Silvan i Birkerød for at hente lægter til brug for terassebyggeri. Fik superfin service fra Emil og Juhl. Vil fortsat komme og handle der 👍

SILVAN - Birkerød からの回答
Top service i forbindelse med leje af haveudstyr👍🏻Personalet i Birkerød var super hjælpsomme og alt det lejede udstyr fungerede optimalt👏🏻

SILVAN - Birkerød からの回答
Havde bestil vare via click og collect. Alt var klar da jeg kom og alle varer var som aftalt fundet frem. God service.

SILVAN - Birkerød からの回答
God service og hurtig betjening og alle mine spørgsmål blev besvaret

Bestilt og betalt 1/2 time efter klar til afhentning
Så køre man ikke forgæves
NB Prisen var også OK 👌

SILVAN - Birkerød からの回答
De bestilte varer stod som mange gange før klar til afhentning. Kompetent og venlig service med godt humør !

SILVAN - Birkerød からの回答
Jeg havde en ændring til ordren som den ansvarlige ved kassen løste med et smil. Hun kom endda selv ud med de resterende varer for at sikre at der ikke gik rod i det, så kæmpe ros til hende 💪

SILVAN - Birkerød からの回答
Meget nemt at reservere og afhente den lejede maskine. Og alt fungerede som det skulle.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。