I løbet af formiddagen bestilte jeg varer til levering, - og senere samme dag blev det leveret.🤗 Det blev jeg meget imponeret over.😀 Tak for rigtig god service.👏
企業が回答しました
Er meget tilfreds med pris og varen. Så tak for handlen. Leveringen er en helt anden historie. Spurgte chaufføren fra Danske fragtmænd om han ikke ville være venlig , at læsse pladerne af opp... もっと見る
企業が回答しました
Godt nok skrev i at den kom dagen efter men det tog 2 dage og det er også okay☺️ rigtig godt produkt
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
50% af min ordre ankom, der var ellers plads i kassen til 2 sprøjter, men desværre, kassen kom som forventet dog, 3 stjerner

SILVAN - Brabrand からの回答
Ordren var bare sat på fortov foran opgang (aflåst dør), uden at ringe på, sende besked/notits om levering!
Helt tilfældigt vi opdagede ordren, og heldigt ingen tog den.
Nul stjerner for leveringen!
Fuld tilfredshed med produktet.

SILVAN - Brabrand からの回答
Det blev jeg meget imponeret over.😀
Tak for rigtig god service.👏

SILVAN - Brabrand からの回答
Efter at den leverandør havde sendt en forkert vare fik jeg en hel fantastisk hjælp fra en medarbejder der hed Jacob i jeres online serviceafdeling. Han hjalp med at få alle detaljer på plads med ny vare og den gamle retur😊

SILVAN - Brabrand からの回答
Vi havde bestilt et spejlskab m. lys lev. fra fabrik. og modtog en stor kasse hvor skabet ramlede rundt og var ødelagt
Ved reklamation får vi besked at transportør skal høres, det må være en intern opgave
Frank Lauge

SILVAN - Brabrand からの回答
Effektiv ordrebehandling, men meget mangelfuld reklamationsbehandling. Vi modtog en beskadiget regnvandsbeholder og reklamerede straks efter modtagelse. Efter 13 dage og fuld betaling har vi stadig ikke fået noget svar fra Silvan

SILVAN - Brabrand からの回答
Meget tilfreds med bestilling på web, den blev sendt samne dag og havde den næste dag. Fantastisk

SILVAN - Brabrand からの回答
Jeg blev ringet op af en rigtig sød mand, som kom med vores nye brændeovn, min mand gik ud og tog i mod.
Det var en rigtig god oplevelse 😀

SILVAN - Brabrand からの回答
Gabende langsom svartid. Har indsendt en reklamation over en defekt vare. Underligt at der skal gå foreløbig næsten 5 dage uden svar. Har stadig ikke hørt noget.

SILVAN - Brabrand からの回答
Fik udleveret et produkt, hvor kassen var helt ødelagt. Den blev byttet efter en dialog ved Click/Collect, men ikke på Silvans opfordring….

SILVAN - Brabrand からの回答
Jeg købte en dør Silvan e-handel. Har lige monteret døren, låsen virker ikke.
Jeg kontakter Silvan kunde service og får at vide de skal have en mail til at sende videre til deres leverandør. I min verden sender man en ny til kunden og måske sender en label så jeg kan sende lås retur som ikke virker. Har virkelig haft en dårlig oplevelse.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。